Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Számomra itt dől el,hogy ki vehető emberszámba és ki nem. Ha gerinces állat lenne,kiállna beismerné hogy ő erőltette a világ legbalfaszabb kapusát egész szezonban és hogy ő készítette fel az europa liga szintű csapatát úgy egy bl-döntőre,hogy egy ember kiesése (aki se nem Cr se nem Messi) után úgy rogytak össze mentálisan mintha egy oktató videó lenne edzőknek,hogy mit nem szabad.
De neki könnyebb beállni a sorba kamu agyrázkódásokat hirdetni,így legalább nem őt basztatják,biztos a véletlen műve,hogy rekordokat döntöget bukott finálékból.
De neki könnyebb beállni a sorba kamu agyrázkódásokat hirdetni,így legalább nem őt basztatják,biztos a véletlen műve,hogy rekordokat döntöget bukott finálékból.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nagy az arc ott is már, kéne lassan mögé a teljesítmény, a költés része már nagyon megy Pep után, kiváncsi leszek a trófea részre is.
Meg hát nyilván szar lehet, nem a Real Madrid edzője, én amúgy megértem
Meg hát nyilván szar lehet, nem a Real Madrid edzője, én amúgy megértem
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Cuadrado taposasa is Ramos hibaja, ez beteg.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azt sosem felejtem el ahogy Lucas odaballagott elvegezni az elsot. Kozbe az ujjan porgette a labdat. Mint aki a kisboltba setal le tejert.dzsi91 írta:Ugye pont ma láttuk mekkora a lélektani fölény egy tizipárbajnál a bekkelős csapat részére.
Akkor 2016.05.28 Milánó.
Mindet beverdesték.
Elképesztő alltime greatest csapatunk volt/van.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- dzsi91
Ugye pont ma láttuk mekkora a lélektani fölény egy tizipárbajnál a bekkelős csapat részére.
Akkor 2016.05.28 Milánó.
Mindet beverdesték.
Akkor 2016.05.28 Milánó.
Mindet beverdesték.
- dzsi91
https://www.facebook.com/goal/photos/a. ... 98/?type=3
Pappé.
Így is lehet ha nem vagy egy szar ember.
Pappé.
Így is lehet ha nem vagy egy szar ember.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
megint csak a felszínt kapargatod és nem látod a lényeget, a különbséget a két dolog között.wxyz írta:Érdekes ezt olyantól olvasni, aki egy másik sportág hasonlóan sikeres csapatának nem képes elfogadni az eredményeit, jobban mint bármelyik liverpooli a miénket.H.E.H.E. írta:ki nem tud nyerni menj már innen.
nem ok nélkül kutyázza itt senki a másik felet szalát meg firminót meg a többi balfaszt, aki nem képes elfogadni, hogy megint mi vagyunk a legjobbak.
te akkor pucsíts be és tűrj el mindent faszságot, de biztos nem fogod megmondani, hogy hogyan örüljünk a zsinórban 3. béellgyőzelmünknek.
na szevasz.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Érdekes, hogy neked soha nem kell magyarázatot adnod semmire. És azt se érted mire írtam, hogy sarkítasz.wxyz írta:Nem kell rá magyarázatot adnom, mert nem véleményeztem. Ennyire sarkítok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Érdekes ezt olyantól olvasni, aki egy másik sportág hasonlóan sikeres csapatának nem képes elfogadni az eredményeit, jobban mint bármelyik liverpooli a miénket.H.E.H.E. írta:ki nem tud nyerni menj már innen.
nem ok nélkül kutyázza itt senki a másik felet szalát meg firminót meg a többi balfaszt, aki nem képes elfogadni, hogy megint mi vagyunk a legjobbak.
te akkor pucsíts be és tűrj el mindent faszságot, de biztos nem fogod megmondani, hogy hogyan örüljünk a zsinórban 3. béellgyőzelmünknek.
na szevasz.
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ki nem tud nyerni menj már innen.
na szevasz.
na szevasz.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Annyit sem tud megérteni, hogy nem védem Salah nyilatkozatát.... eljutunk oda, hogy ő az isten
Ez nso szint, ugyanúgy mint például mástól a Ramos rúgja le a VBn.
Arról írok, hogy tudni kellene nyerni, a győzelmünkhöz kapcsolódó nem minden nem pozitív nyilatkozat után szidni a másikat. Ez ugyanaz amit Piqué és a szurkolói szoktak csinálni.
Ez nso szint, ugyanúgy mint például mástól a Ramos rúgja le a VBn.
Nem kell rá magyarázatot adnom, mert nem véleményeztem. Ennyire sarkítok.Dupla D írta: És csak nem sikerül észrevenned, hogy jobban sarkítasz, mint azok a kommentek, amikre reagálsz.
Arra tudsz magyarázatot adni, hogy miért lett volna baj, ha Salah elmondja tisztán, hogy szerinte nem volt szándékos? Megkérdezték, erre sugallta, hogy nem volt szándékos, de nem szerette volna kimondani.
Arról írok, hogy tudni kellene nyerni, a győzelmünkhöz kapcsolódó nem minden nem pozitív nyilatkozat után szidni a másikat. Ez ugyanaz amit Piqué és a szurkolói szoktak csinálni.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem ez kulturált fórumozás továbbra is. Azt amit tőled lát azt figurázza ki, olyan módon, hogy te is ráébredj, hogy hülyeségeket írsz. Semmi anyázás, meg semmi csúnya beszéd.wxyz írta:Akkor például ez mi?:R. Carlos írta:
Nem süllyedtünk le.
wZoLee7 írta: Szerintem már hónapok óta csak trollkodik, ennyire vak senki nem lehet, simán megértem ha szándékosan csinálja, feltünési viszketegség vagy valami...
Eljutunk oda, hogy Salah egy isten és amit mond és csinál az úgy jó, egy ekkora barom interjú után, ahol egy normális világban már rég elzavarták volna.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ez? ez a valóság, amit a te kifordított világodban nehéz megérteniwxyz írta:Akkor például ez mi?:R. Carlos írta:
Nem süllyedtünk le.
wZoLee7 írta: Szerintem már hónapok óta csak trollkodik, ennyire vak senki nem lehet, simán megértem ha szándékosan csinálja, feltünési viszketegség vagy valami...
Eljutunk oda, hogy Salah egy isten és amit mond és csinál az úgy jó, egy ekkora barom interjú után, ahol egy normális világban már rég elzavarták volna.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Akkor például ez mi?:R. Carlos írta:
Nem süllyedtünk le.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondtam mar hogy ne reagaljatok ra, aztán akkor nem etetitek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nem semmi hogy meg mindig ez a tema...na nem baj meg par nap es jon a VB es lesz amin csamcsogni...
A gyozelmet nem kell magyarazni...a Pool meg pitianerkent viselkedik ennyi. Salah meg amig nalunk Ramos a kapitany nem oltozik habfeherbe (en nem banom egyebkent). Ha jot akarna a Pool akkor inkabb a sajat hibaibol tanulna es nem kifele mutogatna. Ha nekik ez jo akkor hajra...csak az nem mindegy hogy stigmatizaltak Ramost pont mint Pepet jo par eve es igen ezt mar nem nagyon fogja tudni lemosni magarol es a teljes karrierjenek megiteleseben is sokat fog negativ iranyban nyomni. Engem csak ez zavar a media karate onmagaban nem.
De ahogy szol a mondas csak gyenge embernek nincs irigye/ellensege...
A gyozelmet nem kell magyarazni...a Pool meg pitianerkent viselkedik ennyi. Salah meg amig nalunk Ramos a kapitany nem oltozik habfeherbe (en nem banom egyebkent). Ha jot akarna a Pool akkor inkabb a sajat hibaibol tanulna es nem kifele mutogatna. Ha nekik ez jo akkor hajra...csak az nem mindegy hogy stigmatizaltak Ramost pont mint Pepet jo par eve es igen ezt mar nem nagyon fogja tudni lemosni magarol es a teljes karrierjenek megiteleseben is sokat fog negativ iranyban nyomni. Engem csak ez zavar a media karate onmagaban nem.
De ahogy szol a mondas csak gyenge embernek nincs irigye/ellensege...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem már hónapok óta csak trollkodik, ennyire vak senki nem lehet, simán megértem ha szándékosan csinálja, feltünési viszketegség vagy valami...Steve írta:Most, hogy így lement 4500 hozzászólás, megkérdezném, hogy mit akarsz mondani?wxyz írta:Csak annyit csinált, hogy gyorsan és rendre pontosan játszotta meg a labdákat, építette tovább a támadásokat. Ez a lecserélése után kiesett, ezért is estek vissza.
Ismételni tudom magamat. Nem csak az utálóinknak kellene megtanulni veszíteni, hanem nekünk is nyerni.
Salah mondja azt, hogy Ramos nem okozott sérülést.... ugyanaz a szint, mint a sikereink kimagyarázása, a másik véglet.
Mi a célod?
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nem süllyedtünk le, viszont azt azért hagy tegyük már itt egymás között szóvá, hogy Firmino olyan buta volt, hogy a viccet nem értette, Salah meg úgy akarja beállítani ezt az egészet mintha szándékos sérülés okozás lett volna. Az nso-ra egyébként nem írok, mert nem lehet kulturáltan beszélni velük, de szoktam olvasni és kis túlzással néhány embernek annyira fáj ott egy-két dolog a bl döntős vereségük óta, hogy nem alszik több napja amiatt.wxyz írta:Igen, nso huszár vagyok, mert szóvá teszem, hogy nem kellene a másik fél szintjére lesüllyedni.
Salah mondja azt, hogy Ramos nem okozott sérülést.
Kapjon Ramostól a VBn is.
A Poolnak az ELben lenne a helye.
Salahnak szerencséje volt, hogy megsérült, mert rosszul játszott.
stb.
Ez az nso szint.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa