Nemtudom minek nekünk meg egy Navas. Akkor mar de Gea vagy Oblak. De inkább senki.dannen írta:mundodeporttivo szerint megallapodtunk allissonnal, mar sak a romaval kell.
gyanus, hogy fogalmuk sincs, csak irni kellett valamit.
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
azért nem egy kategória venni 2 brazil tehetséget 100 milláért
meg csere cseréjének betenni 2 gyengébb saját nevelést...
senki sem gondolta (még én sem
) hogy Mayoral és Llorente annyira beválik,
hogy kezdők legyenek, de az a baj, hogy sokan a brailokkal kapcsolatban is így vélekedünk
meg csere cseréjének betenni 2 gyengébb saját nevelést...
senki sem gondolta (még én sem
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
hogy kezdők legyenek, de az a baj, hogy sokan a brailokkal kapcsolatban is így vélekedünk
![:/ :/](./images/smilies/confused.gif)
Ő nem jött össze és keressük a következő nagy talentet. Nem értem itt mi a probléma. Mbappe azért nem 4 milliót kért, ha jól emlékszem. Most valami 17 milliós fizetése van.Anthony írta:4 millás fizu egy 17 évesnek, ez nem borítja fel a fizetési struktúrát?
Mbappénak nem adtuk meg amit kért, de legalább ez a Rodrygo még egy percet sem játszott Európában.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
sokszor irtam már h egz uj igazolásnál nem az ár az érdekes, az jó esetben egy egyszeri befektetés ami vagy bejön vagy nem, a fizetés a lényeg. az ha nem passzol bele a struktúránkban egyből romboló hatású lehet, és ne értsetek félre, normális ha valaki 3 évvel ez előtti szerződésével kevesebbet keres, mint az a "top" játékos aki pl most idekerül, változtak az árak, ez van. De azért a semmit nem bizonyított noname emberek fizetésével óvatosan kell bánni
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
4 millás fizu egy 17 évesnek, ez nem borítja fel a fizetési struktúrát?
Mbappénak nem adtuk meg amit kért, de legalább ez a Rodrygo még egy percet sem játszott Európában.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd ha zárult a piac és nem vettünk klasszist, akkor jogos a kritika. Addig nem.wxyz írta:Annyit írok, hogy Asensio és már döntetlen is az összahasonlítás.RealAsensio írta:
Spanyol honban milyen támadók jöttek össze a közelmúltban?
Tavaly Vinicius és Theo volt 70, most ez a fiatal 40-50 millió. Ez már egy klasszis ára és reménykedünk, hogy talán az egyikből lesz egyszer alapember.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy klasszis támadó ára 150 millió eurónál kezdődik.wxyz írta:Annyit írok, hogy Asensio és már döntetlen is az összahasonlítás.RealAsensio írta:
Tavaly Vinicius és Theo volt 70, most ez a fiatal 40-50 millió. Ez már egy klasszis ára és reménykedünk, hogy talán az egyikből lesz egyszer alapember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Annyit írok, hogy Asensio és már döntetlen is az összahasonlítás.RealAsensio írta:
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Áll az alku, itt a kezem nem disznóláb.H.E.H.E. írta: Oke, deal. Monnyuk egy kupak agardi barac, hogy sztem korrekt jatekos lesz belole, nem lesz flop. Lets say 3 even belul.
Kiderül kinek tikkel a szeme az eye testnél.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Globálisan a foci egy darab MBappét tud kb felmutatni támadók terén. Talán még Sanét, Kanet, Salahot, de ott is inkább a statisztika lehet érv.RealAsensio írta:Spanyol honban milyen támadók jöttek össze a közelmúltban?wxyz írta: Szerintem nem, a brazil foci erősen visszaesett. Az elmúlt 5 évben a támadó poszton egy Jesust tudtak kinevelni csak, és ő sem tűnik annyira kiemelkedőnek, mint beharangozták.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Spanyol honban milyen támadók jöttek össze a közelmúltban?wxyz írta:Szerintem nem, a brazil foci erősen visszaesett. Az elmúlt 5 évben a támadó poszton egy Jesust tudtak kinevelni csak, és ő sem tűnik annyira kiemelkedőnek, mint beharangozták.H.E.H.E. írta: Egy tehetseges brazilban mindig is nagyobb potencial lesz, mint egy tehetseges spanyolban.
![Greatest Of All Time :goat:](./images/smilies/goat_20.png)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marad egy évig, de azért a 4 millás fizetést már megkapja.Galacticos írta:és már idén jönne át, vagy ott hagyjuk mint vinit?Realista24 írta:Rodrygót tegnap be akarták jelenteni, de 9 aláírás kell a papírra és nem mindenkit értek utol. A Santos 40 millát kap, Rodrygo meg 5-öt, az utolsó meccsen már nem játszott, hogy ne sérüljön meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
és már idén jönne át, vagy ott hagyjuk mint vinit?Realista24 írta:Rodrygót tegnap be akarták jelenteni, de 9 aláírás kell a papírra és nem mindenkit értek utol. A Santos 40 millát kap, Rodrygo meg 5-öt, az utolsó meccsen már nem játszott, hogy ne sérüljön meg.
hát annak szerintem mindenki örülne ha egy többszörös gólkirály lenne belőle pár éven belül. de ez a vini nagyon messze van ettől.Örülhetünk, ha sikerül belőle egy Kane szintet kihozni.
Szerintem nem, a brazil foci erősen visszaesett. Az elmúlt 5 évben a támadó poszton egy Jesust tudtak kinevelni csak, és ő sem tűnik annyira kiemelkedőnek, mint beharangozták.H.E.H.E. írta: Egy tehetseges brazilban mindig is nagyobb potencial lesz, mint egy tehetseges spanyolban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rodrygót tegnap be akarták jelenteni, de 9 aláírás kell a papírra és nem mindenkit értek utol. A Santos 40 millát kap, Rodrygo meg 5-öt, az utolsó meccsen már nem játszott, hogy ne sérüljön meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Kutinnyo nagyon gyenge fizikálisan, es jobb mar nem lesz 26 evesen.
Nem oda kell hasonlitani.
Inkabb ilyeneket vegyunk, mint borja majoral meg jorente meg vicckategoria szintű arcokat tartsunk itt, csak mert madridi neveles.
Egy tehetseges brazilban mindig is nagyobb potencial lesz, mint egy tehetseges spanyolban.
Nem oda kell hasonlitani.
Inkabb ilyeneket vegyunk, mint borja majoral meg jorente meg vicckategoria szintű arcokat tartsunk itt, csak mert madridi neveles.
Egy tehetseges brazilban mindig is nagyobb potencial lesz, mint egy tehetseges spanyolban.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m ![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
patotomadrid2019jan
Mi az a korrekt?
Örülhetünk, ha sikerül belőle egy Kane szintet kihozni.
Másik gyerek fizikálisan nagyon kevésnek tűnik. És nem a tophoz mérem, egy Coutinhohoz képest is gyenge. Ahogy nézegetem az összefoglalókat róla a joga bontitot sem látom, helyzetfelismerések, reakciók olyanok amilyet rengeteg európai fiatal is tud, még az angolok is.
Örülhetünk, ha sikerül belőle egy Kane szintet kihozni.
Másik gyerek fizikálisan nagyon kevésnek tűnik. És nem a tophoz mérem, egy Coutinhohoz képest is gyenge. Ahogy nézegetem az összefoglalókat róla a joga bontitot sem látom, helyzetfelismerések, reakciók olyanok amilyet rengeteg európai fiatal is tud, még az angolok is.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Oke, deal. Monnyuk egy kupak agardi barac, hogy sztem korrekt jatekos lesz belole, nem lesz flop. Lets say 3 even belul.ziro4vr írta:Vinicius instant bukta, bármiben fogadok veled. A másikból lehet egy robinho szint.H.E.H.E. írta:az biztos hogy 100ért veszünk 2 brazil gyereket, nem a padon fognak üldögélni.
1 évet adok vmelyiknek és iscostul, asensiostul szorítja ki a ballasztot a csapatból.
jön a joga bonito korszak.![]()
![]()
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m ![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
patotomadrid2019jan
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
patotomadrid2019jan
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Lassan kezdek öregedni és lemaradni
Amúgy a híreket is kommentálva érdekes lesz bejön-e valamelyik brazil majd..ez a Rodrygo is ilyen neymaros fetrengősnek tűnik videok alapján.De ha olyan tehetséges is lenne,az fasza lenne.Amúgy ezeket a brazil szupertehetségeket érdemes szerintem először egy európai csapatban fegyelemre tanítani, megőrizve a tehetséget, mielőtt a Realba jönnek.
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
Amúgy a híreket is kommentálva érdekes lesz bejön-e valamelyik brazil majd..ez a Rodrygo is ilyen neymaros fetrengősnek tűnik videok alapján.De ha olyan tehetséges is lenne,az fasza lenne.Amúgy ezeket a brazil szupertehetségeket érdemes szerintem először egy európai csapatban fegyelemre tanítani, megőrizve a tehetséget, mielőtt a Realba jönnek.