meg csere cseréjének betenni 2 gyengébb saját nevelést...
senki sem gondolta (még én sem
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
hogy kezdők legyenek, de az a baj, hogy sokan a brailokkal kapcsolatban is így vélekedünk
![:/ :/](./images/smilies/confused.gif)
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. június 13., szerda 19:07
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. június 13., szerda 17:53
Ő nem jött össze és keressük a következő nagy talentet. Nem értem itt mi a probléma. Mbappe azért nem 4 milliót kért, ha jól emlékszem. Most valami 17 milliós fizetése van.Anthony írta:4 millás fizu egy 17 évesnek, ez nem borítja fel a fizetési struktúrát?
Mbappénak nem adtuk meg amit kért, de legalább ez a Rodrygo még egy percet sem játszott Európában.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. június 13., szerda 17:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 13., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 13., szerda 10:23
Majd ha zárult a piac és nem vettünk klasszist, akkor jogos a kritika. Addig nem.wxyz írta:Annyit írok, hogy Asensio és már döntetlen is az összahasonlítás.RealAsensio írta:
Spanyol honban milyen támadók jöttek össze a közelmúltban?
Tavaly Vinicius és Theo volt 70, most ez a fiatal 40-50 millió. Ez már egy klasszis ára és reménykedünk, hogy talán az egyikből lesz egyszer alapember.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 13., szerda 10:23
Egy klasszis támadó ára 150 millió eurónál kezdődik.wxyz írta:Annyit írok, hogy Asensio és már döntetlen is az összahasonlítás.RealAsensio írta:
Tavaly Vinicius és Theo volt 70, most ez a fiatal 40-50 millió. Ez már egy klasszis ára és reménykedünk, hogy talán az egyikből lesz egyszer alapember.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. június 13., szerda 10:21
Annyit írok, hogy Asensio és már döntetlen is az összahasonlítás.RealAsensio írta:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 13., szerda 9:18
Áll az alku, itt a kezem nem disznóláb.H.E.H.E. írta: Oke, deal. Monnyuk egy kupak agardi barac, hogy sztem korrekt jatekos lesz belole, nem lesz flop. Lets say 3 even belul.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. június 13., szerda 9:09
Globálisan a foci egy darab MBappét tud kb felmutatni támadók terén. Talán még Sanét, Kanet, Salahot, de ott is inkább a statisztika lehet érv.RealAsensio írta:Spanyol honban milyen támadók jöttek össze a közelmúltban?wxyz írta: Szerintem nem, a brazil foci erősen visszaesett. Az elmúlt 5 évben a támadó poszton egy Jesust tudtak kinevelni csak, és ő sem tűnik annyira kiemelkedőnek, mint beharangozták.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 13., szerda 9:06
Spanyol honban milyen támadók jöttek össze a közelmúltban?wxyz írta:Szerintem nem, a brazil foci erősen visszaesett. Az elmúlt 5 évben a támadó poszton egy Jesust tudtak kinevelni csak, és ő sem tűnik annyira kiemelkedőnek, mint beharangozták.H.E.H.E. írta: Egy tehetseges brazilban mindig is nagyobb potencial lesz, mint egy tehetseges spanyolban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 13., szerda 8:55
Marad egy évig, de azért a 4 millás fizetést már megkapja.Galacticos írta:és már idén jönne át, vagy ott hagyjuk mint vinit?Realista24 írta:Rodrygót tegnap be akarták jelenteni, de 9 aláírás kell a papírra és nem mindenkit értek utol. A Santos 40 millát kap, Rodrygo meg 5-öt, az utolsó meccsen már nem játszott, hogy ne sérüljön meg.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. június 13., szerda 8:54
és már idén jönne át, vagy ott hagyjuk mint vinit?Realista24 írta:Rodrygót tegnap be akarták jelenteni, de 9 aláírás kell a papírra és nem mindenkit értek utol. A Santos 40 millát kap, Rodrygo meg 5-öt, az utolsó meccsen már nem játszott, hogy ne sérüljön meg.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 13., szerda 8:50
hát annak szerintem mindenki örülne ha egy többszörös gólkirály lenne belőle pár éven belül. de ez a vini nagyon messze van ettől.Örülhetünk, ha sikerül belőle egy Kane szintet kihozni.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. június 13., szerda 8:47
Szerintem nem, a brazil foci erősen visszaesett. Az elmúlt 5 évben a támadó poszton egy Jesust tudtak kinevelni csak, és ő sem tűnik annyira kiemelkedőnek, mint beharangozták.H.E.H.E. írta: Egy tehetseges brazilban mindig is nagyobb potencial lesz, mint egy tehetseges spanyolban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 13., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 13., szerda 8:16
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. június 13., szerda 7:38
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 13., szerda 7:28
Oke, deal. Monnyuk egy kupak agardi barac, hogy sztem korrekt jatekos lesz belole, nem lesz flop. Lets say 3 even belul.ziro4vr írta:Vinicius instant bukta, bármiben fogadok veled. A másikból lehet egy robinho szint.H.E.H.E. írta:az biztos hogy 100ért veszünk 2 brazil gyereket, nem a padon fognak üldögélni.
1 évet adok vmelyiknek és iscostul, asensiostul szorítja ki a ballasztot a csapatból.
jön a joga bonito korszak.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. június 12., kedd 23:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 12., kedd 23:23
Vinicius instant bukta, bármiben fogadok veled. A másikból lehet egy robinho szint.H.E.H.E. írta:az biztos hogy 100ért veszünk 2 brazil gyereket, nem a padon fognak üldögélni.
1 évet adok vmelyiknek és iscostul, asensiostul szorítja ki a ballasztot a csapatból.
jön a joga bonito korszak.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem