![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Edző és vezetőség
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Jó döntés Lopetegi, szerintem a felmerült nevek ismeretében mindenképp. Kívül belül ismeri a spanyol focit, ezer szállal kötődik a Realhoz, egy szóra ugrott a válogatottól, igazi madridista.
Nyilvánvalóan neki kell levezényelnie a generációváltást, de irgalmatlan nehéz dolga lesz Zizou után. A fiatalokkal jól bánik, ezt többször bizonyította az utánpótlás csapatoknál, az alapvető stílus amit játszik a csapataival élvezetesebb lesz az elmúlt évekhez képest, effelől kétségem sincs. Az egyetlen, amiben nem vok biztos, hogy tud bánni az igazán nagy sztárokkal és nem biztos hogy elég kemény kezű, amikor kell.
Kíváncsian várom kiket hoz maga mellé a stábhoz! Sok sikert neki!
Nyilvánvalóan neki kell levezényelnie a generációváltást, de irgalmatlan nehéz dolga lesz Zizou után. A fiatalokkal jól bánik, ezt többször bizonyította az utánpótlás csapatoknál, az alapvető stílus amit játszik a csapataival élvezetesebb lesz az elmúlt évekhez képest, effelől kétségem sincs. Az egyetlen, amiben nem vok biztos, hogy tud bánni az igazán nagy sztárokkal és nem biztos hogy elég kemény kezű, amikor kell.
Kíváncsian várom kiket hoz maga mellé a stábhoz! Sok sikert neki!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az esélyt mindenképpen meg kell adni JLo-nak. lássuk mihez kezd aztán majd kiderül mire lesz elég
Én is örülök neki,remélem nem fog felsülni.Kiváncsian várom hogy mik fognak történni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Sziasztok új vagyok, bár régóta olvasgatom a fórumot.
kb.20 éve követem a Real Madridot és drukkolok nekik.
Személy szerint örülök J.L. kinevezésének szerintem nagyon jó választás a csapategység és a spanyolok "klikkjének" kezelése miatt.
Az más kérdés hogy taktikailag milyen felkészült, bár Zidane az volt mikor idekerült?-Ő sem volt képzetteb, bár volt jó mestere...
Itt inkább a motiváció és az hogy hallgassanak a szavára a fontos..lehet akármilyen jó taktikája ha a játékosok a fejére nőnek.
Egy miatt aggódom, azt hiszem még nem volt téma, ha igen, akkor bocsi.
-Mi van ha a spanyolok csúfosan leszerepelnek a vb-n?-Akár az edző taktikája akár más miatt... Perez és a csapat ugyanolyan bizalommal fog rá tekinteni?
Nem törik meg a tekintélye Ramosék szemében? Perez papa nem fog belekotnyeleskedni vérszemmel a keretbe, összeállításba mert én jobban tudom?
Ez miatt érzem csak kockázatosnak a kinevezését így a VB előtt, én lehet utána csaptam volna a tenyerébe, de nyilván akkor bonyolultabb lett volna...vagy drágább.
kb.20 éve követem a Real Madridot és drukkolok nekik.
Személy szerint örülök J.L. kinevezésének szerintem nagyon jó választás a csapategység és a spanyolok "klikkjének" kezelése miatt.
Az más kérdés hogy taktikailag milyen felkészült, bár Zidane az volt mikor idekerült?-Ő sem volt képzetteb, bár volt jó mestere...
Itt inkább a motiváció és az hogy hallgassanak a szavára a fontos..lehet akármilyen jó taktikája ha a játékosok a fejére nőnek.
Egy miatt aggódom, azt hiszem még nem volt téma, ha igen, akkor bocsi.
-Mi van ha a spanyolok csúfosan leszerepelnek a vb-n?-Akár az edző taktikája akár más miatt... Perez és a csapat ugyanolyan bizalommal fog rá tekinteni?
Nem törik meg a tekintélye Ramosék szemében? Perez papa nem fog belekotnyeleskedni vérszemmel a keretbe, összeállításba mert én jobban tudom?
Ez miatt érzem csak kockázatosnak a kinevezését így a VB előtt, én lehet utána csaptam volna a tenyerébe, de nyilván akkor bonyolultabb lett volna...vagy drágább.
Pont ezt taglaltam tegnap. Lopetegui annyira nem rossz döntés, legalábbis az Allegri, Conte, Wenger vonalhoz képest határozottan jobb. A spanyoljainkat ismeri, megy neki a válogatottban és már csak a helyi húzóarcokat kell meggyőznie, hogy fogadják el. De szerintem ez sem lehet probléma, Varane, Kroos és Modric intelligensek, Ronaldo maradt, aki meg úgy is csak győzni akar.Realista24 írta:Jah, de akkor nem telefonált Ramosnak Pérezericco írta:
Benitezt is Sanchez embere volt.
Egy a baj, hogy Lopeteguinek szinte nem lesz ideje felkészülni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
azt gondolom h ez a lehetőségekhez képest egy nagyon jó döntés.
Csak ne legyen báb, és szerintem baj nem lehet.
Lejjebb kell adni az igényekből, bajnokságra kéne rámenni inkább.
Zidane távozása óta nem írtam, majd kifejtem még a VB előtt róla, meg erről az egészről a véleményem, de sztem Julen L. jó döntés lesz.
Csak ne legyen báb, és szerintem baj nem lehet.
Lejjebb kell adni az igényekből, bajnokságra kéne rámenni inkább.
Zidane távozása óta nem írtam, majd kifejtem még a VB előtt róla, meg erről az egészről a véleményem, de sztem Julen L. jó döntés lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, de akkor nem telefonált Ramosnak Pérezericco írta:Benitezt is Sanchez embere volt.Realista24 írta:Innentől lesz igazán érdekes, hogy nem Pérez választása.
http://madridom.hu/?p=120815
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Benitezt is Sanchez embere volt.Realista24 írta:Innentől lesz igazán érdekes, hogy nem Pérez választása.
Merci Zizou!
- Galacticos
ha idehozzuk a bmbol thiagot azert az sem lenne rossz valasztas.Kerlon írta:Ezzel én is egyetértek. Sőt igazából a válogatottból is a legjobbak vannak itt, max Saúl lehetne még itt, más nem kéne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A jó hír, hogy Pérez felhívta Ramost, mielőtt egymás kezébe csaptak volna Lopival.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Innentől lesz igazán érdekes, hogy nem Pérez választása.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Én nagyon örülök az érkezésének, legjobb alternatíva lett akire nem gondolt szinte senki.
Tegnap megjelent egy cikk a MARCA-n, az Ő és a RM játékosok kapcsolatáról, így meg pláne örülök.
http://www.marca.com/en/football/real-m ... b465a.html
Tegnap megjelent egy cikk a MARCA-n, az Ő és a RM játékosok kapcsolatáról, így meg pláne örülök.
http://www.marca.com/en/football/real-m ... b465a.html
Ezzel én is egyetértek. Sőt igazából a válogatottból is a legjobbak vannak itt, max Saúl lehetne még itt, más nem kéne.dzsi91 írta:Ti tényleg isco köré akarjátok a jövő cspatát? Meg ugy beszéltek erről a spanyolosdiról mintha Zz nem használta volna a spanyoljainkat elégszer.
Én nagyon remélem,hogy azért nem lesz feltőltve a keret sok spanyollal.Van elég és ők jók.Ennél több nem kell és jobban erőltetni se kell őket mint eddig szerintem.
De gea az egyetlen aki okkal kerülhet szóba velünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Azért az öreg Perez papa még mindig meg tudja lepni az embert. Azt hittem, Gutit fogják bedobni, de nem úgy lett. Meglátjuk. Hagy kapjon egy esélyt ez a baszk gyerek is. jobban örülök neki, mint egy-két felröppent névnek. Elég bátor fiú ez a Julen, a biztosnak tűnő állását adja fel olyanért, amelyet nem nagyon szoktak túl sokáig betölteni. ZZ öröksége sem semmi, nagyjából egyszeri és megismételhetetlen.
Szerintem szakmailag rendben lesz, a spanyolországi foci teljes keresztmetszetét ismeri belülről is, játékosként (spanyol, katalán, baszk vonal), edzőként is rendelkezik klub, válogatott illetve nemzetközi tapasztalatokkal is. Kicsit ellene szól, hogy igazán sokra sehol sem vitte. Viszont képes lehet a generációváltás levezénylésére, a válogatottnál is ez volt részben a feladata a kissé statikussá váló Bosque helyett. Szubjektív dolog, de nekem nem igazán tetszik a spanyol válogatott barsza szerű focija sem, furcsa lenne a Realnál ezt látni, de üsse kavics, ha sikeres lesz. Az Isco kérdésre meg kíváncsi leszek. Számomra nem igazán volt meggyőző a gyerek három edző alatt sem, remélem, most megtalálják a közös nevezőt.
Remélem,Perez békén hagyja, és nem fog sportszakmai kérdésekbe beleavatkozni (mindenki tudja, hogy de igen).
Szerintem szakmailag rendben lesz, a spanyolországi foci teljes keresztmetszetét ismeri belülről is, játékosként (spanyol, katalán, baszk vonal), edzőként is rendelkezik klub, válogatott illetve nemzetközi tapasztalatokkal is. Kicsit ellene szól, hogy igazán sokra sehol sem vitte. Viszont képes lehet a generációváltás levezénylésére, a válogatottnál is ez volt részben a feladata a kissé statikussá váló Bosque helyett. Szubjektív dolog, de nekem nem igazán tetszik a spanyol válogatott barsza szerű focija sem, furcsa lenne a Realnál ezt látni, de üsse kavics, ha sikeres lesz. Az Isco kérdésre meg kíváncsi leszek. Számomra nem igazán volt meggyőző a gyerek három edző alatt sem, remélem, most megtalálják a közös nevezőt.
Remélem,Perez békén hagyja, és nem fog sportszakmai kérdésekbe beleavatkozni (mindenki tudja, hogy de igen).
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ti tényleg isco köré akarjátok a jövő cspatát? Meg ugy beszéltek erről a spanyolosdiról mintha Zz nem használta volna a spanyoljainkat elégszer.
Én nagyon remélem,hogy azért nem lesz feltőltve a keret sok spanyollal.Van elég és ők jók.Ennél több nem kell és jobban erőltetni se kell őket mint eddig szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
En orulok, isco bomba lesz. Asensio is es odriozola szemelyeben lesz normalis alternativaja cavarjalnak. Ra fer a versenyhelyzet. De gimenez felesleges lenne.
Ddgnek meg jobban orulnek mint barkinek, top2 kapus ilyen kell. Imadom navast is de dsg mindenki felett nalam.
Ddgnek meg jobban orulnek mint barkinek, top2 kapus ilyen kell. Imadom navast is de dsg mindenki felett nalam.
Viszont csalódott lennék ha Guti vagy esetleg Xabi Alonso nem ülne le mellé a padra.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
100 milla sok de Geáért
de nem félek attól, hogy nem válik be
ide való kapus
(nem csak azért mert spanyol
)
de nem félek attól, hogy nem válik be
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
ide való kapus
(nem csak azért mert spanyol
Persze, jon is de Gea 100ert.Jim írta:én örülök neki![]()
remélem bizonyít és játszatja a spanyolokat
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Örülök, hogy nem bizonyos emberek lettek.
Reméljük beválik.
Erős lesz a spanyol vonal valószínűleg. Bízom abban, hogy hatalmas visszaesés nem lesz. Az már jó.
Nem várok ZZ karriert tőle.
Reméljük beválik.
Erős lesz a spanyol vonal valószínűleg. Bízom abban, hogy hatalmas visszaesés nem lesz. Az már jó.
Nem várok ZZ karriert tőle.