Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Ultimátumott kell neki adni. Ha május végéig, amikor már a szezonnak vége lesz, nem írja alá az új szerződést, el kell adni. Semmi olyan, hogy egy majdnem 100 millióért vásárolt játékos elmegy ingyen, mivel lejárt a szerződése. Ha kell, fél évre a padra ültetném (de minimum a BL-ben nem játszatnám). Addig, amíg télen el nem fogadja a PSG ajánlatát, vagy amíg az MU nem lesz hajlandó érte perkálni, mint a kiskatona. Anno őket sem hatotta meg, hogy Ronaldo ide akar jönni.
Ronaldon meg siman lehet profitot termelni, csak okosan és határozottan kell csinálni, és leszarni azt, hogy ő hova akar menni.
Van az a pénz, amivel meg lehet őt győzni a Párizsba költözéssel kapcsolatban.
Ronaldon meg siman lehet profitot termelni, csak okosan és határozottan kell csinálni, és leszarni azt, hogy ő hova akar menni.
Van az a pénz, amivel meg lehet őt győzni a Párizsba költözéssel kapcsolatban.
Merci Zizou!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
akkor Ancelotti ide, Mou meg a Chelseabe.A Daily Mail szerint HIVATALOS! Arséne Wenger nyáron elhagyja az Arsenal-t, és a PSG edzöje lesz.
pedig igazából azt se bántam volna, ha Ancelotti marad PSG-be, Wenger jön ide és Mou megy a Chelseabe :-)
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A Daily Mail szerint HIVATALOS! Arséne Wenger nyáron elhagyja az Arsenal-t, és a PSG edzöje lesz.
Akkor ide jön Ancelotti, Mou pedig megy az Arsenalba?
CR-el meg SZERZŐDÉSHOSSZABBÍTÁS!
Akkor ide jön Ancelotti, Mou pedig megy az Arsenalba?
CR-el meg SZERZŐDÉSHOSSZABBÍTÁS!
- Victor
hát, ha nagyon menni akarna, akkor még most kell elpasszolni, mert most még azért böcsületes összegért el lehetne adni, amiből jól betudnánk vásárolni a nyáron.
viszont ha nem, akkor a vélhetően új edző biztos köré fogja építeni a csapatot, és szívás, ha 1-2 éven belül elhúzza a csíkot.
viszont ha nem, akkor a vélhetően új edző biztos köré fogja építeni a csapatot, és szívás, ha 1-2 éven belül elhúzza a csíkot.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ezek a CR-es hírek kikészítenek.... nagyon remélem, hogy a holnap nap folyamán Pereznek nem lesz más dolga, csak CR-rel foglalkozni, és az ő szerződésével. A többi igazolást addig nagy ívben....
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Danny Smith
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'
Jelentsünk be mi is egy igazolást az esti meccs előtt, ahogy a Bayern-Dortmund tette. Vagy egy távozót...Josét! Lehet a srácok felszabadultabban játszanának. Mert egyébként ez hiányzik a csapatból. Egy hatalmas görcsösség az egész
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Alapból elég hirtelen jött ez az egész Verratti ügy, Perez csak tudja mit csinál
Az egy dolog, hogy illegális a játékossal tárgyalni a PSG engedélye nélkül. Nyilván azért ha más nem, 1-2 telefon biztos megy a játékos felé is, hogy feleslegesen ne álljanak le az eladó klubbal alkudozni, de ritkán szokott a játékos a probléma lenni egy madridba igazoláskor.Azért egy ilyen fiatal játékosnál nem éppen mindegy, hogy milyen kritériumok vannak egy szerződésben a jövőjével kapcsolatban.
A PSG-vel való megyeggyezésről szóló pletykákat hiányolom.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért egy ilyen fiatal játékosnál nem éppen mindegy, hogy milyen kritériumok vannak egy szerződésben a jövőjével kapcsolatban.CS0ki írta:Mondjuk nem értem, hogy miért vele kell tárgyalni? A PSG-n múlik a dolog, ritkán csúszik el a játékossal való megeggyezésen egy igazolás felénk.
- Victor
örülnék verratti érkezésésének, ezzel szerintem ancelotti is jön.
- ericco
- Kapcsolat:
Csak megkaptuk az engedélyt a PSG-től, hogy tárgyalhatunk a játékossal. Elég valószinű, hogy a PSG-vel már megvan az egyezség (25 millió + esetleg néhány opció).
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott
Én sem, értem.Fizetésről tárgyalnak??CS0ki írta:Verratti ügynöke ezekben a percekben is tárgyal a Real Madriddal!
Mondjuk nem értem, hogy miért vele kell tárgyalni? A PSG-n múlik a dolog, ritkán csúszik el a játékossal való megeggyezésen egy igazolás felénk.Verratti ügynöke ezekben a percekben is tárgyal a Real Madriddal!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Verratti ügynöke ezekben a percekben is tárgyal a Real Madriddal!
- ericco
- Kapcsolat:
Igen, párszor fején találta a szöget, de az időzítése és a stílusa finoman szólva is balszerencsés volt. Mert így rajtunk kívül mindenkinek úgy jött le, hegy egy vesztes csacsogás, bizonyítványa magyarázása. Ugyanúgy, mint amit mi gondoltunk az MU-sokról idén.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pont az ellenkezőjét gondolom,pont hogy ritka nagy személyisége van amit mutatnak is a régi csapataiban lévő tagok interjúi,túl nagy önérzete,igazságérzete, mindent a csapért rendel alá,végsőkig kiáll értük és küzd a médiával,a bírókkal, a drukkerekkel, a takarítónővel is ha kell.......Szörnyű személyisége van.
.....úgy hogy ebben madridban SENKI sem volt társa, valószínű ez a baja,valószínű ezért fog távozni,valószínű ez miatt romlott meg az öltözői rend, valószínű a "tégla" Iker és ramos( a kedvencem) a hunyók ebben.......az edző szerintem példát mutatott itt,harci kedvből,akaratból,férfias viselkedésből,csapategységből(lásd tavalyi év- micsoda kis csapatunk volt- és bőven volt még benne fejlődési lehetőség)....de társat nem igazán talált,CSAK ronaldo személyében,akit lehet buzizni,meg dobálni rá a szart,de ilyen sport érték,ilyen alázat,akarat olyan példa amit a gyerekeimnek is mutatni fogok 20 év múlva is......
Az más kérdés hogy szakmailag is vannak ballépései,de már kicsúszott a kezéből az égész,csak ül a meccseken és már nem önmaga régóta.
:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Mourinho nagy edző, de még annál is jobban tudja a média adta lehetőségeket kihasználni.De már vagy negyedjére írom le, nem Mourinho edzői ismereteivel van bajom, csak meguntam ezt a tutyimutyi szarakodást, megy egész évben a sárdobálás a játékosok és az edző között, így milyen csapatról beszélünk? Szörnyű személyisége van. Inkább a játékra kéne koncentrálni, mint ahogy a dortmundiak vagy a müncheniek... és ha már játék, az ne feltétlen olyan legyen, mint amit nyomatott az interben. A Madridban azért ennél több van/kellene, hogy legyen. :-)Manolo írta:Na ne már... ezt komolynak szántad?
Mourinho nagy edző voltát, valamint hogy a Del Bosque utáni éra messze legeredményesebb Madrid-trénere, megkérdőjelezni... Igazán remélem, hogy csak a csalódottság váltja ki belőletek ezeket az elképesztő állásfoglalásokat.
Nem. Del Bosque óta ő az, aki tovább húzta mint egy év. Nyilván eredményesebb, mert kiadott érte Perez 8 milliót, persze hogy nem rúgta ki az első év után. Mourinho 3 év alatt évi egy kupát hozott, Király kupa, Liga, Szuperkupa. Shuster egy év alatt gyűjtötte be a Szuperkupát és a Ligát.Manolo írta:Mourinho nagy edző voltát, valamint hogy a Del Bosque utáni éra messze legeredményesebb Madrid-trénere, megkérdőjelezni
De nem számít, mert most ebből ha sokáig ragozzuk még azt is kihozzuk, hogy mondjuk Juande volt az elmúlt tíz év legjobb real edzője
Az a lényeg, hogy szerintem Mourinho ideje lejárt itt. Én itt befejeztem, alszom. Vagy kávézom.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én sem nagyon értelek, mert senki nem mondta, hogy az lesz a középpályánk, hogy Verratti-Modric. Ha megnézed, a legtöbben pont azt írtuk, hogy Vidal/Pogba - Verratti és előttük Modric. Nem csak két "gyerekre" van bízva a védekezés.CS0ki írta:Igazából nem is nagyon értem már, hogy miről beszélünk. Nekem annyi a bajom, hogy két 160 centis, nem túl kemény játékost én kevésnek tartok arra, hogy rájuk épüljön a védekezésünk. És nem is tudok még egy csapatot, ahol ilyen fizikai felépítésű, típusú játékosok lettek volna elsődlegesen megbízva a védekezéssel. Ha van mellettük harmadiknak egy kemény legény is, akkor már működhet. Vagy ha 11 ember képes folyamatosan együtt védekezni, mozogni, helyzetkedni. Nálunk ez utóbbi nyilván soha nem lesz.
És azzal sem értek egyet, hogy a mi 11 emberünk nem lesz képes együtt mozogni, helyezkedni, védekezni. Benzema ugye így is kifutja a belét a védők között, Lucas(di María) is megtenné, egyedül Ronaldo az, akinél előfordul, hogy elöl ragad, és éppen csak sétál visszafele. Ha presszionálunk, akkor viszont nem kell folyton visszaszaladnia, valamint van annyira profi, hogy edzői kérésre letámadja a közelében levőt. (Ezt mostanában is gyakran megteszi.) Most azért nem igazán működik a letámadás, mert Özil ezt nagyon nem érzi (vagy csak szarik bele, esetleg mindkettő), és miatta jókora luk tátong a középpályán, ahová beteszik, oda valaki kilép, helyén luk stb. Ráadásul ugye az a parancs, hogy labdavesztés után "Barcásan" futás vissza a 16-osig. Ritkán van már letámadás, mert úgy nehéz kontrázni...
Sokunknak nem tetszik a mostani játék sem. Ez is az egyik ok, amiért elküldenénk.Press írta:...csak azt mondom, hogy nem szép focival szerezték meg a kupát.
...De Mourinho sem a Chelsea-vel, sem (valószínűleg) velünk nem nyer(t) BL-t, pedig elivleg sokkal erősebb mindkettőnek a kerete, mint anno a Portonak vagy az Internek és gyakorlatilag bárkit le tudnak igazolni. Ha akkora edző, mint aminek én is tartottam, akkor ilyen kerettel simán be kellett volna húzni az elmúlt két (illetve idén már három) elődöntő közül az egyiket. Sokkal jobb játékosai vannak mint az Interben, több lehetősége, taktikai variációja. Papíron sikerülnie kellett volna már rég...
Azt is többen mondtuk, hogy hiába jó edző valaki (én annak tartom Mourinhot), van, hogy nem illik egy csapat filozófiájához, stílusához, és egy "gyengébb" edzővel a csapat olykor többre lehet képes. Ezt korábban sok Mou szimpatizáns félresöpörte, mondván Mourinho után nem lesz Real Madrid, meg hasonló világvége hangulat uralkodott. Most már pár kivétellel mindenki az új edzőt és az új kezdetet várja. Reméljük Ancelotti majd elhozza azt a szellemiséget és taktikát/játékfelfogást, amit szeretnénk látni. Illetve meglesz a nagytakarítás is.
Aztán koppantunk már párszor.
Legeredményesebb? Ő volt itt a legtovább. Persze, hogy eredményesebb. Mou 1. éve: Copa del Rey, Capello 1. éve: La Liga. (Valamint Schuster is Capello munkájával behúzott egy bajnokságot. ) Ha Capello maradt volna ÉS megkapja azt a pénzt, amit Mou megkapott (más edző alatt nem volt ilyen kerete a Madridnak), lehet már rég meglenne a 10. is.Manolo írta:Mourinho nagy edző voltát, valamint hogy a Del Bosque utáni éra messze legeredményesebb Madrid-trénere, megkérdőjelezni...
Azért az ilyen "apró" tényekről ne feledkezzünk meg, amikor összehasonlítjuk egyik másik trénert.
-
Na ne már... ezt komolynak szántad?Press írta: Osztom. Milyen két BL győzelme van már Mourinhonak? ... A Portoval hogy hogy sikerült a BL arra már nem emlékszem, de az Interrel elég szánalmas játékot mutatott egész évben. Nem azért nyert ott az Inter, mert olyan "hűdejók" lettek volna, hanem mert 11 védővel állt ki kb. mindenki ellen. És erre büszkék az interesek, hogy 45 vagy hány év után jött "Mourinho Isten" és összebekkelt nekik egy bl-t.
...
Mourinho semmivel sem ért el nagyobb sikereket más edzőknél az elmúlt 10 évben a Madridban
Mourinho nagy edző voltát, valamint hogy a Del Bosque utáni éra messze legeredményesebb Madrid-trénere, megkérdőjelezni... Igazán remélem, hogy csak a csalódottság váltja ki belőletek ezeket az elképesztő állásfoglalásokat.
Vamos Real!
De azért kellett Milito lesgólja is a továbbjutáshozSierra írta:de azért a Barcát szép focival verték 3-1-re, legalábbis nekem tetszett az a meccs.
Persze, nekem is tetszett, mert kiejtették a Barcelonát, ami tuti h megnyerte volna abban az évben is a sorozatot és a döntő sem volt rossz. Félre ne értsetek, nem arról beszélek, hogy érdemtelen lett volna a BL győzelmük, csak azt mondom, hogy nem szép focival szerezték meg a kupát. Ahogy írtam, ez nem von le semmit az érdemükből, csak nekem ez a játék nem jön be. De Mourinho sem a Chelsea-vel, sem (valószínűleg) velünk nem nyer(t) BL-t, pedig elivleg sokkal erősebb mindkettőnek a kerete, mint anno a Portonak vagy az Internek és gyakorlatilag bárkit le tudnak igazolni. Ha akkora edző, mint aminek én is tartottam, akkor ilyen kerettel simán be kellett volna húzni az elmúlt két (illetve idén már három) elődöntő közül az egyiket. Sokkal jobb játékosai vannak mint az Interben, több lehetősége, taktikai variációja. Papíron sikerülnie kellett volna már rég... bosszantó, ja.
Persze én is nagyon elégedett lennék ha egy szezonban meglenne mind a három kupa de ezt azzal a játékkal amit Mourinho elképzelt lehetetlen (volt) kivitelezni. Azért remélem nekünk nem kell majd 45 évet várnunk a következő BL-re...
ki is ment a másik kettő a fejemből, csak a nemzetközi kupákra koncentráltamSierra írta:A triplázásnál a bajnok+olasz kupa+BL kombóra gondoltunk.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018