Football Fantasy
Re: Football Fantasy
Beraktam Villát, mondom megteszem CSK-nak hátha beduplázza. 2 pont.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Dettó! Csomó játékosom nem játszott vagy csak csereként...
De ez még nagyon az eleje (legalábbis ezzel nyugtatom magam :P)
De ez még nagyon az eleje (legalábbis ezzel nyugtatom magam :P)
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
nyugi nem vagy egyedül.GT37 írta:Ekkora pechem nem lehet egyszerűen PL-fantasyban.
Vettem Chelsea játékosokat (Lamp, Iva, Cech), eddig finoman szólva nem teljesítenek.
Most nekem is lesérült Benteke, plusz ő a CSéKám, úgyhogy duplaszívás.
Welbeck sem játszik, Silva is sérült állítólag, Lampard csere volt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Isco,Pogba,Ramos,DiMaría
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sturridge hozott 2pontot, Benteke nálam csk így ő is 2pontot, Whittaker 0 és csere hátvédem se játszott
Nagyon gyenge ez így, szerencsétlenek
Nagyon gyenge ez így, szerencsétlenek
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ekkora pechem nem lehet egyszerűen PL-fantasyban.
Rögtön az elején megvettem Coutinhót, nem csinált semmit, de mondom, bízok benne, nem adom el, lesz ő ennél még jobb is. Erre tegnapelőtt veszem észre, hogy megsérült, de free transferem persze már nem volt, mínuszpontokat meg nem akarok, úgyhogy kénytelen voltam bent hagyni a csapatban.
Most meg Benteke sérül le 25 perc után.
Remélem, ezek után még Hazard is megsérül, Evrát meg kiállítják, és remek is lesz a hetem.
Rögtön az elején megvettem Coutinhót, nem csinált semmit, de mondom, bízok benne, nem adom el, lesz ő ennél még jobb is. Erre tegnapelőtt veszem észre, hogy megsérült, de free transferem persze már nem volt, mínuszpontokat meg nem akarok, úgyhogy kénytelen voltam bent hagyni a csapatban.
Most meg Benteke sérül le 25 perc után.
Remélem, ezek után még Hazard is megsérül, Evrát meg kiállítják, és remek is lesz a hetem.
- GT37
Csatlakoztam, csapassuk.Special írta:Ha valaki érdekel csináltam egy madridom ligát EL-be.
CODE TO JOIN THIS LEAGUE IS: 1556428-543235
Kettő van.Acewill írta:A premier league fantasyban úgy van, hogy "megcsinálod" a csapatod, és az fix az egész szezonra, fordulóként 1-et tudsz igazolni pontlevonás nélkül, viszont a wildcard-dal bármennyi játékost kicserélhetsz (ingyen), viszont csak 1 van belőle 1 szezonra ha jól tudom...
1. One wildcard can be played at any time.
2. The January Wildcard can only be used after Gameweek 20 starts (1 Jan 11:30) until Gameweek 23 ends (1 Feb 11:30); as the January wildcard isn't available until after the Gameweek 20 deadline, the earliest these transfers will be active is Gameweek 21.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
A premier league fantasyban úgy van, hogy "megcsinálod" a csapatod, és az fix az egész szezonra, fordulóként 1-et tudsz igazolni pontlevonás nélkül, viszont a wildcard-dal bármennyi játékost kicserélhetsz (ingyen), viszont csak 1 van belőle 1 szezonra ha jól tudom...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban, mert ahol eddig én hasonló játékkal játszottam, ott minden fordulóra külön csapatot kellett állítani, de itt úgy látom máshogy van, ahogy megértettem a szabályokat. bár ezt a wildcardos cserét pontosan nem értem. Valaki tömören le tudná írni az idevonatkozó szabályokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco,Pogba,Ramos,DiMaría
Ha valaki érdekel csináltam egy madridom ligát EL-be.
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jaja, most mind a ketten nagyon megszórták magukat.GT37 írta:Nekem egyelőre bejön ez a Messi-CR páros, ketten együtt hoztak 48 pontot, rajtuk kívül meg Alaba 17, Reus 5, Draxler 11, Mangala 6, és még páran nem csináltak semmit, így jött össze a 97 pont, amivel a negyedik vagyok.
És megcsináltam már az egy free transfert is, annyit elárulok, hogy Vidalt rúgtam ki a csapatból.
Vidalt én is kiraknám, de a következő meccsükön a Juve megüti szerintem a Galata-t, ezért lehet hogy kap még egy esélyt. Meg én nem is merek még most cserélni, mert mi van ha két forduló között megsérül a friss szerzemény...
- GT37
Nekem egyelőre bejön ez a Messi-CR páros, ketten együtt hoztak 48 pontot, rajtuk kívül meg Alaba 17, Reus 5, Draxler 11, Mangala 6, és még páran nem csináltak semmit, így jött össze a 97 pont, amivel a negyedik vagyok.
És megcsináltam már az egy free transfert is, annyit elárulok, hogy Vidalt rúgtam ki a csapatból.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
kodo írta:ki mondta hogy ne rakd be őket ?Galacticos írta:azért messi-ronaldo csatársorral nagy kihívás a játék.
Ja, ki ?
Kihívás velük főleg, mert utána nagyon nehéz ütőképes védelmet és kp-t összerakni...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
ki mondta hogy ne rakd be őket ?Galacticos írta:azért messi-ronaldo csatársorral nagy kihívás a játék.
- Galacticos
azért messi-ronaldo csatársorral nagy kihívás a játék.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nálam Messi meg Lucho hozott, Curtois meg Ivanovic sajnos nem annyit, amennyit kellett volna, 10 pontot így buktam rajtuk..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
detto, ehhez még jön Cristiano, Isco és AlabaGT37 írta:Nálam meg Messi és Draxler még állatkodott egy sort, úgyhogy egészen elöl leszek majd.
- GT37
Az szépRemy írta:Lényeg az, hogy Weidenfeller volt a kapusom David Luiz meg az egyik hátvédem... tovább nem kommentálom.
Nálam meg Messi és Draxler még állatkodott egy sort, úgyhogy egészen elöl leszek majd.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lényeg az, hogy Weidenfeller volt a kapusom David Luiz meg az egyik hátvédem... tovább nem kommentálom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
kicsit szenved az uefa oldala
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
55 pont... de még van pár emberem mára, és remélhetőleg ők sokat hoznak.Tádám írta:65 pontom lett tegnap,
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots