Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:53

Géci írta:Perez szavai szerint Balet hitelfelvétel nélkül vettük meg. Olyan bevételek mellet amit a klub produkál, szerintem totál elfogadható összeg 1 újabb, hosszútávon befektetésért.
45 millio minuszba jottunk ki az atigazolasi szezonban, raadasul 37 millios profittal zartuk az evet. Arrol nem is beszelve, hogy valoszinuleg tobb reszletben fizetunk erte. Szoval siman elkepzelheto, hogy hitel nelkul is megoldottuk.
Par hete olvastam, hogy mostanaban esedekes az eves kozgyules. Nem tudjatok mi a pontos datum?

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:47

Realista24 írta:Másik kép
http://www.thefootballstadiums.com/medi ... adionu.jpg
Banán írta:Miért akarjátok ennyire a bal felsőt? Tök snassz, nincs benne semmi különös, ha már egyszer csinálunk valamit legyen innovatív. Nem 5 évig fog így kinézni...
Hát ezeket a képeket látva még inkább az a sorrend. Az első olyan újszerüen elegáns, sugárzik belőle a tekintély, királyi pompa. :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:38

h3x0r írta:Az a 300-400 millio hatalmas osszegnek tunik, de hosszu tavon nagyon jol jarhatunk vele.
Perez szavai szerint Balet hitelfelvétel nélkül vettük meg. Olyan bevételek mellet amit a klub produkál, szerintem totál elfogadható összeg 1 újabb, hosszútávon befektetésért. Amennyire emlékszem a befogadó képessége is nőne a stadionnak körülbelül 110 ezerre amennyire én emlékszem :kivagyhe: ...
Banán írta:Miért akarjátok ennyire a bal felsőt? Tök snassz, nincs benne semmi különös, ha már egyszer csinálunk valamit legyen innovatív. Nem 5 évig fog így kinézni...
Királyi gárda a nevünk, nem diszkópatkányok :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:38

Másik kép
http://www.thefootballstadiums.com/medi ... adionu.jpg

És most találtam egy olyat, hogy három nyáron keresztül fog készülni, mert nem akarják, hogy a szurkolók, és látogatók nagyon akadályozva legyenek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:35

Miért akarjátok ennyire a bal felsőt? Tök snassz, nincs benne semmi különös, ha már egyszer csinálunk valamit legyen innovatív. Nem 5 évig fog így kinézni...

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:31

realbeckham írta:A jobb felső az valami fantasztikus.
Nálam az lenne a legutolsó helyen, nekem olyan bizar, vécékagylóra emlékeztet :mrgreen: Nálam a sorrend bal felső, jobb alsó, bal alsó és jobb felső.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:30

Realista24 írta:Ha jól tudom egy egész új világot akarnak építeni, ami a mindennapokban is hatalmas bevételt hoz, stadion, étterem, stb.
Az a 300-400 millio hatalmas osszegnek tunik, de hosszu tavon nagyon jol jarhatunk vele.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:29

Realista24 írta:http://estaticos04.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
Szerintem az első a legjobb ezek közül, meg talán ami alatta van... :roll: Ne világítson mint 1 karácsonyfa! Szerintem... :D
Realista24 írta:Illarramendiről annyit mondott, hogy olcsó igazolássá fog válni. Ezt tudjuk mit jelent.
Meggyőződésem, hogy betonkezdőnek szánják, mert nagyon ügyes, gyors, és jó labdaszerző... Borzasztóan várom a Getafe elleni hazai meccset, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy megint kezdő lesz e + hátha Bale is kezdene, és csiszolódna össze a brigád szépen lassan... :roll:
Annyira megnéznék már 1 olyan teljesen 100%-os felállást mint ami az aláírásomban van... :roll: :D

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:22

Ezek a tervek vannak még versenyben?
A bal alsó és a jobb felső nagyon baba! :mrgreen:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:21

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
A jobb felső az valami fantasztikus. Tron feeling, nekem mindig is ez a látványterv jött be legjobban. Az egész túl fog mutatni majd egy futballstadionon és egy-egy mérkőzés helyszínén, sokkal több lesz annál, egy szórakoztató centrum. Világ, a világban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realbeckham 2013. szeptember 19., csütörtök 13:23-kor.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:07

A 300-400 millióra már kért finanszirozási ajánlatot a klub, évi 80 milliót terveznek ráfordítani.
http://estaticos04.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
Ez volt ugye a négy projekt, amit nyilvánosságra hoztak.
Ha jól tudom egy egész új világot akarnak építeni, ami a mindennapokban is hatalmas bevételt hoz, stadion, étterem, stb.

A Marca tavasszal 200 millióra becsülte a költségvetést egyébként.

Megerősítette, hogy a Dubai projekt el van halasztva (valószínű ott nem is lesz).
Nem lesznek új sportszakágak.
Illarramendiről annyit mondott, hogy olcsó igazolássá fog válni. Ezt tudjuk mit jelent.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mr. President
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Marcelo, Varane, Modric, El Shaarawy, Balotelli, D.Silva, Mata, RvP, Agüero, Yaya T., Ibrahimovic, T.Silva, Terry
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, +Premier League :) LA Lakers, Miami Heat

HozzászólásSzerző: Mr. President » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:06

Piqué okoskodásához csak annyit hogy először talán odahaza kéne szétnézni átigazolási ügyben és aztán pofázni....

Alex Song 19m
Villa 40m eladva 2,1m-ért
Ibra 70m ment 24+6m-ért
Hleb 17m rá egy évre ment 2m-ért
és a kedvencem: Chygrynskiy 25m :)
Fabregas meg 35ért játszogat néha

az elmúlt 10évet nézve az átigazolási piacon a bevételek és a kiadások összege -403m €
szóval azért ők is költöttek rendesen...bár nem annyit mint mi, de ez van. a Real a világ legnagyobb költségvetésű klubja a legnagyobb bevétellel és az adósságállomány is jelentősen csökkent a klub piacképes. ez valakinek nem tetszik, de ez van, a sport üzlet nem pedig szeretetszolgálat.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:05

BBeno írta:
Az új stadion (a felújításra gondol Pérez) 300-400 millió euróba fog kerülni.
ennyiből már új stadiont lehetne építeni szvsz. a munkálatokat meg azt hittem perez cége csinálja.
Ilyen szinteken nem ugy mukodik, hogy az elnok ismer valakit, aki olcson megcsinalja (ez jelen esetben pont a sajat cege), hanem ki kell irni egy palyazatot, ahova jelentkeznek bizonyos cegek. (ha jol emlekszek, akkor ez mar tavasszal megtortent) A palyazatokat tobbszor is elbiraljak, eloszor csak a vazlatokat mutatjak be, majd a reszletes tervet. Azt is meg kell vizsgalni, hogy lesz-e keretunk ra. Gondolom nem akarunk ugy jarni, mint a Valencia. Meg most is nyogik a stadion torleszto reszleteit. Tegyuk fel 10 even keresztul evi 30-40 millio minusz azert nem keves penz. Foleg, hogy par even belul a tv-s jogdijak is ujra lesznek targyalva es nagy ra az esely, hogy tobb tiz millioval kevesebbet fogunk kapni. Raadasul ezt az egeszet a sociokkal is el kell fogadtatni. Nem olyan egyszeru folyamat ez. A masik ok pedig, ahogy Realista is irta, nekunk nagyon jol jott volna egy madridi Olimpia.

(A nemet foci se tartana itt ha 2006-ban nem ok rendezik a VB-t. Azert az allam szepen felujitotta a stadionokat.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013. szeptember 19., csütörtök 13:07-kor.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:04

ennyiből már új stadiont lehetne építeni szvsz. a munkálatokat meg azt hittem perez cége csinálja.
Épp akartam írni, hogy ezt egy kicsit sokallom...300-400 millió? Az új San Mames került 160 millióba, befér vagy 55 ezer ember. A jue stadionja alig volt több 100 milliónál. Még a Bayernné is 340-ből megállt.

Nem tudom mennyire alakítják át, de ez elég húzós szerintem...

Nem hinném, hogy Perez cége csinálná, az nem lenne túl....etikus.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 19., csütörtök 12:47

Az új stadion (a felújításra gondol Pérez) 300-400 millió euróba fog kerülni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 11:06

Van valami hír arról, hogy mikor kezdenek bele a munkálatokba?
Nincs, de szerintem szezon végével rögtön.
Amúgy szerintem Pérez arra várt, hogy Madrid nyerje a 2020-as rendezési jogokat, mert akkor vaskos állami lóvét akaszthatott volna le sanda gyanúm szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 19., csütörtök 10:55

Realista24 írta:Most nagyképű szarnak fogok tűnni, de idén már voltam, most Torino vár.
igen, mert nem szóltál. :D :mrgreen:
Van valami hír arról, hogy mikor kezdenek bele a munkálatokba?
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 10:31

Azt mondta Piké, hogy megérti azokat akik a sablonszart nyomatják, ő direkt nem így tett, mert akkor legalább van miről beszélni.
#okosfiú
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 19., csütörtök 10:27

“Az új stadion (a felújításra gondol Pérez) 300-400 millió euróba fog kerülni. Az elkövetkezendő hetekben hirdetjük ki a nyertes pályázatot. (…) Piqué nem mondott igazat. Jó srác, de nem kell figyelni rá ” – mondta Pérez, majd hozzátette, hogy a klub nem vett fel hitelt a Bankia-tól, és más banktól sem. A Real Madrid elnöke így reagált a Barcelona védőjének azon állítására, amiben azt mondta, hogy a Real Madridnak saját bankja van, így könnyen tudnak 100 millió eurókat költeni.
Egy bottal úgy elverném ezt az idi.tát. :lol: Ennek vagy a másiknak mindig szövegelni kell valamit.
De utálom őket.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 10:21

Mit szólsz Realista? Kankirándulás? :mrgreen:
Most nagyképű szarnak fogok tűnni, de idén már voltam, most Torino vár. :Đ
Amúgy a májusi madridi utakat preferálom, amikor ünneplés lehet belőle. :) a matracosok idén besz :cens: ttak. :-@
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: