Cristiano Ronaldo
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Cristiano Ronaldo - 7
egy ilyen reptéri vagy csapatbuszos tömegben messit észre se veszem olyan piciny vagy max a szagáról, mert egy büdös argentin
eleve nem is kéne tőle autogramm pff haggyámá.
vagy ez most túl durva, ilyet nem szabad mondani?
eleve nem is kéne tőle autogramm pff haggyámá.
vagy ez most túl durva, ilyet nem szabad mondani?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ha nem fehér lenne ("mifajtánk" - ahogy a nagyszüleim mondják ), akkor meg azt mondanád, h undorító PC akció volt ez is...H.E.H.E. írta: this is white privilige kimaxolva
szégyellje el magát céronaldo és az egész biztonsági őr, hogy ilyen rasszista, hogy egy fehér gyerek kapta ezt a kiváltságot.
feneabelit, undorító ez a világ.
Mondom ezt úgy, hogy közel sem annyira szélsőségesen, de alapvetően osztom a nézeteidet.
Amúgy így, kvázi soron kívűl nem csak gazdagék protekciós gyermeke tud odakerülni?
Viszont tényleg jól esik az ember lelkének látni, hogy civilben mennyire emberi a csávó, és egyáltalán nem erőltetetten, hanem természetesen. Ha már a pályán vannak gaáz dolgai.. Mondjuk azt is kompenzálja teljesítménnyel.
Messi mennyire kellemetlen volt anno hasonló szitukban xD ő is negtanulta kezelni, de ki tudja, h fejben megérett, vagy a marketingesek szó szerint tanították e.
- H.E.H.E.
this is white privilige kimaxolvaL.Miki írta:Lehet rá bármit mondani, egy igazi sportember, példakép, ezért is tisztelem annyira!!
szégyellje el magát céronaldo és az egész biztonsági őr, hogy ilyen rasszista, hogy egy fehér gyerek kapta ezt a kiváltságot.
feneabelit, undorító ez a világ.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet rá bármit mondani, egy igazi sportember, példakép, ezért is tisztelem annyira!!
powered by gumibogyószörptöbbször behányt
Nekem volt rossz nézni Messit akkoriban, rossz volt látni, hogy egy ilyen focista ennyire megzuhant, nekem Realosként volt fájó látni, milyen állapotban volt akkor a Barcában Messi.DinhoL írta:Nem akarok belefutni egy elcseszett Messi-CR vitába de az elég durva szerintem, hogy a 2014es vb ezüstje hogy le van nézve Messinek..Nem jöttek a playoffban a góljai ez igaz, de a játékhoz elég sokat hozzátett.
Szenvedett minden egyes pillanatban.
A válogatottban se javult sokat amúgy, többször behányt ott is és szenvedett.
Kieséses szakaszban meg semmit nem csinált kb, volt egy gólpassza talán, Döntőben ziccert hibázott.
Nagyon nem volt jó abban az évben.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
meg a bal lábas statisztikaRealista24 írta:De a csapattársak meg az edző hátráltatja.H.E.H.E. írta:a tizenegyest illik belőni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem értem miről beszéltek
Messi a válogatottban gyenge, mindig is az volt, jó esetben is közepes. Az egész válogatott szar egyébként, de nem tudom min lepődnek meg ha az inkább a Messi és a haverok csapat...Elég ránézni az arcára meccs közben, le se szarja, nem vezér, nem motivátor, csak ott van és kész. VB után megint lemond majd, mert ebből a csapatból én nem nézek ki egy jó szereplést
Messi a válogatottban gyenge, mindig is az volt, jó esetben is közepes. Az egész válogatott szar egyébként, de nem tudom min lepődnek meg ha az inkább a Messi és a haverok csapat...Elég ránézni az arcára meccs közben, le se szarja, nem vezér, nem motivátor, csak ott van és kész. VB után megint lemond majd, mert ebből a csapatból én nem nézek ki egy jó szereplést
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi nem érdekel.kiserik írta:Nem Izland szidása lett volna a mondandóm lényegeRealista24 írta: Na, azért csínján szidjuk Izlandot. Nálam ők a legnagyobb fekete lovak a vébén. Kb görög szinten vannak nálam, akik képesek óriási meglepetésre. Egy dolgot tudnak, de azt mocskosul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem Izland szidása lett volna a mondandóm lényegeRealista24 írta: Na, azért csínján szidjuk Izlandot. Nálam ők a legnagyobb fekete lovak a vébén. Kb görög szinten vannak nálam, akik képesek óriási meglepetésre. Egy dolgot tudnak, de azt mocskosul.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Izland azért brutálisan védekezett, kíváncsi leszek a többi csapat hogy játszik ellenük.Szerencse se állt az argentínnk mellé..De a lényeg, hogy Messi se a társaira fogja a kudarcokat, például az izland elleni meccs után elismerte, hogy mekkora flop volt ő is. Messi szurkolói(az elvakultabbak) mondják azt hogy a társak miatt nem sikeres Messi de ez nem teljesen igaz természetesen.kiserik írta:Kb ezt a gondolatot lehet továbbszőni és megmutatja a két játékos közti különbséget. "Portugáliában ezt (VB cím) sose várták el CR-től." Ezt egyedül CR várja el magától, míg Messi ezt várja el a csapattól. Messi egy szaros Izland ellen lókukit mutat, mert hát a csapattársak. Hát még is hogy lehet olyan csapatban focizni, ahol 1-2 poszton nem elit játékos játszik? CR egyedül, a csapattársak nélkül pöttyentett egy triplát a spanyoloknak és nem vergődik, hogy a társak miatt kaptak 3-at, mert középszer, meg kivénhedt az egész gárda. Még e lefújás után is buzdította a sajátjait egyesével.DinhoL írta: Félreéetesz, ahogy már valamikor írtam is ő a régiek közül egyik kedvence. Itt most Maradonához képest beszélek róla. Maradona elhozott egy vb-t az Argentínoknak, ezt kéne csinálnia Messinek is szerintük. Portugáliában ezt sose várták el CR-től.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, azért csínján szidjuk Izlandot. Nálam ők a legnagyobb fekete lovak a vébén. Kb görög szinten vannak nálam, akik képesek óriási meglepetésre. Egy dolgot tudnak, de azt mocskosul.kiserik írta:Kb ezt a gondolatot lehet továbbszőni és megmutatja a két játékos közti különbséget. "Portugáliában ezt (VB cím) sose várták el CR-től." Ezt egyedül CR várja el magától, míg Messi ezt várja el a csapattól. Messi egy szaros Izland ellen lókukit mutat, mert hát a csapattársak. Hát még is hogy lehet olyan csapatban focizni, ahol 1-2 poszton nem elit játékos játszik? CR egyedül, a csapattársak nélkül pöttyentett egy triplát a spanyoloknak és nem vergődik, hogy a társak miatt kaptak 3-at, mert középszer, meg kivénhedt az egész gárda. Még e lefújás után is buzdította a sajátjait egyesével.DinhoL írta: Félreéetesz, ahogy már valamikor írtam is ő a régiek közül egyik kedvence. Itt most Maradonához képest beszélek róla. Maradona elhozott egy vb-t az Argentínoknak, ezt kéne csinálnia Messinek is szerintük. Portugáliában ezt sose várták el CR-től.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kb ezt a gondolatot lehet továbbszőni és megmutatja a két játékos közti különbséget. "Portugáliában ezt (VB cím) sose várták el CR-től." Ezt egyedül CR várja el magától, míg Messi ezt várja el a csapattól. Messi egy szaros Izland ellen lókukit mutat, mert hát a csapattársak. Hát még is hogy lehet olyan csapatban focizni, ahol 1-2 poszton nem elit játékos játszik? CR egyedül, a csapattársak nélkül pöttyentett egy triplát a spanyoloknak és nem vergődik, hogy a társak miatt kaptak 3-at, mert középszer, meg kivénhedt az egész gárda. Még e lefújás után is buzdította a sajátjait egyesével.DinhoL írta: Félreéetesz, ahogy már valamikor írtam is ő a régiek közül egyik kedvence. Itt most Maradonához képest beszélek róla. Maradona elhozott egy vb-t az Argentínoknak, ezt kéne csinálnia Messinek is szerintük. Portugáliában ezt sose várták el CR-től.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- DinhoL
Nyugalom, írtam én nem vitázni akarok erről, évekkel korábban rájöttem hogy parttalan csak néhány gondolatot hozzáfűztem.. Én nem láttam még h iet nyilatkozott volna, de ha ezt mondjátok elhiszem.El Sie7e írta:dinho
sztem engedd el
ne minket akarj errol meggyozni
es egyebkent messi igen is lenyilatkozta h o visszavobul ha nem sikerul ugy ez a vb...
Som i Serem!
6oat
6oat
- DinhoL
Pont ez az! Itt a végén amit írsz nagyon egyetértek..Ez is csak egy ember véleménye, volt hogy neki tartozik a labdarúgás egy vb-vel. Nem tudom már ki mondta de nyilván elfogult és jóól fel lett nagyítva holott akármekkora játékos vagy alanyi jogon nem jár senkinek se vb cím.RealMadridFanatic írta:.
Máshol olvastam ezt a futball tartozik neki egy VB-címmel... Ez mi? Szegényen nagy a nyomás és ezért TARTOZIK neki a futball. Ki talál ki ilyen abszurdumot? Ő meg a futballnak tartozik, mert ha anno nem kap kezelést, most 1,30 mély lenne.
Szegény srác, pedig Őt nem akarom bántani, különösebben nincs is bajom vele, és tényleg az egyik legjobb játékos, akit láthattam, de amit a média meg a torzagyú követői csinálnak, az szánalmas.
Som i Serem!
6oat
6oat
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
dinho
sztem engedd el
es egyebkent messi igen is lenyilatkozta h o visszavobul ha nem sikerul ugy ez a vb...
sztem engedd el
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eusebio meg bronzéremig jutott Portugáliával, meg BEK győzelemig a Benficával. Mondom, ami argentinoknak Maradona, az Eusebio a portugáloknak.DinhoL írta:
Félreéetesz, ahogy már valamikor írtam is ő a régiek közül egyik kedvence. Itt most Maradonához képest beszélek róla. Maradona elhozott egy vb-t az Argentínoknak, ezt kéne csinálnia Messinek is szerintük. Portugáliában ezt sose várták el CR-től.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Na látjátok ezt én se vágom, miért hagy ki ennyi büntetőt a törpe.. Valszeg fejben kicsit megzuhan ilyenkor.Realista24 írta:De a csapattársak meg az edző hátráltatja.H.E.H.E. írta:a tizenegyest illik belőni.
Som i Serem!
6oat
6oat
- H.E.H.E.
ilyenkor válik el, hogy céronaldo vagy messi lesz valaki.
a tizi az egyik legnagyobb sansz gólszerzésre, amikor igazán kell, kiélezett pillanat, akkor nem nagyon számít, hogy februárban vagy októberben milyen gólt lőttél a getafénak vagy a las palmasnak 3 gólos vezetésnél...
a tizi az egyik legnagyobb sansz gólszerzésre, amikor igazán kell, kiélezett pillanat, akkor nem nagyon számít, hogy februárban vagy októberben milyen gólt lőttél a getafénak vagy a las palmasnak 3 gólos vezetésnél...
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan