Én meg pont bennük bíztam, mert hazain általában jól szerepelnek.Géci írta:Végre 1 csapat ami küzd is a Barca ellen... Nem gondoltam, hogy pont a Rayo lesz az akitől ezt látni fogom...
szerk: pfff
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 21., szombat 20:27
Én meg pont bennük bíztam, mert hazain általában jól szerepelnek.Géci írta:Végre 1 csapat ami küzd is a Barca ellen... Nem gondoltam, hogy pont a Rayo lesz az akitől ezt látni fogom...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 21., szombat 20:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 21., szombat 12:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 20., péntek 23:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 20., péntek 21:40
Szamunkra nincs is semmi meglepo benne, mert eddig is tudtuk, hogy nem olyan tokeletes o sem, mint ahogy azt sokan mondjak. Viszont sok barca szurkolo csak nezi, hogy: mi van? ezt most miert kellett? minek irnak ilyeneket?Galacticos írta:egyébként semmi meglepő nincs ebben.
erre csak ennyit irok: Ugy legyen!Galacticos írta:nehéz ügy ez, de sokat fogtok még szívni miatta.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 20., péntek 21:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 20., péntek 21:08
En is azonnal arra gondoltam, hogy R.M.C.F. elvallalt egy ujsagiroi allast a nemzeti sportnalAnthony írta:Mi folyik itt Gyöngyösön??
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... tt-2281261
Valaki rá van szállva a nem túl magas fiúra, jönnek a sztorik egyik a másik után, mi lesz ebből gyerekek?
(R.M.C.F. te vagy az???)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 20., péntek 20:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 14:39
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 20., péntek 13:50
El Unico írta:Teljesen felfújta a média,CR-től hányszor láttunk már ilyet? Messi kérte,nem kapta,kicsit nyavalygott,ennyi.
Amúgy nem gond,hogy rájuk szállt a média csinálják csak,remélem még napokig fognak foglalkozni az "üggyel"
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 20., péntek 9:08
Igazából magával az esettel tényleg fölös foglalkozni, de mostanság egyre többet foglalkoznak azzal, hogy milyenné vált, és ez sem véletlen... Múltkor Bojan nyilatkozott valami olyat, hogy Messi már olyan mintha már nem is a földön járna, és, hogy ilyen téren rá sem ismer... Én speciel ennek azért örülök, mert kezdenek leszállni CR-ről...GT37 írta:Szerintem semmi értelme ezzel foglalkozni, tény, hogy Leo csapott egyet a levegőbe, hogy ezt a Neymar iránti gyűlölete jeléül tette, vagy csupán azért, mert nem lett gól a támadásból, azt mindenki döntse el maga, én a továbbiakban nem kívánok erről a kérdésről tárgyalni.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 20., péntek 8:56
Ez kedves tőled.El Unico írta:Amúgy nem gond,hogy rájuk szállt a média csinálják csak,remélem még napokig fognak foglalkozni az "üggyel"
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 20., péntek 8:49
Már érthető miért vagy barca drukkerDrake írta:Focizok csapatban(Én vagyok a falu legnagyobb reménysége. ) és igenis elvárom azt,hogy ha jobb helyzetben vagyok akkor passzoljanak
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 20., péntek 8:09
Viszont nagyon érdekes, hogy a linkelt videókat már mind leszedték a yutubrólEl Unico írta:Teljesen felfújta a média,CR-től hányszor láttunk már ilyet?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 20., péntek 3:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 0:13
szerintem az itteni többség már valamilyen formában játszott csapatban (mivel ez csapatsport nem is értem hogy lehetne nem csapatban...), és ez alapján elmondhatom...nem egymást kell ölni a pályán, meg játszani a nagymenőt ha nem az aktuális kiskirálynak passzolnakDrake írta:Szerintem ezt Ti magatok se hiszitek el.Próbáltok mindent belemagyarázni a szituba,pedig annyi történt,hogy Neymar kapura rúgott,Messi meg a hekyzet után bosszankodva ugrott egyet.A másik:Mi van abban,hogy egyszer-kétszer leteremti a társakat?Focizok csapatban(Én vagyok a falu legnagyobb reménysége. ) és igenis elvárom azt,hogy ha jobb helyzetben vagyok akkor passzoljanak.
ezt feltétlen muszáj volt hozzátenni ugye?Drake írta:De aki focipályát még csak TV-n keresztül látott annak ezt hiába magyarázom.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. szeptember 20., péntek 0:07
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 20., péntek 0:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 19., csütörtök 23:57
visszalassítják 32x és még kikockázzák, hogy neymar kitekintett jobbra egy pillanatra.Laci írta:Erről az esetről van szó?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 19., csütörtök 22:50
Jelenlévő fórumozók: 107 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem