Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 21., szombat 20:27

Géci írta:Végre 1 csapat ami küzd is a Barca ellen... Nem gondoltam, hogy pont a Rayo lesz az akitől ezt látni fogom...
Én meg pont bennük bíztam, mert hazain általában jól szerepelnek.

szerk: pfff
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. szeptember 21., szombat 20:31-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 21., szombat 20:19

Végre 1 csapat ami küzd is a Barca ellen... Nem gondoltam, hogy pont a Rayo lesz az akitől ezt látni fogom...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 21., szombat 12:59

teljesen mind1, de most komolyan, oké foglalkozzanak vele, de a barca játékát így könnyebb megállítani, szóval csak így tovább...Messit kell kivenni a játékból és megáll a tudomány, persze Neymarnak nem fog kelleni kétszer mondani hogy na öcskös húzz meg 2-3 cselet és rúgd be ha tudod, ott van az a Deulofeu (bocs ha rosszul írtam), a korosztályos válogatottban borzasztó volt, Tello jobb nála, bár mikor utoljára a barcában láttam még kicsit eszetlen volt (ami miatt Messi durcázott is kicsit)
ilyen esetben a divat egyből azzal védekezik h CR rosszabb...de szerintem ha ő játszaná a górét és folyamatosan leugatna másokat (tételezzük fel hogy igaz ez Messire, bármilyen nehéz is egyeseknek feldolgozni) simán menne padozni

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 20., péntek 23:05

Szerintem hazudik a tag,Messi nem ilyen,pep meg nem tűrné
ibra is hazudott a könyvében azt mondták. A Barca nem ilyen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 20., péntek 21:40

Galacticos írta:egyébként semmi meglepő nincs ebben.
Szamunkra nincs is semmi meglepo benne, mert eddig is tudtuk, hogy nem olyan tokeletes o sem, mint ahogy azt sokan mondjak. Viszont sok barca szurkolo csak nezi, hogy: mi van? ezt most miert kellett? minek irnak ilyeneket?
Nekem par olyan barcas haverom is van, akik atlatjak a helyzet, pont a szerint a logika szerint, amit te is leirtal, viszont a tobbseg (?), akik eddig csak sikereket eltek meg, csodalkoznak az egeszen.
Galacticos írta:nehéz ügy ez, de sokat fogtok még szívni miatta. :)
erre csak ennyit irok: Ugy legyen! :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 20., péntek 21:20

egyébként semmi meglepő nincs ebben.
elég nyilvánvaló hogy az edző felett áll. aki nem tud tényleg jót húzni. ha nem csicskul be -bocs jobb szó nem jutott eszembe- akkor elveszti a legjobbját, nem fognak jönni az eredmények és előbb utóbb őt küldik el. mert messi nagyobb nála, a vezetőség szemében, a szurkolók szemében és a szakma meg hát a média szemében is. ha viszont becsicskul akkor totál elveszti azt hogy ő a góré, meg hát oké telloék fogják be de ha én lennék ott mondjuk egy tello és nem engednék meg hogy megigyak egy kólát mert azt mondaná hogy akkor nem játszok legközelebb -nyilván el is bírná a csapat- akkor durván kifakadnék. előbb utóbb dőlni fognak a dominók, főleg hogyha méginkább kihat messi teljesítményére az hogy mindent elért.
mert most hiába 70-80gól/év, 2-3évvel ezelőtt sokkal magasabb szinten játszott. szerintem egyébként már most is ő a barcelona egyik legnagyobb problémája, mert nem támad le, mert a meccs 95%-ban csak sétálgat csípőre tett kézzel és köpköd meg hihetetlenül megnőtt az arc. ami érthető egyébként ezt azért tegyük hozzá. persze nem csak ő tehet róla ott van még xavi is aki ugyanannyira alibi mint eddig csak lecsengett az a 2 vagy inkább 3 jó év, és mostmár nem jön az a rengeteg assist. meg hát puyol kidőlt és így méginkább kitűnnek piqué szerencsétlenkedései.
nehéz ügy ez, de sokat fogtok még szívni miatta. :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 20., péntek 21:08

Anthony írta:Mi folyik itt Gyöngyösön??
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... tt-2281261
Valaki rá van szállva a nem túl magas fiúra, jönnek a sztorik egyik a másik után, mi lesz ebből gyerekek? :lol:
(R.M.C.F. te vagy az???)
En is azonnal arra gondoltam, hogy R.M.C.F. elvallalt egy ujsagiroi allast a nemzeti sportnal :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 20., péntek 20:58

Mi folyik itt Gyöngyösön??
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... tt-2281261
Valaki rá van szállva a nem túl magas fiúra, jönnek a sztorik egyik a másik után, mi lesz ebből gyerekek? :lol:
(R.M.C.F. te vagy az???)

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 14:39

szerintem meg a két csapat meccse nagyon eltért...annyi hogy egyik se játszott jól, de az ellenfél, és főként a helyszín most sokat nyomott

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 20., péntek 13:50

El Unico írta:Teljesen felfújta a média,CR-től hányszor láttunk már ilyet? :D Messi kérte,nem kapta,kicsit nyavalygott,ennyi.

Amúgy nem gond,hogy rájuk szállt a média :mrgreen: csinálják csak,remélem még napokig fognak foglalkozni az "üggyel" :lol:

Ez várható volt. Mikor a brazil hozzánk igazolt, már akkor az folyt a csapból, hogy nem férnek meg együtt, Messi terrorizálni fogja stb., így nem csoda, hogy minden esetet nagyítóval néznek. Ugyanez lesz a Cr-Bale duóval is. Ha a portugál egyszer is csúnyán néz a walesi felé, mert pont akkor meghúzódott a lába, azt is felfújja a média. Erre két párosra hatalmas figyelem fog hárulni, senkinek ne legyen kétsége, nem ez volt az első és nem is az utolsó eset.

Érdekes a két csapat szereplése eddig a BL-ben. Ha csak az eredményeket figyeljük az látszik, hogy egyből erőt demonstráltak, játszva nyerik a csoportot. Ráadásul mindkét csapat hasonló mérkőzést játszott, hasonló erejű ellenfelekkel. Két ellentétes félidő, ahol a másodikban legázolták az ellenfelet, mégsem lehetnek felhőtlenül boldogok. Nektek annyival jobb, hogy a két másik csapat X-et játszott.
Az nagyon tetszik, hogy Tata a 4:0 ellenére igen kritikus a csapat játékával kapcsolatban és nem a szokásos közhelyeket puffogtatja. Ezt jó jelnek tartom.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 20., péntek 9:08

GT37 írta:Szerintem semmi értelme ezzel foglalkozni, tény, hogy Leo csapott egyet a levegőbe, hogy ezt a Neymar iránti gyűlölete jeléül tette, vagy csupán azért, mert nem lett gól a támadásból, azt mindenki döntse el maga, én a továbbiakban nem kívánok erről a kérdésről tárgyalni.
Igazából magával az esettel tényleg fölös foglalkozni, de mostanság egyre többet foglalkoznak azzal, hogy milyenné vált, és ez sem véletlen... Múltkor Bojan nyilatkozott valami olyat, hogy Messi már olyan mintha már nem is a földön járna, és, hogy ilyen téren rá sem ismer... Én speciel ennek azért örülök, mert kezdenek leszállni CR-ről... :roll:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 20., péntek 8:56

Szerintem semmi értelme ezzel foglalkozni, tény, hogy Leo csapott egyet a levegőbe, hogy ezt a Neymar iránti gyűlölete jeléül tette, vagy csupán azért, mert nem lett gól a támadásból, azt mindenki döntse el maga, én a továbbiakban nem kívánok erről a kérdésről tárgyalni. :D
El Unico írta:Amúgy nem gond,hogy rájuk szállt a média :mrgreen: csinálják csak,remélem még napokig fognak foglalkozni az "üggyel" :lol:
Ez kedves tőled. :( :mrgreen: :mrgreen:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 20., péntek 8:49

Drake írta:Focizok csapatban(Én vagyok a falu legnagyobb reménysége. ) és igenis elvárom azt,hogy ha jobb helyzetben vagyok akkor passzoljanak
Már érthető miért vagy barca drukker :mrgreen:

Persze hülyeség felfújni, de lehet rá számítani, hogy fognak figyelni erősen a 2 úriemberre... :roll: Ideje volt, hogy őket is piszkálják kicsit :roll:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 20., péntek 8:09

El Unico írta:Teljesen felfújta a média,CR-től hányszor láttunk már ilyet?
Viszont nagyon érdekes, hogy a linkelt videókat már mind leszedték a yutubról :mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 20., péntek 3:22

Teljesen felfújta a média,CR-től hányszor láttunk már ilyet? :D Messi kérte,nem kapta,kicsit nyavalygott,ennyi.

Amúgy nem gond,hogy rájuk szállt a média :mrgreen: csinálják csak,remélem még napokig fognak foglalkozni az "üggyel" :lol:
:goat:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 0:13

Drake írta:Szerintem ezt Ti magatok se hiszitek el.Próbáltok mindent belemagyarázni a szituba,pedig annyi történt,hogy Neymar kapura rúgott,Messi meg a hekyzet után bosszankodva ugrott egyet.A másik:Mi van abban,hogy egyszer-kétszer leteremti a társakat?Focizok csapatban(Én vagyok a falu legnagyobb reménysége. :mrgreen: ) és igenis elvárom azt,hogy ha jobb helyzetben vagyok akkor passzoljanak.
szerintem az itteni többség már valamilyen formában játszott csapatban (mivel ez csapatsport nem is értem hogy lehetne nem csapatban...), és ez alapján elmondhatom...nem egymást kell ölni a pályán, meg játszani a nagymenőt ha nem az aktuális kiskirálynak passzolnak
Drake írta:De aki focipályát még csak TV-n keresztül látott annak ezt hiába magyarázom.
ezt feltétlen muszáj volt hozzátenni ugye? :)

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. szeptember 20., péntek 0:07

Szerintem ezt Ti magatok se hiszitek el.Próbáltok mindent belemagyarázni a szituba,pedig annyi történt,hogy Neymar kapura rúgott,Messi meg a hekyzet után bosszankodva ugrott egyet.A másik:Mi van abban,hogy egyszer-kétszer leteremti a társakat?Focizok csapatban(Én vagyok a falu legnagyobb reménysége. :mrgreen: ) és igenis elvárom azt,hogy ha jobb helyzetben vagyok akkor passzoljanak.De aki focipályát még csak TV-n keresztül látott annak ezt hiába magyarázom.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 20., péntek 0:05

Ilyeneken csámcsogni gusztustalan dolog. Tény, h Lionel picit hőzöng, majd csap egyet a levegőbe, de ez semmi. Baromság.

A Villa, Alexis eset ennél többb volt.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 19., csütörtök 23:57

visszalassítják 32x és még kikockázzák, hogy neymar kitekintett jobbra egy pillanatra. :lol:

ez most komolyan említésre méltó ügy ?
szinte semmi nem volt az egész, mint alattam írják, 1000+1 ilyen eset van nap, mint nap a pályákon, semmi extra.
5 perc múlva már egyik sem emlékezett rá.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 19., csütörtök 22:50

ilyent...hogy a fenébe merte...:D :D
ilyenből ezer+1 van, főleg ha megnézünk egy CR-Benzema párost...nem látom olyan drasztikusnak a dolgot, de nem árt ha velük is foglalkoznak kicsit :D

Vissza: