Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Az átigazolási szezon után 3 héttel keverni a szart, ez igen. Nem lehetne ezért valami arany köpőcsésze díjat adni a Puntának?
Egyébként meg a világ legjobb játékosai ugye általában a támadók közül kerülnek ki, ott viszont csak akkor férne be bárki is, ha Benzema esetleg mélyrepülésbe fogna, más hely nem igazán van. Szóval lehet, hogy mr. xy jönni szeretne, csak éppen nincs hely/mi nem akarjuk megvenni
Egyébként meg a világ legjobb játékosai ugye általában a támadók közül kerülnek ki, ott viszont csak akkor férne be bárki is, ha Benzema esetleg mélyrepülésbe fogna, más hely nem igazán van. Szóval lehet, hogy mr. xy jönni szeretne, csak éppen nincs hely/mi nem akarjuk megvenni
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én Rooney-ra gondolok, bár lehet baromság
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
abbebasznaRealista24 írta:Fa.zt.Falcao vagy Suerez? Esetleg Neymar?
Özil
Remélem, Casemiro is kezdeni fog, eléggé frusztrál ez a Khedira dolog. Ancelottinál is eléggé fontos játékosnak tűnik, pedig nem kéne annak lennieA Punto Pelota információ szerint Gareth Bale egyre jobb formában van, és ezért Carlo Ancelotti ismét kezdőként fog számítani rá a Getafe ellen.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Ilyen sz*r hírt is rég láttam.A Punto Pelota szerint egy, a világ öt legjobbja közé tartozó játékos szeretné, ha a Real Madridban folytathatná karrierjét, mert nem érzi jól magát jelenlegi klubjában. A forrás szerint a világ összes klubja szívesen leigazolná, de csak a Királyi Gárdába igazolna el, ha sikerülne úgy mozgatnia a szálakat.
És most nem a kiíróját bántom ezzel, hanem a Punto Pelotat. A szerkesztőknek köszönjük, hogy eljuttatják hozzánk érthető nyelven a híreket.
Viszont a Pelotánál nagy mesemondók lehetnek. "a világ öt legjobbja" és a "világ összes klubja szívesen leigazolná" gondolat inkább illik egy népmesébe, amelyik a legkisebb királyfiról szól...
Különben is, ki a világ öt legjobb játékosa? Nálam CR, Messi, Bale, Iniesta és Ribery. Más embernél val'szeg nem ők.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fa.zt.Falcao vagy Suerez? Esetleg Neymar?
Özil
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Falcao vagy Suerez? Esetleg Neymar?A Punto Pelota szerint egy, a világ öt legjobbja közé tartozó játékos szeretné, ha a Real Madridban folytathatná karrierjét, mert nem érzi jól magát jelenlegi klubjában. A forrás szerint a világ összes klubja szívesen leigazolná, de csak a Királyi Gárdába igazolna el, ha sikerülne úgy mozgatnia a szálakat.
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a jobb felső terveit jó pénzért eladhatjuk a a Bayernnek ha egyszer újjáépítenék az allianz arenat
bal felsőnek kell lennie...bár a maketten sokat dob, hogy a környezete is zöldebb...csináltam már házat tervező programmal suliban, ótvar ronda lett, de szántam pár órát az udvarra és egyből megszépült
a bal alsó pedig nagyon magasról lett fényképezve
bal felsőnek kell lennie...bár a maketten sokat dob, hogy a környezete is zöldebb...csináltam már házat tervező programmal suliban, ótvar ronda lett, de szántam pár órát az udvarra és egyből megszépült
a bal alsó pedig nagyon magasról lett fényképezve
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Teljes mértékben egyetértek! A bal felső az abszolút nyerő, aztán esetleg még a bal alsó; de a 2 jobb oldali az valami nagyon tré.nekem a jobb alsó abszolút nem tetszik, a jobbfelső az tiszta vicc. a balfelső a nyerő nagyon adja.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
bal felső, vagy jobb alsó
a bal alsó olyan mint pár tepsi egymásba fordítva
a piros meg vmi piros mezes csapatnak való
a bal alsó olyan mint pár tepsi egymásba fordítva
a piros meg vmi piros mezes csapatnak való
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem ugyan ilyen jegyárak mellett is megtelne,mert igény az volna rá...Gondolom akkor lennének sokkal olcsóbb jegyek is, és akkor a szegényebb lelkesebb szurkolók is elmennének. Nem?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Galacticos
plusz tavasszal a bl meccsekre megtelne meg a clásicokon is simán. és nagyon nem mindegy a jegybevétel szempontjából, igen az oké hogy a bővítés is elég költséges de biztos hogy kiszámolták perezék.szilamer írta:Gondolom akkor lennének sokkal olcsóbb jegyek is, és akkor a szegényebb lelkesebb szurkolók is elmennének. Nem?
Egyébként szerintem is a bal felső. Az nagyon adja. Szerintem a többi ízléstelen.
nekem a jobb alsó abszolút nem tetszik, a jobbfelső az tiszta vicc. a balfelső a nyerő nagyon adja.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Gondolom akkor lennének sokkal olcsóbb jegyek is, és akkor a szegényebb lelkesebb szurkolók is elmennének. Nem?
Egyébként szerintem is a bal felső. Az nagyon adja. Szerintem a többi ízléstelen.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
ez a része meg teljesen felesleges, most a 80ezres stadion is ritkán telik meg, akkor egy 100-110 ezres pláne.. kipofozni, modernizálni oké, de +30e férőhely nem kellGéci írta:a befogadó képessége is nőne a stadionnak körülbelül 110 ezerre amennyire én emlékszem
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- ___Samy___
szerintem is a bal felső a nyerő, egyszerűen az a legelegánsabb, ugyanakkor megőrzi a régi szépségét, és egyben modern is
a többi szerintem nem igazán egy renoválásra való, inkább egy teljesen új építkezéshez lenne jó
a többi szerintem nem igazán egy renoválásra való, inkább egy teljesen új építkezéshez lenne jó
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- szilamer
Azt értem, de akkor az épületeket lerombolják vagy mi? Vagy azokat is megveszik s átalakitják? Vagy hogy akarják a körülötte levő helyet is átépíteni? Segitsetek felvilágosodni
In vino veritas.
Egyértelműen a jobb alsó! Csodaszép, letisztult és fehér.. Persze lehet megsárgul a napfénytől.Realista24 írta:Másik kép
http://www.thefootballstadiums.com/medi ... adionu.jpg
És most találtam egy olyat, hogy három nyáron keresztül fog készülni, mert nem akarják, hogy a szurkolók, és látogatók nagyon akadályozva legyenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én voltam párszor, azért írom, hogy messze van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
http://en.wikipedia.org/wiki/Madrid#Districtsszilamer írta:Hát azért eléggé a városba van. Vagyis én nem voltam ott, de térképen az elhelyezését láttam és hát eléggé körül van épitve.
A Real stadionja az 5-os, az Atleticoe meg a 2-es zonaban talalhato. Ertelem szeruen az 1-es zona a belvaros.
A belváros meg a város más dolog. Körbe lehet építve épületekkel a külvárosban is.Hát azért eléggé a városba van. Vagyis én nem voltam ott, de térképen az elhelyezését láttam és hát eléggé körül van épitve.
- szilamer
Hát azért eléggé a városba van. Vagyis én nem voltam ott, de térképen az elhelyezését láttam és hát eléggé körül van épitve.
In vino veritas.