![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Serie A
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
Kevin-Prince Boateng--> Sassuolo. Hivatalos.
L'Oracolo: Milan close to an agreement for Dani Ceballos. Loan with option to buy at around €18/20M.
nagyon remelem hogy kamu. soha nem hallottam meg errol a forrasrol. de nem kizart hogy van valami mogotte.
nagyon remelem hogy kamu. soha nem hallottam meg errol a forrasrol. de nem kizart hogy van valami mogotte.
halilovic orvosin a millannal elvileg
spanyol kiesobol nem tudott kiemelkedni. nagy erosites lesz a millannak.
szerintem ot akarjak majd suso potlasara ha ot kivasaroljak.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
szerintem ot akarjak majd suso potlasara ha ot kivasaroljak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
UEFA have already communicated their verdict to Milan and will be announced shortly.
1-year exclusion from Europa League plus a €30 million fine.
(Premium Sport)
1-year exclusion from Europa League plus a €30 million fine.
(Premium Sport)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
A Juve amúgy vinné Golovint is. Mondjuk csalóka, de az oroszok közül is kitűnik és ahogy elnéztem a bajnokságban sem teljesített rosszul kkp létére.
Amúgy, ha megy Hamsik, akkor elvileg a Betisből Fabián viszi a Nápoly a helyére.
Amúgy, ha megy Hamsik, akkor elvileg a Betisből Fabián viszi a Nápoly a helyére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
monchi meg jol epitgeti a romat. tetszik.
Szerintetek itt 1-től 10-es skálán miért pont 10-esre van bekokózva Radja?
Pastore tegnap este érkezett Rómába
Cancelo 45 millió euróért megy a Juveba. Amúgy ez a gyerek miért nem válogatott, amikor a középpályán is bevethető?
Pastore tegnap este érkezett Rómába
Cancelo 45 millió euróért megy a Juveba. Amúgy ez a gyerek miért nem válogatott, amikor a középpályán is bevethető?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pastore fiam megy varázsolni kicsit.
Szurkolok neki, jöjjenek csak a highlight videók a többi nem érdekel
![Gyanús :shifty:](./images/smilies/shifty.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
olaszok szerint pastore és santon hétfőn esnek át az orvosin a rómánál
monchi nagyon pörög eddig. kb 4-5 igazolást már hivatalos és még csak június van
monchi nagyon pörög eddig. kb 4-5 igazolást már hivatalos és még csak június van
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem is mondta senki, hogy a Roma jól jár. Ha volt más lehetőségük, jó hülyék voltak, hogy oda adták...RaúlCF írta:ez nem rossz az Internek. Santon meg megy a Romába meg egy ifista. ezzel az Inter jár jobban.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez nem rossz az Internek. Santon meg megy a Romába meg egy ifista. ezzel az Inter jár jobban.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
idióta Róma:
Értem én, hogy eladják. De ne bajnokságon belülNainggolan: "Mindig a szívemben fogom hordozni a Giallorossi színeit és a szurkolóit. De a klub akart eladni engem. Az Inter nagyon szeretett volna engem, jobban mint bárki más. Csak köszönetet mondhatok nekik. Spalletti egy nagyszerű edző és boldogan dolgozok vele ismét. A távozás nem az én döntésem volt, ezt a klub hozta meg és én tiszteletben tartom."
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
egyre valoszinubb radja interbe szerzodese. 24 millio + 2 jatekos lesz az ara.
masik pletyka hogy lehetseges egy candreva suso csere is.
masik pletyka hogy lehetseges egy candreva suso csere is.
Azért francia szinten van a PSG-nek múltja, illetve KEK-et is nyertek. Inkább csak újkeletű undormány lett.dzsi91 írta:Buffon részéről ez faszság a psg-től viszont ez jó húzás(márha azért viszik amiért gondolom). Egy klubnak aminek nincs múltja egy ilyen szenvedélyes faszi hatalmas múlttal jót tehet az öltözőben és talán még a pályán is.A francia bajnokság nem nagy valami.Ladislao Suarez írta:Calciomercato szerint Buffon 2 évre aláír a PSG-hez.
De azért buffon részéről szerintem kockázatos tovább húzni ezen a szinten.Biztos a hiányzó bl cím miatt nem bírja abbahagyni. Szivesen világ.
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Buffon részéről ez faszság a psg-től viszont ez jó húzás(márha azért viszik amiért gondolom). Egy klubnak aminek nincs múltja egy ilyen szenvedélyes faszi hatalmas múlttal jót tehet az öltözőben és talán még a pályán is.A francia bajnokság nem nagy valami.Ladislao Suarez írta:Calciomercato szerint Buffon 2 évre aláír a PSG-hez.
De azért buffon részéről szerintem kockázatos tovább húzni ezen a szinten.Biztos a hiányzó bl cím miatt nem bírja abbahagyni. Szivesen világ.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Beleszámolva a fizuja vagy eladtak mást is már?Kerlon írta:A Róma elvileg egy 20-as behúzza Pastoret, ezzel 31 milliót már le is faragott a PSG.
Buffont meg nem tudom komolyan venni, de már ki volt vesézve párszor.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Calciomercato szerint Buffon 2 évre aláír a PSG-hez.
A Róma elvileg egy 20-as behúzza Pastoret, ezzel 31 milliót már le is faragott a PSG.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az biztosBBeno írta:
inter nem költhet többet mint amennyiért vesz idén és jövőre.
.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema