![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A legocsmányabb az egészben, hogy megint sikerült úgy beállítani a dolgokat, főleg a külföldi sajtóban, hogy mocskos Real....
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ha ez a cikk igaz, amit a marca írt lopiról meg a balfaszról a szövetségből, akkor ennyire nyíltan és nyilvánvalóan sohasem láthattunk még real madrid és perez ellenes tevékenységet.
elképesztő.
úgy basznám szájba az embert, hogy minden foga felmegy a levegőbe az agya helyén.
elképesztő.
úgy basznám szájba az embert, hogy minden foga felmegy a levegőbe az agya helyén.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m ![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Anthony írta:40 millióért jöhet, mint Modric.
Duplaja lenne,ha nem a triplaja.
Annyit szvsz nem er,plane ugy h nem is hianyposzt.
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
40 millióért jöhet, mint Modric.
Szart emelkedik.RealAsensio írta:Nem Modrichoz kell merni, hanem a tobbi felhozatalhoz, onnan meg kurvara kiemelkedik. Nagyon jo a gyerek, ocsem mar kiszurta tobb mint egy eve, mondta hogy o penge lesz, azota valoban kurva sokat fejlodott. Nem mondom, hogy Modric utod, de ha leigazoljuk (nem tudom hova szanja J.L.), sirni biztos nem fogok.Kerlon írta:Nekem nem tűnik túl nagy extrának, Modric utódnak meg plána nem.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem Modrichoz kell merni, hanem a tobbi felhozatalhoz, onnan meg kurvara kiemelkedik. Nagyon jo a gyerek, ocsem mar kiszurta tobb mint egy eve, mondta hogy o penge lesz, azota valoban kurva sokat fejlodott. Nem mondom, hogy Modric utod, de ha leigazoljuk (nem tudom hova szanja J.L.), sirni biztos nem fogok.Kerlon írta:Nekem nem tűnik túl nagy extrának, Modric utódnak meg plána nem.
![Greatest Of All Time :goat:](./images/smilies/goat_20.png)
- ateeemadrid
csak hehe elintézte, hogy menjen a brazilosítás, más okát nem nagyon látom, hogy felmerüljön Allison 60 milliórt. sokat mondjuk nem tudok róla, ha már ilyen összegért elhozzuk, remélem fasza lesz.
vinicius amúgy interjúk alapján szimpatikus arc, én azért még titkon reménykedem abban is, hogy nem lesz olyan szar, mint amilyennek a fórum már előre elkönyvelte.
kpra meg továbbra is feleslegesnek tartom, hogy igazoljunk, jövőre mehet a Kova Kroos Modric, Cebának meg úgyis több esélyt fog adni Lopetegeui. és akkor még továbbra is ottvan Casemiro is, Isco, szóval ott szerintem bőven megvagyunk.
vinicius amúgy interjúk alapján szimpatikus arc, én azért még titkon reménykedem abban is, hogy nem lesz olyan szar, mint amilyennek a fórum már előre elkönyvelte.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
kpra meg továbbra is feleslegesnek tartom, hogy igazoljunk, jövőre mehet a Kova Kroos Modric, Cebának meg úgyis több esélyt fog adni Lopetegeui. és akkor még továbbra is ottvan Casemiro is, Isco, szóval ott szerintem bőven megvagyunk.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Navas mellett már az önmagában elég érv, hogy mielőtt a Mu kibaszott velünk, ő már a repülőn ült. Aztán szóltak, hogy ja mégse, gyere csak vissza és nyertünk vele 3 blt. Innentől akármilyen jó elnök Perez, megbaszódhat ha tényleg lecseréli nyeretlen Alissonra. Bőven benne van még 2-3 év, arra meg fel fog tűnni egy újabb tehetség.
És nem, nincs Alissonnal bajom, csak nem őt választanám kettejük közül. Jelenleg semmiképp.
És nem, nincs Alissonnal bajom, csak nem őt választanám kettejük közül. Jelenleg semmiképp.
De most komolyan: valaki látott Navastól olyan meccset, ahol nem adott bele mindent, amiért azt kellene mondani, hogy kell mellé vetélytárs? Azt az embert békén kell hagyni dolgozni és kész. Kell mögé akarki, aki ha baj van be tud ugrani és kész. Láthattuk, hogy DDG is, Neuer is, Oblak is, Buffon is benyalja amit be kell (ez az Alisson meg pláne. Full középszer a pali egyelőre). Majd ha elkezd romlani, mint annó Iker, majd akkor kell kicsengetni kapusra a nagy pénzt, nem most. Ez max ellentétet, meg elégedetlenséget, bizalom vesztést fog szülni.Realista24 írta:Tegnap fogalmazta meg Buyo nagyon jól, hogy egy Navas szintű kapus esetében nem lehet mögé igazolni, vetélytársat van csak értelme hozni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
hát én is elöbb hoznám a Rico gyereket Navas mögé aztán elé az biztos
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Az Onda Cero szerint, ha Alisson jön hozzánk, akkor a sevillai Sergio Ricoval pótolnák a rómaiak.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Lehet/remélem nincs igazam, de én jelenleg nem látok semmi extrát Allisonban. Mármint nem hiszem, hogy előrelépés lesz Navashoz képest.
De nyilván hozni kell egy fiatalabb kapust.Viszon jelenleg szerintem ez a poszt nem prioritás.
De nyilván hozni kell egy fiatalabb kapust.Viszon jelenleg szerintem ez a poszt nem prioritás.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegnap fogalmazta meg Buyo nagyon jól, hogy egy Navas szintű kapus esetében nem lehet mögé igazolni, vetélytársat van csak értelme hozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
De most ot cserenek hoznank aztan ahogy oregedne Navas, szepen atvenne a helyet? Vagy mi a celunk vele? 60 millaert kicsit huzos lenne, hogy uldogel a padon par evet.Realista24 írta:Azt írja AS, hogy a vezetőség biztos abban, hogy 60ért lesz a miénk.Csabi írta:jó helyen van ő ott. nekünk allison kell 70ért
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írja AS, hogy a vezetőség biztos abban, hogy 60ért lesz a miénk.Csabi írta:jó helyen van ő ott. nekünk allison kell 70ért
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Thiagot elhoznám akciósan, a szerb gyerek nem kell. Semmi extra.
DDG meg örökre ott fog maradni, nem is fog kiteljesedni.
Allisson nem lenne rossz, de túl drága.
DDG meg örökre ott fog maradni, nem is fog kiteljesedni.
Allisson nem lenne rossz, de túl drága.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De Gea éves fizuja bruttó 21 millió lesz. A ManUban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem nem tűnik túl nagy extrának, Modric utódnak meg plána nem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Juvéba megy.dannen írta:allitolag tenyleg komolyan erdeklodunk milinkovic-savic utan. lehet ot szanjuk modric utodjanak? az biztos, hogy eyetest alapjan () nagyon komoly potencial van benne. mondjuk ha esetleg megvennenk akkor kova tuti lelepne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema