Mateo Kovačić - 23
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mateo Kovačić - 23
Emre Can hivatalos a juveban. 23as mez számban. Akkor oda már csak nem megy el
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Szerintem kb annyit láttam, mint Te. Ha Inter meccsekkel kínoztad magad, akkor minden elismerésem, én nem bírnám. Az biztos, hogy mikor ellenünk játszott, akkor is mélységből indult és úgy volt veszélyes. Emellett videókban láttam korábbról, ahol szintén a nagy megindulásai vannak kiemelve. Nem kulcspasszok, se gólok, se gólpasszok. Persze néha egy idénybe ezekből is akad,de mint írtam, ő nem ezekben kiemelkedő.kiserik írta:Láttad az Interben?
Ettől függetlenül nem adnám el, hasznos kis játékos, de én nem látom benne Modric utódját.
Láttad az Interben?ToniKroos írta:Robben nálunk porcelánból volt, németeknél meg teljesen korrekt szezonokat hozott le. Sok összetevője lehet annak, hogy valaki sokat sérült. Szerintem ha valaki nem érzi jól magát abban az országban ahol focizik, az nagyban közrejátszik a sérülékenységben, Balenél is ez van szerintem. Ha visszamegy az angolokhoz tuti feleannyit se lesz sérült.Anthony írta:De az orvosi szobában mire jó Thiago, magyarázd már el???
Modric eddig toppon volt, nyilván nem volt értelme Kovát nyomatni, de pont most jött el az ő ideje: Modric fárad, új edző, BL-ben már mindent bizonyítottunk.
Hiába mondod, hogy Kovát kell nyomatni, ha egyszer nem az a posztja számomra ez tisztán látszik. Úgy, mint Xabi Alonso vagy Busquets is játszhatott volna feljebb, eltudták volna játszani, de fele olyan hasznosan és jól, mint hátrébb és ott előrébb vannak náluk jobbak. Kovát Casemiro helyén kéne játszatni, de ettől még nem oldódna meg Modric pótlása.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De egyébként sem kell egy barcás-bayernes kisköcsög.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
sok minden közrejátszik de akkor megfordítom a nálunk porcelán Robben az ottani szituban milyen jó és abban a szituban ilyen porcelán Thiago. igazából 28 éves lesz tehát kb 2 max 3 évre lehetne megoldás úgy hogy Modricban 1 év még van aztán kevesebb szerep. Thiagoból nem nézem ki hogy úgy bírja mint mondjuk Modric hogy 32 évesen is ennyi melót tesz le. nincs jó korban. az meg hogy Kova nem Modric posztja még mindig nem derült ki mert hol Modric hol Kroos hol Case helyén játszik 10-20 perceket. így nem is fog kiderülni. új edző új remény. meglátjuk.ToniKroos írta:
Robben nálunk porcelánból volt, németeknél meg teljesen korrekt szezonokat hozott le. Sok összetevője lehet annak, hogy valaki sokat sérült. Szerintem ha valaki nem érzi jól magát abban az országban ahol focizik, az nagyban közrejátszik a sérülékenységben, Balenél is ez van szerintem. Ha visszamegy az angolokhoz tuti feleannyit se lesz sérült.
Robben nálunk porcelánból volt, németeknél meg teljesen korrekt szezonokat hozott le. Sok összetevője lehet annak, hogy valaki sokat sérült. Szerintem ha valaki nem érzi jól magát abban az országban ahol focizik, az nagyban közrejátszik a sérülékenységben, Balenél is ez van szerintem. Ha visszamegy az angolokhoz tuti feleannyit se lesz sérült.Anthony írta:De az orvosi szobában mire jó Thiago, magyarázd már el???
Modric eddig toppon volt, nyilván nem volt értelme Kovát nyomatni, de pont most jött el az ő ideje: Modric fárad, új edző, BL-ben már mindent bizonyítottunk.
Hiába mondod, hogy Kovát kell nyomatni, ha egyszer nem az a posztja számomra ez tisztán látszik. Úgy, mint Xabi Alonso vagy Busquets is játszhatott volna feljebb, eltudták volna játszani, de fele olyan hasznosan és jól, mint hátrébb és ott előrébb vannak náluk jobbak. Kovát Casemiro helyén kéne játszatni, de ettől még nem oldódna meg Modric pótlása.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De az orvosi szobában mire jó Thiago, magyarázd már el???
Én mondjuk messze nem látok benne annyi kreativitást, mint Modricban. Nem véletlen mondta ő, hogy a védelem előtt érzi a legjobban magát, ő nem olyan stílusú, mint Modric és épp ezért szerintem nem is fogja tudni pótolni sose. Thiago viszont pont oda jó, egy sorral feljebb, ha jól emlékszem a Barcában is hasonló poszton játszott és támadásban kreatívabb és higgadtabb, mint Kova. Szóval, ha Modric utódját keressük, akkor hoznám Thiagot.R. Carlos írta:Talán most jönne el Kova ideje és láthatnánk huzamosabb ideig továbbá megtudnánk, hogy mire képes valójában. Az a kérdés, hogy ez itt ebben a csapatban lesz-e vagy máshol. Továbbá az is, hogy sajnálni fogjuk-e, ha máshol villog vagy örülünk annak, hogy túl lett adva rajta.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
+1 neked. Ezért lett 2012 legrosszabb igazolása Modric...RaúlCF írta:megnézném egyszer mondjuk 10 meccsen egymás után mit tolna mert ilyen még nem volt. Zidane nagyon nem használta és ez látszott is. játszatni kéne és akkor lehet véleményt mondani. 3 havonta 20 perc az semmi meg nagy kihagyás után tessék fiam fogd meg Messit. hát nem volt túl fair dolog. sokkal többet kell használni és sokkal többet fog adni. emlékezzünk Modric esetére. Mourinho totál nem tudta használni jött Ancelotti és top1. hasonló a helyzet.
Talán most jönne el Kova ideje és láthatnánk huzamosabb ideig továbbá megtudnánk, hogy mire képes valójában. Az a kérdés, hogy ez itt ebben a csapatban lesz-e vagy máshol. Továbbá az is, hogy sajnálni fogjuk-e, ha máshol villog vagy örülünk annak, hogy túl lett adva rajta.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ezért szoktam írni, hogy felesleges ide Kante. Kovacic az ő labdaügyesebb változata.ToniKroos írta:Hát még nem volt olyan, amiben egyetértenénk, de most igen. Kovacic egyetlen nagy előnye, hogy olyan robbanékony, mint kevesen, de azon kívül semmi kiemelkedő nincs benne.wxyz írta:Azért ne túlozzunk. Nem akarom Thiagot itt látni, de kettejük közül inkább Kovacic szereti az alibipasszokat.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
megnézném egyszer mondjuk 10 meccsen egymás után mit tolna mert ilyen még nem volt. Zidane nagyon nem használta és ez látszott is. játszatni kéne és akkor lehet véleményt mondani. 3 havonta 20 perc az semmi meg nagy kihagyás után tessék fiam fogd meg Messit. hát nem volt túl fair dolog. sokkal többet kell használni és sokkal többet fog adni. emlékezzünk Modric esetére. Mourinho totál nem tudta használni jött Ancelotti és top1. hasonló a helyzet.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ne menjünk rá arra a focira, amire a spanyolok, mert annál sokkal erősebb a keretünk és sokkal többet tudunk.
másrészt meg nem akarom, hogy vasárnap délutáni formaeggyes zümöggéses alvássá fajuljon a real meccs, olyan unalomszar.
másrészt meg nem akarom, hogy vasárnap délutáni formaeggyes zümöggéses alvássá fajuljon a real meccs, olyan unalomszar.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Hát még nem volt olyan, amiben egyetértenénk, de most igen. Kovacic egyetlen nagy előnye, hogy olyan robbanékony, mint kevesen, de azon kívül semmi kiemelkedő nincs benne.wxyz írta:Azért ne túlozzunk. Nem akarom Thiagot itt látni, de kettejük közül inkább Kovacic szereti az alibipasszokat.
Szerintem meg Kovacicnak a játéka a látványos, ezért szeretik itt ennyien. A támadóharmadban ritkán, de az ellenfél térfelén se szokott lenni neki nagyon építő jellegű passza. Egy letámadó ellenfél ellen jó lehet, de ha rámegyünk erre a focira, mint a spanyolok, akkor nem sok hasznát fogjuk venni az ő kiemelkedő tulajdonságának és focijának.Kerlon írta:kell a francnak thiago, túlértékelt, mert látványos a játéka, közben meg egy félszezont nem tud normálisan lehozni
Azért ne túlozzunk. Nem akarom Thiagot itt látni, de kettejük közül inkább Kovacic szereti az alibipasszokat.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Semmi pénzért nem cserélném el Thiagóra, akinek havonta van egy jó meccse, féléveket sérült, és imádja az alibipasszokat.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
kell a francnak thiago, túlértékelt, mert látványos a játéka, közben meg egy félszezont nem tud normálisan lehozni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Thiagot azért akarja(ha akarja) hozni Lopetegui, mert dolgozott már vele, más oka nem lehet. De veszteség lenne egyébként nekünk ez a Kovacic-Thiago "csere". A helyzet az, hogy emberünk kezdő kaliber, csak ZZ úgy látta, hogy Casemirot kell játszatni. Igaz nem ugyanaz a poszt a kettő, de én úgy látom, hogy nem kellene ennyire erőltetni a brazil játékát és posztját. Válthatnánk egy támadóbb stílusra a horváttal. Ha meg ezt nem akarjuk, akkor Modricra is lassan ráférne majd egy olyanfajta pihentetés mint CR-re, ekkor jöhetne képbe Kovacic. Mind a kettővel jól járhatna és meg is érdemelné ezt. Kérdés, hogy az új vezetőedzőnk is így látja-e.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Makelele óta a legnagyobb baki lenne ha elengednénk. Nem érezzük most a hiányát, de 2-3 év múlva vissza fogjuk sírni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Makelele szintu eladast arra mondtam volna, ha a Zizu era alatt Perez egyik naprol a masikra eladta volna Casemirot.Remy írta:Makelele sztori deja vum van. Hatalmas hiba lenne elvesziteni.
Csak meg kell nézni a válogatott perceit: 20 évesen a VB-n kapott 110 percet, az EB-n 36-ot, most 12-nél jár. Annyi történt, hogy a Real Madridba igazolt, ahol (bár óriási tehetségnek tartja mindenki) szinte semmit sem játszik. Minden évben megígérik neki, hogy majd most, majd most, aztán jól rábaszik folyamatosan. 24 éves. Nem baszhatja el a tehetségét a padon ülve várva a sültgalambra, hogy majd 28-30 éves korában odakerül, ha szerencséje van. Egyébként sem hiszem, hogy egy ilyen kalibernek az lenne az álma, hogy telepakolja otthon a vitrint olyan kupákkal, amikhez alig volt köze.
Már 2 éve mondom, hogy ZZ sara (az egyetlen?, De biztos, hogy a legnagyobb) lesz az elvesztése.
Már 2 éve mondom, hogy ZZ sara (az egyetlen?, De biztos, hogy a legnagyobb) lesz az elvesztése.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???