Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Ha Khedira a keddi teljesítménye után újra kezdő lesz... Casemiro pedig már a Betis óta nem játszott tétmeccsen.
Merci Zizou!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Carlo Ancelotti a csapat legutóbbi edzésén a Bale, Cristiano, Di María, Benzema négyest próbálgatta, így elképzelhető, hogy Isco ezúttal a padon kezd.
Kíváncsi leszek, ebből mit fogtok kihozni.
DM----GB----CR
-----Benz------
?
(Még szerencse, hogy La Liga Fantasyban Isco a csékám... )
Kíváncsi leszek, ebből mit fogtok kihozni.
DM----GB----CR
-----Benz------
?
(Még szerencse, hogy La Liga Fantasyban Isco a csékám... )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2013. szeptember 21., szombat 11:44-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem kell ennyire a szívedre venni.
Ez egy általános vélemény az itt es a Facebookon kialakult jelenlegi allaspontokrol.
Azt mar le sem írtam, hogy Diegot is elzavarna az többség, Ancelottival együtt. Viszont ugy látom a lényeget továbbra sem sikerült megérteni. Feladom, ha nektek jobb folyamatosan elegedetlennek lenni, akkor hajra.
Én a juve elleni visszavagoig senkiről egy rossz szót nem fogok írni, vagy isteniteni, sem akkor ha három büntetőt kihagy, sem pedig akkor ha ot gólt rúg egy meccsen.
A szemelykedest meg hagyjuk, egy rossz jelzőt nem írtam rad...
#fail
Ez egy általános vélemény az itt es a Facebookon kialakult jelenlegi allaspontokrol.
Azt mar le sem írtam, hogy Diegot is elzavarna az többség, Ancelottival együtt. Viszont ugy látom a lényeget továbbra sem sikerült megérteni. Feladom, ha nektek jobb folyamatosan elegedetlennek lenni, akkor hajra.
Én a juve elleni visszavagoig senkiről egy rossz szót nem fogok írni, vagy isteniteni, sem akkor ha három büntetőt kihagy, sem pedig akkor ha ot gólt rúg egy meccsen.
A szemelykedest meg hagyjuk, egy rossz jelzőt nem írtam rad...
#fail
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért had legyen már pár felvetésünk. Senki nem közölte, hogy rakjuk ki egyből a nyavalyás Benzemát... Főleg úgy, hogy kedvelem, de simán ki lehetne próbálni, de ha így folytatja, akkor meg teljesen felesleges Ilkay leigazolása, mert a kp-n így is jól állunk, de legalábbis nem férne már el a keretben ennyi nagy kaliberű játékos ott, szóval boldogító, hogy egyből lehurrogással indítottuk.
#R24egyrearogánsabbazelmúlthónapokban
#R24egyrearogánsabbazelmúlthónapokban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Soha nem nyúlok alkoholhoz....feltételezés. ☺
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
bocs, azt hittem nem küldtem el...nem láttam semmi jelét hogy te törölted, még egyszer bocs
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha meg egyszer beteszed a madridistas linket, akkor két hét pihi lesz. Nem véletlen töröltem kétszer is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Mondjuk most pont nem nagyon kell megtalálni Benzemát...
Formában van, odateszi magát, űzi a védőket, gólokat ló, gólpasszokat ad. Ennél több nem kell. Végre nincs itt Higuaín, nincs az értelmetlen, folyamatos cserélgetés. Meg kell adni neki az évet, mert a képességei alapján Real szintű csatár. A mostani rendszerbe meg illik is tökéletesen. Jól lép vissza, nagyon kreatív, kis játékokban erős. A kulcspasszok mellé ha meglövi a maga 25-30 gólját, akkor én elégedett leszek vele úgy, hogy Cé valószínűleg idén is szépen fog termelni, Bale-től is viszonylag sok gólt várok, illetve Isco is gólerősnek tűnik (pedig tőle nem vártam ezt a korábbiak alapján).
Főleg így lehet ez parádés, hogy a Karim - Modric - Isco - Marcelo négyes nagyon érzi a bugit (mondjuk én Ronaldot sem féltem, egyből tudja tenni a zsugát, ha akarja, ráadásul jó helyre, illetve Bale sem az az elveszett gyerek kis játékban sem, mint azt sokan gondolják). A szélekről meg a két villámléptű indul... Jó lesz ez, csak türelmesnek kell lenni.
Formában van, odateszi magát, űzi a védőket, gólokat ló, gólpasszokat ad. Ennél több nem kell. Végre nincs itt Higuaín, nincs az értelmetlen, folyamatos cserélgetés. Meg kell adni neki az évet, mert a képességei alapján Real szintű csatár. A mostani rendszerbe meg illik is tökéletesen. Jól lép vissza, nagyon kreatív, kis játékokban erős. A kulcspasszok mellé ha meglövi a maga 25-30 gólját, akkor én elégedett leszek vele úgy, hogy Cé valószínűleg idén is szépen fog termelni, Bale-től is viszonylag sok gólt várok, illetve Isco is gólerősnek tűnik (pedig tőle nem vártam ezt a korábbiak alapján).
Főleg így lehet ez parádés, hogy a Karim - Modric - Isco - Marcelo négyes nagyon érzi a bugit (mondjuk én Ronaldot sem féltem, egyből tudja tenni a zsugát, ha akarja, ráadásul jó helyre, illetve Bale sem az az elveszett gyerek kis játékban sem, mint azt sokan gondolják). A szélekről meg a két villámléptű indul... Jó lesz ez, csak türelmesnek kell lenni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
#Pontosan #nem #értem #miért #nem #veszik #néhányan #észre #magukat #. #Kicsit #bele #lehetne #gondolni #abba #ami #mondunk #.Realista24 írta:Aki kamucsatárosdit akar, az menjen szurkolni a katalánoknak.
Komolyan nem értelek titeket. Vagy többet isztok, mint RMCF vagy a kevés is megárt nektek.
Elment öt meccs, négy ember rúgott gólt, abból az egyiket, aki négyet rúgott, kitennétek. Hiányoltátok a gólokat, csak a játék nem elég. Most megvannak a gólok, a játék még nincs, mert alakul a csapat, most ez a baj.
Bár nem lepődök meg rajtatok, mert a többség Cét is kivágná, mint macskát szarni, aztán amikor virít egy mesterhármast, akkor Messi who? meg társai jönnek.
Arról nem beszélve, hogy a többség fogadkozott, hogy idő kell a csapatnak, egy rossz szót sem szól egy darabig, erre lement 5 meccs, nem kaptunk még ki (mindezt úgy, hogy a balhátvéd poszton nullák vagyunk Bale még nem 100%-os, Varane sehol), de már három-négy igazolást hoznátok.
#fucklogic
#missyouozil
#suarez&falcao
#r24lovers
- wZoLee7
Nem mind...a kemény szektorban már jó ok a balhéra ha csak csendben állsz persze idegen oda be sem juthat, volt egy nagyon jó interjú erről, amiben mesélte az alany hogy sikerült bejutnia. Szerintem itt olvastam.
Rossz ha elindulnak haza, de szerintem még rosszabb mikor egy saját játékost kifütyül a közönség...
Rossz ha elindulnak haza, de szerintem még rosszabb mikor egy saját játékost kifütyül a közönség...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A dugót akarják elkerülni, de attól még szégyen és gyalázat. Amikor 85 ezer ember csöndben ül és szotyizik. Pfej, rosszul vagyok tőlük.dannen írta:ez sajnos így igaz. nekem a legszomorúbb amikor egy biztosan megnyert meccsen már a 85. percben félig üres a stadion, mert ugye haza kell érni előbb, úgyis lesz még meccsMyStiQ írta:A topcsapatok közül szerintem nekünk vannak a legnyomorékabb "helyi" szurkolóink. Kimennek a meccsre, ülnek és bámulnak. Borzasztó. Eközben Higuaín nevét meg 9x ordítják Nápolyban...
A kupadonton megalázva éreztem magam...amit a matracosok lenyomtak, az meredek volt.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A kupadonton megalázva éreztem magam...amit a matracosok lenyomtak, az meredek volt.
Elmenni a vége elott nem egyedi, sok helyen tapasztaltam.
Elmenni a vége elott nem egyedi, sok helyen tapasztaltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Realista24 2013. szeptember 20., péntek 18:26-kor.
Ok: G
Ok: G
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A topcsapatok közül szerintem nekünk vannak a legnyomorékabb "helyi" szurkolóink. Kimennek a meccsre, ülnek és bámulnak. Borzasztó. Eközben Higuaín nevét meg 9x ordítják Nápolyban...
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Na hát ennyi volna a lényeg. Bár ami a fórumon történik, az lényegtelen és veszélytelen és következménynélküli. Amikor a spanyol szurkolók mennek át nádi poszátába, na akkor kezdek feldühödni.Realista24 írta:Aki kamucsatárosdit akar, az menjen szurkolni a katalánoknak.
Komolyan nem értelek titeket. Vagy többet isztok, mint RMCF vagy a kevés is megárt nektek.
Elment öt meccs, négy ember rúgott gólt, abból az egyiket, aki négyet rúgott, kitennétek. Hiányoltátok a gólokat, csak a játék nem elég. Most megvannak a gólok, a játék még nincs, mert alakul a csapat, most ez a baj.
Bár nem lepődök meg rajtatok, mert a többség Cét is kivágná, mint macskát szarni, aztán amikor virít egy mesterhármast, akkor Messi who? meg társai jönnek.
Arról nem beszélve, hogy a többség fogadkozott, hogy idő kell a csapatnak, egy rossz szót sem szól egy darabig, erre lement 5 meccs, nem kaptunk még ki (mindezt úgy, hogy a balhátvéd poszton nullák vagyunk Bale még nem 100%-os, Varane sehol), de már három-négy igazolást hoznátok.
#fucklogic
#missyouozil
#suarez&falcao
Eszembe jut a 2005-ös isztambuli BL-döntő, Milan-Liverpool, félidőben 3:0. Gerrard nyilatkozta utólag, mit érzett, amikor elvert kutyaként, megalázottan bevánszorogtak az öltözőbe, az egész csapat maga alatt, kint pedig negyvenezer torokból felharsan a You'll never walk alone...ott és akkor tudta, hogy ha bele is pusztulnak, vesztesen el nem hagyják a pályát. A többi történelem. Én pedig nagyon sajnálom, hogy ilyen nálunk elképzelhetetlen.
- wZoLee7
3 védővel felállni kemény, akkor Pepe-Varane-Ramos triót preferálnám. ha egy marcelo vagy carvajal ott van, akkor ők támadnak is és hajlamosak ott maradni, plussz szerintem a középpálya túlzsúfolt lenne, és mivel labdatartós játék megy most, hát nem tudom.
Eddig tetszik ahogy Carlo gondolkodik. Nem fogja túlbonyolítani csatárnélküli játékkal vagy 3 védővel.
Eddig tetszik ahogy Carlo gondolkodik. Nem fogja túlbonyolítani csatárnélküli játékkal vagy 3 védővel.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Gondolom ugy ertette hogy Ramos VAGY Marcelo.
Amugy lehet hogy Benzema nem "kamucsatart" jatszik, de kvalitasai alapjan az fekudne neki jobban, vagypedig egy csatar(ok) mogotti, visszavontabb szerepkor.
Amugy lehet hogy Benzema nem "kamucsatart" jatszik, de kvalitasai alapjan az fekudne neki jobban, vagypedig egy csatar(ok) mogotti, visszavontabb szerepkor.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Hónap hozzászólása. Tényleg. 110%-ban egyetértek.Realista24 írta:Aki kamucsatárosdit akar, az menjen szurkolni a katalánoknak.
#fucklogic
#missyouozil
#suarez&falcao
#többetnemjövök
#nemigazneörüljé
- Galacticos
nem is mondták most.de ha iscot tolnánk fel legelőre akkor ő az lenne. és erre mondták.wZoLee7 írta:Benzema nem kamucsatár,
wZoLee7 írta: ugyanis abban 12 játékos van
csak 11.schranzer írta:Ramos/Marcelo
- ___Samy___
ramos/marcelo
nem játszik abban a felállásban mindkettő
nem játszik abban a felállásban mindkettő
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
szerintem ez azért van, mert több mint 10 éve bl döntő közelébe nem voltunk és azért az elmúlt évek nem a legsikeresebbek. 2008-09 óta pedig 1 bajnokság, 1 szuperkupa és 1 cdr van, na meg a többi bohóc kupa. és akkor pluszba jön még, h a barca ez idő alatt csak egy kicsit nyerte szarrá magát.Remy írta:Elképesztő mennyire nincs türelem a szurkolóknál, legfőképpen a Real Madrid drukkereknél.
carvajal.bale.vidal.jesé