Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 22., péntek 16:35

Mondjuk nem tudom hány év múlva lesz már mindenkinek világos,hogy az aranylabda naptári évre szól.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. június 22., péntek 16:19

Mindig felröhögök ezeken az ellenérveken :lol:

Kupában nem lépett pályára.
Értékelhetetlen őszén minden BL csoportmeccsen gólt lőtt, vezette a BL góllövőlistát, a ligában vezette a házi góllövőlistát.
Kifejezetten sok pihentetés. Az aztán az érv :lol: 5 meccs.

Vakarózni lehet, de ismét CR volt idén a legjobb. 44/44, BL győzelem + gólkirály és eddig VB Best. Egy jó VB eredménnyel felérhet mellé Luka. Messinek, Neymarnak meg a többinek semmi keresni valója a top3ban, csak VB győzelem és kiemelkedő VB teljesítmény esetén.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. június 22., péntek 16:00

markmadrid írta:
Faust írta:Neymar akkor lesz eselyes, ha a teljesitmenye legalabb megkozeliti az arca nagysagat.

1 labdát nyerni fog a Brazil. Szerintem 3 éven belül képes lehet egy olyan szezonra amivel nyerni tud. Bár talán ez nem a PSG-ben fog megvalósulni. Mbappén is sok fog múlni. Ha képes lesz továbbra is így fejlődni és hozni azokat a statokat amiket Neymar akkor az komoly kérdéseket vethet majd fel.

Szerintem 2 éven belül valamelyik elfog menni a PSG-től. Mbappénak sincs egyébként kis arca :D

Ronaldonak pedig ez lehet az utolsó labdája. 34 éves lesz jövő év Februárjában.

Bl-ben is komoly harcot folytat amúgy Messivel gólok tekintetében. Emlékszem amikor még fej-fej mellett lépték át a Raúlt. Ronaldo akkor elkattant és azóta fokozatot váltott a Bl-ben. Viszont Messi 2 évvel fiatalabb így még bőven behozhatja a portugált.

Nem hittem volna,hogy Raúl rekordját ilyen gyorsan megdöntik. :O

markmadrid

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. június 22., péntek 15:55

Faust írta:Neymar akkor lesz eselyes, ha a teljesitmenye legalabb megkozeliti az arca nagysagat.

1 labdát nyerni fog a Brazil. Szerintem 3 éven belül képes lehet egy olyan szezonra amivel nyerni tud. Bár talán ez nem a PSG-ben fog megvalósulni. Mbappén is sok fog múlni. Ha képes lesz továbbra is így fejlődni és hozni azokat a statokat amiket Neymar akkor az komoly kérdéseket vethet majd fel.

Szerintem 2 éven belül valamelyik elfog menni a PSG-től. Mbappénak sincs egyébként kis arca :D

Ronaldonak pedig ez lehet az utolsó labdája. 34 éves lesz jövő év Februárjában.

Bl-ben is komoly harcot folytat amúgy Messivel gólok tekintetében. Emlékszem amikor még fej-fej mellett lépték át a 100-as határt. Ronaldo akkor elkattant és azóta fokozatot váltott a Bl-ben. Viszont Messi 2 évvel fiatalabb így még bőven behozhatja a portugált.

Nem hittem volna,hogy Raúl rekordját ilyen gyorsan megdöntik. :O

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2018. június 22., péntek 15:46

Neymar akkor lesz eselyes, ha a teljesitmenye legalabb megkozeliti az arca nagysagat.

markmadrid

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. június 22., péntek 15:43

Igen igazad van :salute: :D

Modric valós esélyes lehet valóban bár ahhoz szerintem legalább döntőzniük kellene a Horvátoknak. Erre meg azért elég kevés esélyt látok.

Ramosnak viszont esélyt sem adnék. Hiába nem volt rossz szezonja( Varane jobb volt szerintem)nem igazán tartja a köznép nagy becsben.

Salah-t szépen esélyessé próbálták pumpálni de ezzel a VB-vel ez elúszott neki ebben biztos vagyok. Talán egy harmadik hely kinézhet még számára.

Igazából kíváncsi leszek ki lesz az aki majd képes lesz elvinni a két korszakos zseni elől a bogyót. Neymar marketingben és hype-ban már megvan. Viszont a szezonja nem ért túl sokat. Ahhoz egy Vb siker és egy erős teljesítmény is kellene,hogy esélyes lehessen.

Igazából azt is figyelembe kell venni,hogy egy De Bruyne is úgymond egy Vb győzelemmel odaérhetne de nem tudom még elképzelni,hogy kihozzák őt Messi és Ronaldo előtt győztesnek.

Sneijder vagy épp Iniesta esetleg Ribéry is megérdemelte volna egy-egy szezonban de a név és a marketing győzött mindig. Idén is ezt érzem.

Vb sokat számít de valahogy azt érzem,hogy egyik válogatottban sincs egy olyan játékos sem akire rálehetne aggatni,hogy igen ő legyen az aranylabdás! Mint 14-ben a Németeknél. Hiába nyertek nem lehetett választani egy játékost. Spanyoloktól sem 2010-ben.

2006 Cannavaro. Igen. De az azért nagy meglepi volt :D

Idővel Mbappe,és Neymar lehetnek azok aki nyerhetnek aranylabdát. Jelenleg mást nem látok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára markmadrid 2018. június 22., péntek 15:47-kor.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. június 22., péntek 15:30

markmadrid írta:Ha még pár kört tud menni a Portugál válogatottal és gólkirály tud lenni akkor gratulálhatunk neki a 6. aranylabdájához.

Jelenleg vezeti a góllövőlistát és két meccsen kétszer választották a meccs legjobbjának.

Azért hihetetlen,hogy honnan jött vissza az utóbbi 3 évben a Portugál. Bogyók száma 5-1 volt Messi javára.
10 éve ez a két játékos osztozik a bogyókon. Aki előttük nyerni tudott Kaká volt. Már hány éve eltűnt a Brazil a topfutballról ?!

Idén igazából Salah és Messi az ellenfele. Legalábbis egyelőre. Németektől megint csak nem lehetne választani hiába nyernék meg a VB-t. Franciáktól szintén nincs olyan akinek kiemelkedő szezonja lett volna. (Varane :D ) Braziloknál meg Neymar aki egyelőre nem játszik túl jól és a szezonja sem volt vmi extra. Plusz sérült is volt a végén elég sokat. Spanyoloknál szintén nincs olyan.

Salah pedig valószínüleg ezzel a gyenge EB-vel nem lesz valódi esélyes.

Messi az egyetlen ellenfele idén is. Aki amúgy Spanyol bajnok,Királykupa győztes és Spanyol gólkirály is idén. Viszont a BL-ben lefőtt neki és a csapatának is a kávé idejekorán. VB egyelőre katasztrófa. Lehet gól nélkül lehozza a tornát. Egyébként szerintem jó szezonja volt. Egy jó VB-vel őt mondtam volna az első helyre a szavazáson.

Ronaldo: Spanyol harmadik,Királykupában égés. Értékelhetetlen ősz. Eltiltás és kifejezetten sok pihentetés. Viszont eközben Szuperkupa,Európai szuperkupa és Bl győzelem. Zsinórban harmadik éve. Bl gólkirályi cím. Óriási forma a Bl-ben egész évben (kivéve az elődöntő,döntőt) és eddig a vb egyik legjobbja.

Játékban szerintem idén összességében gyenge volt. Nem gondoltam volna ősszel,hogy év végén mégis ő lesz a legnagyobb esélyese az Aranylabdának.
4-1 volt Messi javára, onnan kezdett feljönni Ronaldo, VB és nem EB, a többi stimmt. :mrgreen:

Az a helyzet, hogy Salah és Messi valószínűleg épp most csúsznak le az aranylabdáról. Neymar csibefocizik, viszont Ramos és Modric előtt ott a lehetőség, ha valamelyikük a döntőig sziporkázik, és a portugálok idő előtt elvéreznek, akkor miért ne? Már nem az edzők/játékosok osztogatják a pontokat haveri alapon amióta visszatért a lebonyolítás a régi rendszerbe. Pláne hogy anno hagyományosan nagy jelentősége volt a VB szereplésnek, szóval...

markmadrid

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. június 22., péntek 15:13

Ha még pár kört tud menni a Portugál válogatottal és gólkirály tud lenni akkor gratulálhatunk neki a 6. aranylabdájához.

Jelenleg vezeti a góllövőlistát és két meccsen kétszer választották a meccs legjobbjának.

Azért hihetetlen,hogy honnan jött vissza az utóbbi 3 évben a Portugál. Bogyók száma 5-1 volt Messi javára.
10 éve ez a két játékos osztozik a bogyókon. Aki előttük nyerni tudott Kaká volt. Már hány éve eltűnt a Brazil a topfutballról ?!

Idén igazából Salah és Messi az ellenfele. Legalábbis egyelőre. Németektől megint csak nem lehetne választani hiába nyernék meg a VB-t. Franciáktól szintén nincs olyan akinek kiemelkedő szezonja lett volna. (Varane :D ) Braziloknál meg Neymar aki egyelőre nem játszik túl jól és a szezonja sem volt vmi extra. Plusz sérült is volt a végén elég sokat. Spanyoloknál szintén nincs olyan.

Salah pedig valószínüleg ezzel a gyenge EB-vel nem lesz valódi esélyes.

Messi az egyetlen ellenfele idén is. Aki amúgy Spanyol bajnok,Királykupa győztes és Spanyol gólkirály is idén. Viszont a BL-ben lefőtt neki és a csapatának is a kávé idejekorán. VB egyelőre katasztrófa. Lehet gól nélkül lehozza a tornát. Egyébként szerintem jó szezonja volt. Egy jó VB-vel őt mondtam volna az első helyre a szavazáson.

Ronaldo: Spanyol harmadik,Királykupában égés. Értékelhetetlen ősz. Eltiltás és kifejezetten sok pihentetés. Viszont eközben Szuperkupa,Európai szuperkupa és Bl győzelem. Zsinórban harmadik éve. Bl gólkirályi cím. Óriási forma a Bl-ben egész évben (kivéve az elődöntő,döntőt) és eddig a vb egyik legjobbja.

Játékban szerintem idén összességében gyenge volt. Nem gondoltam volna ősszel,hogy év végén mégis ő lesz a legnagyobb esélyese az Aranylabdának.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 22., péntek 8:50

Téged nem érdekel, ahogy a fasságaid sem a többieket.
Win-win.
Mindegy, szóltam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 22., péntek 8:49

Realista24 írta:
H.E.H.E. írta:Modric bassza meg magat szepen az aranylabdajaval egyutt, olyan ostoba nyilatkozat utan.

Azert ceronaldo mas szint meg mindig.
Beellben most a veben is.
Tedd most már takarékra magad. Ez most még egy kérés, így utoljára, csak mert szeretünk. Gondolom nincs kedved egy h..e..h..e.. nevet kivárni.
Tudod hogy mennyire erdekel :lol:

Jobb ha ebbe a topikba se irok soha tobbe
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 22., péntek 8:35

H.E.H.E. írta:Modric bassza meg magat szepen az aranylabdajaval egyutt, olyan ostoba nyilatkozat utan.

Tedd most már takarékra magad. Ez most még egy kérés, így utoljára, csak mert szeretünk. Gondolom nincs kedved egy h..e..h..e.. nevet kivárni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. június 22., péntek 8:31

:banplz:

Van baj a te fejedben is.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 22., péntek 8:22

Modric bassza meg magat szepen az aranylabdajaval egyutt, olyan ostoba nyilatkozat utan.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 22., péntek 8:11

Kercsó írta:
H.E.H.E. írta:egyértelműen övé az aranylabda, nagyon váratlan és nagy fordulatnak kell lennie, hogy ne az övé legyen.
nem lesz.
érkezik Modric a 8-as pályán.
:shifty:
úúú mekkora lenne
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. június 22., péntek 8:02

H.E.H.E. írta:egyértelműen övé az aranylabda, nagyon váratlan és nagy fordulatnak kell lennie, hogy ne az övé legyen.
nem lesz.
érkezik Modric a 8-as pályán.
:shifty:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 21., csütörtök 23:30

egyértelműen övé az aranylabda, nagyon váratlan és nagy fordulatnak kell lennie, hogy ne az övé legyen.
nem lesz.

patotomadrid2019jan

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 21., csütörtök 22:20

Nem hitetett el velem semmit :D Ha a brazilok megnyerik mem kell ahhoz jó teljesítmény neymartól,hogy aranylabda közelben legyen.Láttuk messivel is mit műveltek a 14es vébén.Találni fognak valamit amit hypeolthatnak,legtöbb sikeres csel vagy bármi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. június 21., csütörtök 22:18

Süti írta:
dzsi91 írta:
Várd ki a végét,Neymar még ott van.
Évtized vicce lenne, még Owennél is nagyobb.
Egyébként nem lennék meglepődve. Isten fia biztos előnyből hátrányba kerülne az aranylaszti versenyben a mezőnyben semmit sem mutató(hajt,küzd,vezényel,visszajár,segít) Ronaldoval szemben? Mekkora sírás terelés és perezmaffia lenne minden portálon... Bárcsak.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. június 21., csütörtök 22:14

dzsi91 írta:
Évtized vicce lenne, még Owennél is nagyobb.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. június 21., csütörtök 22:13

dzsi91 írta:
Ónó írta:Gratulálok a 6. aranylabdához! A világ 2 legjobb játékosa 2 "szar"(ul játszó, de amúgy az argentin keret 2x erősebb) csapatban, de amíg az egyik vezér, és meghalna a címerért, a másik...

Ez a különbség a 2 játékos között, évek óta.
Csak HEHE hitette el veled, hogy lehetséges Neymar aranylabdája. De mivel nincs 100%-os állapotban, szerintem esélytelen, hogy több gólt szerezzen a vb-n mint Ronaldo, vagy akár csak a döntőig is vezesse a brazilokat. koppkoppkopp

Vissza: