Anthony írta:TéOeM írta:
Kíváncsi lennék arra a listára.
Snejider, Robben, Robinho, Özil, Higuain
En meg kiegeszitenem ket nevvel: Huntelaar, Lass.
BBeno írta:Madridból egy szerződéssel rendelkező játékos csak úgy távozhat, ha ő akar.
tehát ha egy játékos nem akar eligazolni Madridból akkor őt sosem adják el?
vagy ezzel mit akar mondani?
Ha egy jatekos tavozni akar es a klubb nem akarja eladni, akkor a feje tetejere is allhat, akkor is maradni fog. (pl Llorente. inkabb egesz evben padoztattak es nyaron ingyen elengedtek)
Ha egy jatekos nem akar tavozni, akkor a klubb nem tehet ellene semmit, hiaba akarnak eladni. (Kaka)
Szerintem ezzel arra akart celozni, hogy nem mi uldozzuk el a jatekosokat (Ozil es Higu), hanem a jatekosok
is hajlandoak a valtasra.
VanillaSky írta:Na Guti után van egy újabb hozzá nem értőnk. (legalábbis egyesek szerint biztosan)
Nem az volt a gond Gutival, hogy mit mondott, hanem az, hogy amikor mondta, akkor a Real alkalmazasaban allt. Egy alkalmazott pedig semmilyen korulmenyek kozott nem mondhatja azt (nyilvanossag elott), hogy a legnagyobb rivalis ceg legjobb embere jobb mint a mi legjobbunk. Persze ez nyilvan elvi kerdes, van akinel belefer, nalam nem.
Ronaldo viszont nem dolgozik a Realnal, megvan a velemenye, elmondta. Ennyi.
BBeno írta:amcsiban vannak légkondis stadionok szal annyira nem lenne forradalmi. de ha nyitható?, csukható? lenne a tető akkor nem lenne rá szükség.
Amikor be van fedve a stadion, akkor kell egy gep ami fujja be a levegot annak a 90 000 embernek.
BBeno írta:getafe ellen már látni akarom jesét min. 45 percig játszani. na az lesz az öngól ha őt hagyjuk a süllyesztőbe veszni. megérdemli a gyerek hogy játsszon. nem kell elvárni tőle nagy dolgokat csak hogy felvegye a LaLiga ritmusát.
En is neztem, hogy hetvegen Getafe, szerdan Elche, hetvegen Atletico, szerdan Kobenhavn, hetvegen Levante.
Ha az Atletico ellen nem lep palyara, azt megertem. De azert a Getafe nem olyan nagy ellenfel (foleg otthon), hogy ne lehessen jatszatni.
Valamelyik interjuban Ronaldo elmondta, hogy a PSG is megkereste, de nemet mondott.
Szebb mint elotte, gondolom ez volt a cel. Azt mondjuk meg mindig nem ertem, hogy ennek mi koze a Real-al kapcsolatos hirekhez..
szerk.: A hutott stadionhoz meg annyit hozza tennek, hogy ezzel nagy lepest teszunk a fele, hogy tobb meccsunk legyen delben, ami eddig a nagy meleg miatt volt kizaro ok. Ezzel pedig azsiaban is joval tobben tudnak nezni a meccseinket. Marketing szempontbol fontos lepes.