The Football Factory,Green Street Hooligans
Ezek inkább szurkolós filmek, de ebben a témában az I.D. sem rossz.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. szeptember 21., szombat 12:09
The Football Factory,Green Street Hooligans
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 21., szombat 11:07
+ a Góól 2 csak azért nézhető, mert Reallal van tele a film és mikor nem jó látni Beckset, Zizout és társait? Green Street Hooligans meg a legjobb focis film, amit láttam.Anis írta:Első Góól film szerintem jó volt, Gépállat SC nagyon tetszett.Gabo írta:Tudtok jó focis filmeket mondani? Jöhet dokumentum film is.
The Football Factory, Az elátkozott Leeds United, Real Madrid - A film
ha nem láttad még akkor a Puskás Hungaryt is érdemes megnézni.
Futballmaffia (Rise of the Footsoldier), Menekülés a győzelembe.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 21., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 21., szombat 9:52
Gabo írta:Tudtok jó focis filmeket mondani? Jöhet dokumentum film is.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 21., szombat 9:14
A Puskás Hungaryt láttam, a Real Madrid - A filmet is, de ránézek majd a többire. Danke schön.Anis írta:Első Góól film szerintem jó volt, Gépállat SC nagyon tetszett.Gabo írta:Tudtok jó focis filmeket mondani? Jöhet dokumentum film is.
The Football Factory, Az elátkozott Leeds United, Real Madrid - A film
ha nem láttad még akkor a Puskás Hungaryt is érdemes megnézni.
Futballmaffia (Rise of the Footsoldier), Menekülés a győzelembe.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 21., szombat 0:09
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 20., péntek 23:22
Első Góól film szerintem jó volt, Gépállat SC nagyon tetszett.Gabo írta:Tudtok jó focis filmeket mondani? Jöhet dokumentum film is.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 20., péntek 22:51
Én 25 perc után nyomtam kinmate írta:Pain and Gain annak ellenére, hogy felháborítóan fájdalmas és szánalmas is tud lenni, elég sokszor vicces a maga agyatlan és morbid módján.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 20., péntek 21:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 20., péntek 21:26
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 20., péntek 20:55
Fényes nyergekSierra írta:Ajánljatok már pár zsíros vígjátékot. Olyan igazi szakadok rajta kategóriájúkat.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 20., péntek 20:40
The 40-Year-Old Virgin, Role Models, Get Him To The Greek,Sierra írta:Ajánljatok már pár zsíros vígjátékot. Olyan igazi szakadok rajta kategóriájúkat.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 20., péntek 19:24
Már sokszor ajánlottam itt, szóval lehet láttad. Superbad - avagy miért ciki a szex?Sierra írta:Ajánljatok már pár zsíros vígjátékot. Olyan igazi szakadok rajta kategóriájúkat.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 20., péntek 19:04
Movie43.Sierra írta:Ajánljatok már pár zsíros vígjátékot. Olyan igazi szakadok rajta kategóriájúkat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 20., péntek 18:59
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 20., péntek 15:59
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 20., péntek 15:42
magon fent van angolul.francois írta:ez egy hónap mulva lesz a mozikban. hol láttad?realmadridfan írta:This is the end
Ez meg mi a f.sz volt? James Franco bulit tart a házában, amikor kitör a bibliai apokalipszis. A színészek magukat alakítják, vannak hatalmas dumák benne, aki viszont nem ismeri Seth Rogen munkásságát az sok poént fog veszíteni. Nagyon bejöttek még a cameo-k is, Michael Cera, Emma Watson Összességében a film nagyon betalált nálam, nagyon szeretem az efféle humort. 8/10
HozzászólásSzerző: francois » 2013. szeptember 20., péntek 15:41
ez egy hónap mulva lesz a mozikban. hol láttad?realmadridfan írta:This is the end
Ez meg mi a f.sz volt? James Franco bulit tart a házában, amikor kitör a bibliai apokalipszis. A színészek magukat alakítják, vannak hatalmas dumák benne, aki viszont nem ismeri Seth Rogen munkásságát az sok poént fog veszíteni. Nagyon bejöttek még a cameo-k is, Michael Cera, Emma Watson Összességében a film nagyon betalált nálam, nagyon szeretem az efféle humort. 8/10
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 20., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. szeptember 19., csütörtök 20:00
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem