Kommentáld a híreket
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Kommentáld a híreket
szégyen mi van az olasz focival...
minden téren.
minden téren.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Érintette, bajnoki 6. hely, helyettük így az Atalanta mehet ismét az EL-be. Fellebbezés lehetősége fenn áll.dzsi91 írta:Érinti egyaltalan ez az eltiltás őket? Nem tudom hanyadikok lettek. Valaki aki követi őket kifejthetné,hogy mit követtek el amit a péesgé nem
Amúgy #prayformilan én bírtam őket,ellentétben juventussal.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
kevesebb a pénz meg a terrorizmus a tulaj mögöttdzsi91 írta:Érinti egyaltalan ez az eltiltás őket? Nem tudom hanyadikok lettek. Valaki aki követi őket kifejthetné,hogy mit követtek el amit a péesgé nem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Érinti egyaltalan ez az eltiltás őket? Nem tudom hanyadikok lettek. Valaki aki követi őket kifejthetné,hogy mit követtek el amit a péesgé nem
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Na a Milant eltiltottak az europai kupaszereplestol az FFP megszegese miatt. Mondjuk nem vagyok kepbe hogy mit kovettek el...de nehez elhinni hogy durvabb dolgokat mint a PSG....
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Edzonel is erkezett mindenki csak epp a jo nevrol nem sikerult irni egy cikket sem, kb ugyan annyit ernek ezek a nevek is. Senkit nem fogunk a kp ra hozni
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Hazard elég hangulatjátékos, sokszor beleszürkül a csapatába, nem az a fajta, aki meccsről meccsre képes a hátán vinni a mezőnyt... Ráadásul akkor Asensio hol fog játszani? Sőt Isco is ott tölti a meccs harmadát-felét, ahol Hazard szokta az egészet. A negyeddöntőig csak találgatni fogunk.
Quintero pedig nem valószínű, hogy Kovacic helyett jönne, mert nem ott játszik, és nem azt, és nem úgy. És nem is Real-szintű játékos. Gondolom, valamit írni kellett az újságírónak.
Quintero pedig nem valószínű, hogy Kovacic helyett jönne, mert nem ott játszik, és nem azt, és nem úgy. És nem is Real-szintű játékos. Gondolom, valamit írni kellett az újságírónak.
AS nek is jutott az amit radja szedett tegnap
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lecserélni Kovacicot egy 10/2 meccsen jó teljesítményt hozó latin arcra..hát oké..
Látszik hogy már nem ZZ az edző. Persze ha van alapja a hírnek.
Látszik hogy már nem ZZ az edző. Persze ha van alapja a hírnek.
Nem illik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
ez érdekes Nézegettem a kolumbiai meccseket, és mondtam, hogy milyen labdaügyes és gyors a srác, van benne fantázia - valahonnan még a neve is ismerös volt. Aztán olvasom fórumokon, hogy már járt 3 európai csapatban és mindenhol bukó volt..ericco írta:Az AS szerint 5 klub is erdeklodik Kovacic irant: Juve, Inter es Roma, Angliabol pedig a MU es a Spurs.
Helyette a klub Juan Fernando Quinterot tervezi leigazolni, szinten az AS szerint.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az AS szerint 5 klub is erdeklodik Kovacic irant: Juve, Inter es Roma, Angliabol pedig a MU es a Spurs.
Helyette a klub Juan Fernando Quinterot tervezi leigazolni, szinten az AS szerint.
Merci Zizou!
ez a brigad tele van edzobuktatoval akkor hazard nem oszt nem szoroz. ilyen alapon.
Mi köze ennek ahhoz, hogy kevésbé problémásabb-e, mint Neymar?
a lenyeg hogy benitezt nalunk senki sem buktatta meg...wxyz írta:Az edzőbuktató Chelsea öltöző egyik játékosáról beszélünk. Mi alapján lehet kijelenteni, hogy ő nem olyan csapatromboló, mint Neymar?
csak az egesz csapat ugy ahogy van.
es akkor 1-1.
A középpályájukon viszont még így is elég könnyen szaladtak át ezek a kiscsapatok. Hazard meg hozta a kötelezőt, de azért nem villogott különösebben.
- H.E.H.E.
szépen játszanak a belgák ,de nyilván bűngyenge ellenfelek ellen.Yazid írta:Nem kötekedésbôl, de most megint mi ez a hazard láz? Mert megcsaptak egy panamát meg tunéziát? Nem láttam a meccseiket azért kérdezem ekkora sztár volt?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Nem kötekedésbôl, de most megint mi ez a hazard láz? Mert megcsaptak egy panamát meg tunéziát? Nem láttam a meccseiket azért kérdezem ekkora sztár volt?
- H.E.H.E.
mert neki nincs olyan haj a fején és amugy is egy fehér belga gyerek, nem egy favelalakó néger a kutyaszaros braziliából.wxyz írta:Az edzőbuktató Chelsea öltöző egyik játékosáról beszélünk. Mi alapján lehet kijelenteni, hogy ő nem olyan csapatromboló, mint Neymar?
ja meg nem dobálja magát, mint egy kis kurva.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Az edzőbuktató Chelsea öltöző egyik játékosáról beszélünk. Mi alapján lehet kijelenteni, hogy ő nem olyan csapatromboló, mint Neymar?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van itt fel tucat négyszeres BL győztes, milyen masodik sztár lenne Hazard? Maximum érdekes lenne mint uj igazolas, meg az ara miatt, de hogy masodik sztár, túlzás.R. Carlos írta:Aki azt mondja, hogy Hazard nem kell, az nézegesse majd itt Neymart, ahogy lerombolja majd itt a csapatot. A belga megfelelő környezetben simán a legjobbak között van a posztján. CR válláról is levenné a terhet, és elviselné itt a másodlagos sztár szerepét is. Hol kell aláírni, hogy Balere cseréljük?
Meg csak nem is posztjának legjobbja, ellenben tele vagyunk olyanokkal akik azok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema