Serie A
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
Kevin-Prince Boateng--> Sassuolo. Hivatalos.
L'Oracolo: Milan close to an agreement for Dani Ceballos. Loan with option to buy at around €18/20M.
nagyon remelem hogy kamu. soha nem hallottam meg errol a forrasrol. de nem kizart hogy van valami mogotte.
nagyon remelem hogy kamu. soha nem hallottam meg errol a forrasrol. de nem kizart hogy van valami mogotte.
halilovic orvosin a millannal elvileg
spanyol kiesobol nem tudott kiemelkedni. nagy erosites lesz a millannak.
szerintem ot akarjak majd suso potlasara ha ot kivasaroljak.
spanyol kiesobol nem tudott kiemelkedni. nagy erosites lesz a millannak.
szerintem ot akarjak majd suso potlasara ha ot kivasaroljak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
UEFA have already communicated their verdict to Milan and will be announced shortly.
1-year exclusion from Europa League plus a €30 million fine.
(Premium Sport)
1-year exclusion from Europa League plus a €30 million fine.
(Premium Sport)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
felszívtak pár csíkot ha már csíkos mez kerül rá... kész a pali.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
A Juve amúgy vinné Golovint is. Mondjuk csalóka, de az oroszok közül is kitűnik és ahogy elnéztem a bajnokságban sem teljesített rosszul kkp létére.
Amúgy, ha megy Hamsik, akkor elvileg a Betisből Fabián viszi a Nápoly a helyére.
Amúgy, ha megy Hamsik, akkor elvileg a Betisből Fabián viszi a Nápoly a helyére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
hat igen nem egy egyszerű jofiu a csavo de mocskos jo es hasznos jatekos.
monchi meg jol epitgeti a romat. tetszik.
monchi meg jol epitgeti a romat. tetszik.
Szerintetek itt 1-től 10-es skálán miért pont 10-esre van bekokózva Radja?
Pastore tegnap este érkezett Rómába
Cancelo 45 millió euróért megy a Juveba. Amúgy ez a gyerek miért nem válogatott, amikor a középpályán is bevethető?
Pastore tegnap este érkezett Rómába
Cancelo 45 millió euróért megy a Juveba. Amúgy ez a gyerek miért nem válogatott, amikor a középpályán is bevethető?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pastore fiam megy varázsolni kicsit. Szurkolok neki, jöjjenek csak a highlight videók a többi nem érdekel
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
olaszok szerint pastore és santon hétfőn esnek át az orvosin a rómánál
monchi nagyon pörög eddig. kb 4-5 igazolást már hivatalos és még csak június van
monchi nagyon pörög eddig. kb 4-5 igazolást már hivatalos és még csak június van
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem is mondta senki, hogy a Roma jól jár. Ha volt más lehetőségük, jó hülyék voltak, hogy oda adták...RaúlCF írta:ez nem rossz az Internek. Santon meg megy a Romába meg egy ifista. ezzel az Inter jár jobban.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez nem rossz az Internek. Santon meg megy a Romába meg egy ifista. ezzel az Inter jár jobban.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
idióta Róma:
Értem én, hogy eladják. De ne bajnokságon belülNainggolan: "Mindig a szívemben fogom hordozni a Giallorossi színeit és a szurkolóit. De a klub akart eladni engem. Az Inter nagyon szeretett volna engem, jobban mint bárki más. Csak köszönetet mondhatok nekik. Spalletti egy nagyszerű edző és boldogan dolgozok vele ismét. A távozás nem az én döntésem volt, ezt a klub hozta meg és én tiszteletben tartom."
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
egyre valoszinubb radja interbe szerzodese. 24 millio + 2 jatekos lesz az ara.
masik pletyka hogy lehetseges egy candreva suso csere is.
masik pletyka hogy lehetseges egy candreva suso csere is.
Azért francia szinten van a PSG-nek múltja, illetve KEK-et is nyertek. Inkább csak újkeletű undormány lett.dzsi91 írta:Buffon részéről ez faszság a psg-től viszont ez jó húzás(márha azért viszik amiért gondolom). Egy klubnak aminek nincs múltja egy ilyen szenvedélyes faszi hatalmas múlttal jót tehet az öltözőben és talán még a pályán is.A francia bajnokság nem nagy valami.Ladislao Suarez írta:Calciomercato szerint Buffon 2 évre aláír a PSG-hez.
De azért buffon részéről szerintem kockázatos tovább húzni ezen a szinten.Biztos a hiányzó bl cím miatt nem bírja abbahagyni. Szivesen világ.
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Buffon részéről ez faszság a psg-től viszont ez jó húzás(márha azért viszik amiért gondolom). Egy klubnak aminek nincs múltja egy ilyen szenvedélyes faszi hatalmas múlttal jót tehet az öltözőben és talán még a pályán is.A francia bajnokság nem nagy valami.Ladislao Suarez írta:Calciomercato szerint Buffon 2 évre aláír a PSG-hez.
De azért buffon részéről szerintem kockázatos tovább húzni ezen a szinten.Biztos a hiányzó bl cím miatt nem bírja abbahagyni. Szivesen világ.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Beleszámolva a fizuja vagy eladtak mást is már?Kerlon írta:A Róma elvileg egy 20-as behúzza Pastoret, ezzel 31 milliót már le is faragott a PSG.
Buffont meg nem tudom komolyan venni, de már ki volt vesézve párszor.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Calciomercato szerint Buffon 2 évre aláír a PSG-hez.
A Róma elvileg egy 20-as behúzza Pastoret, ezzel 31 milliót már le is faragott a PSG.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az biztosBBeno írta:
inter nem költhet többet mint amennyiért vesz idén és jövőre.
.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema