Az atletico szerintem stabil élcsapattá vált mind Spanyolországban mind Európában.[/quote]
Én is így látom. A Tico nagyon komoly teljesítményt rakott le az utóbbi 8 évben. Topcsapattá váltak az elmúlt években.
Új stadion, komoly költségvetés, minőségi keret és profi vezetőség.Ők már Simeone nélkül is képesek eredmény elérésére. Pár éve még igaz lehetett,hogy Simeone volt a szűk keresztmetszet de mára már egyáltalán nem.
Griezzman megtartása vagy épp (Costa 60millió!) vissza hozatala is ezt erősíti úgy, hogy mellette felhúztak egy stadiont is. Simeone egyébként top 5-ös bérrel rendelkezik tehát nincs alul fizetve.
Az eltiltás azért kicsit visszavetette őket de idén már igazolhatnak és teszik is. Lemar Sidibé mind nagy fogás.
Tavaly is megelőztek minket és emellett egy Európa Ligát is behúztak.
Pénz,koncepció és komoly háttér is van az Atleticónál így ők nemcsak Spanyolhonban de Európában is topcsapat már.
Oblak,Godin,Gimenez,Koke,Saul,Griezzman,Costa mind top játékos. Ezek mellett is elég jó nevek vannak.
Lucas Hernández az egyik legtehetségesebb védő jelenleg. Mi képesek voltunk elhappolni Theot
Correa is egész penge játékos. Thomas is egyre komolyabb játékos lesz. Eleinte csak nevettem,hogy ebben a gyerekben mit lát Simeone de pl. idén az Európa Ligában az egyik legjobbja volt a Ticonak. Jobbhátvédként nagyon jól muzsikált. Testes,gyors erős játékos.
Ha tudnak egy két középpályást még egy szélsőt igazolni szerintem bőven versenyben lehetnek a bajnoki címért.
665 millió eurót ér jelen állás szerint a keretük. Egy Juve pl. 623 milliót ér.