Real Madrid vs. Barcelona
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Real Sociedad edzője, Jagoba Arrasate szerint; könnyű mondni, hogyan kell Messit megállítani, de megtenni sokkal nehezebb. Ő a Világ legjobbja, és ezer módon képes megverni bárkit és gólt szerezni. Tudjuk, hogy Neymar nagyon gólt akar rúgni, de Messi legalább annyira, mivel nem volt eredményes szombaton.
Na most, értem én, hogy tisztelni kell az ellent és a nyilatkozatokban illik ennek hangot is adni, de az ilyenek túlzások. Minek kell az amúgy már az istenekig magasztalt Lionelt állandóan nyomni és fényezni. Platini is nemrég alkotott megint a bolhának. Miért nem Pedrot dicsérgette és hozta szóba, legalább ő most tényleg rászolgálna ezekre a jelzőkre. Ááá hagyjuk......A Sociedad képes megfigni a Barcát, remélem a meccsre nem ilyen nyalizósan mennek majd ki.
Neymarral szemben, mintha fogyna a türelem. A sajtó is visszhangot ad ezeknek, jönnek az Isco-s összehasonlítások, a "Neymar who" karikatúrák. Nos, az egész világ arra vár(t), hogy a Neymar-Messi kettős hengerel, varázsol. Eddig semelyikük nem mutatott ámulatba ejtő, áll leesős performanszt, Neymar meg főleg. Oké, szoknia kell, no de most, a konföderációs kupa legjobbja, puskás díjas, "a világ 3. legjobbja" by: sport1, stb...stb... rengeteg univerzális jelzővel illették már, én is többet várnék. Eddig csapatjátékos, de semmi több, semmi egyéni veszély. Megkapja, tíz 1v1-éből 2bejön, a (többi 8nál elesik) utána továbbpasszolja. ilyen csapatjátékosokkal tele van a liga, minden bajnokságban vannak ilyenek. Ha ekkora a hypeja, akkor nyűgözzön már le....csináljon már 3 elasticot, meg fake rabonnát, utána lője ki a pipát, a világ 3. legjobb játékosa. Ha ő az, akkor Isco hanyadik? maradjunk inkább a valóságban.
Szóval szerintem is a Brazil alul marad az elvárásoknak eddig. Tata nyugalomra int és Neymart is. Mondván idő kell neki, hosszú szezonja volt, konf. kupát is megjárta, idő kell. bizalmat kap, mert eddig Neymar játszotta az egyik legtöbb percet. okéoké Azért nálunk anno Robinho a Cadíz ellen mutatott egyfajta antrét
Várom már az esti meccset nagyon. Szívből kívánom, hogy Neymar duplázzon, mutasson (nekem) olyat, amivel tele van a jutub, ha beírom a nevét...olyan skilleket, amitől Lio megint üti a levegőt, mert olyat ő tőle senki soha nem látott, mert amúgy szeretem, imádom showt, Dinho óta nem volt varázslója a Barcának. Egy 2:3-al kiegyeznék.
Na most, értem én, hogy tisztelni kell az ellent és a nyilatkozatokban illik ennek hangot is adni, de az ilyenek túlzások. Minek kell az amúgy már az istenekig magasztalt Lionelt állandóan nyomni és fényezni. Platini is nemrég alkotott megint a bolhának. Miért nem Pedrot dicsérgette és hozta szóba, legalább ő most tényleg rászolgálna ezekre a jelzőkre. Ááá hagyjuk......A Sociedad képes megfigni a Barcát, remélem a meccsre nem ilyen nyalizósan mennek majd ki.
Neymarral szemben, mintha fogyna a türelem. A sajtó is visszhangot ad ezeknek, jönnek az Isco-s összehasonlítások, a "Neymar who" karikatúrák. Nos, az egész világ arra vár(t), hogy a Neymar-Messi kettős hengerel, varázsol. Eddig semelyikük nem mutatott ámulatba ejtő, áll leesős performanszt, Neymar meg főleg. Oké, szoknia kell, no de most, a konföderációs kupa legjobbja, puskás díjas, "a világ 3. legjobbja" by: sport1, stb...stb... rengeteg univerzális jelzővel illették már, én is többet várnék. Eddig csapatjátékos, de semmi több, semmi egyéni veszély. Megkapja, tíz 1v1-éből 2bejön, a (többi 8nál elesik) utána továbbpasszolja. ilyen csapatjátékosokkal tele van a liga, minden bajnokságban vannak ilyenek. Ha ekkora a hypeja, akkor nyűgözzön már le....csináljon már 3 elasticot, meg fake rabonnát, utána lője ki a pipát, a világ 3. legjobb játékosa. Ha ő az, akkor Isco hanyadik? maradjunk inkább a valóságban.
Szóval szerintem is a Brazil alul marad az elvárásoknak eddig. Tata nyugalomra int és Neymart is. Mondván idő kell neki, hosszú szezonja volt, konf. kupát is megjárta, idő kell. bizalmat kap, mert eddig Neymar játszotta az egyik legtöbb percet. okéoké Azért nálunk anno Robinho a Cadíz ellen mutatott egyfajta antrét
Várom már az esti meccset nagyon. Szívből kívánom, hogy Neymar duplázzon, mutasson (nekem) olyat, amivel tele van a jutub, ha beírom a nevét...olyan skilleket, amitől Lio megint üti a levegőt, mert olyat ő tőle senki soha nem látott, mert amúgy szeretem, imádom showt, Dinho óta nem volt varázslója a Barcának. Egy 2:3-al kiegyeznék.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szimpatikus gyerek,de ilyen homorításhoz rúghatott vona nagyobbat is.'shutterisland írta:meg a meccsen le is takarította, úgy jó parasztosan.Realista24 írta:Baena beletaposott Messi lelkivilágába, nem pacsizott le vele, aztán a végén senkivel. Szerinte CR a világ legjobbja.
http://www.youtube.com/watch?v=2GQT7eshYAg
óriási király.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg a meccsen le is takarította, úgy jó parasztosan.Realista24 írta:Baena beletaposott Messi lelkivilágába, nem pacsizott le vele, aztán a végén senkivel. Szerinte CR a világ legjobbja.
óriási király.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Baena beletaposott Messi lelkivilágába, nem pacsizott le vele, aztán a végén senkivel. Szerinte CR a világ legjobbja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezek is mind nagyobbá és jobbá teszik Roncit. hát már ilyen ellenszélben amiben ő van ennyire profin csinálja a dolgát. igazi gép. írja a történelmet. és már senkit nem érdekel az aranylabda mert nem arról szól hogy ki a legjobb. hanem hogy hány évig adják még oda messinek úgy hogy nem ég a pofájuk. nem is kell semmilyen uefa fifa rendezvényre elmennie. minek? azért hogy megnézze ahogy jópofiznak messivel? ahelyett inkább edzene Ronci abban is biztos vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
és pont ezért ő a legjobb, mert hihetetlen, hogy ennyi év semmibe vétel után is hátán viszi a csapatot, és termeli a gólokat. komolyan... ezek a dolgok lelkileg meg kellene h törjék az embert, mert senki sem szereti azt, ha keményen dolgozik és kiemelkedően (!) végzi a munkáját, de nem kapja meg érte az elismerést és a dolgok jelen állása szerint, akármit is csinál, soha nem is kaphatná meg. És nem azért, mert képességekben kevés. Hihetetlen, hogy még így is ott van és a legjobbat adja a csapatnak. Biztos vagyok benne, hogy ekkora kisemmizés és igazságtalanság sorozat után más sportoló erre nem lenne képes.Géci írta:Ha én lennék CR, el se mennék semmire... Mindenki tudja, hogy ő a jobb...
és még valaki komolyan képes szemrehányást tenni neki, hogy nem megy el a díjátadókra? az is csak hergelésből teszi. röhögnek ezek mind a markukban, mert tudják nagyon jól, h mi lesz itt éveken át. tudják. mert biztosítva vannak.
But he is a good boy...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
elment ibra, megitta a kóláját, jött tata, neymar passzol...mindig megoldjaGabo írta:Michel Platini "kampányolni" kezdett Messi újabb Aranylabdája mellett: "Messi előnyben van az Aranylabda megszerzéséért. Egy hihetetlen játékos, aki képes a problémákra megoldást találni. Fantasztikus gólokat lő, egy igazi labdazsonglőr." Az UEFA elnöke Cristianót nem is említette, Ribéry-ről pedig csak annyit mondott: "Neki is van lehetősége".
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha én lennék CR, el se mennék semmire... Mindenki tudja, hogy ő a jobb...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
nevetséges, undorító, szánalmas.Gabo írta:Michel Platini "kampányolni" kezdett Messi újabb Aranylabdája mellett: "Messi előnyben van az Aranylabda megszerzéséért. Egy hihetetlen játékos, aki képes a problémákra megoldást találni. Fantasztikus gólokat lő, egy igazi labdazsonglőr." Az UEFA elnöke Cristianót nem is említette, Ribéry-ről pedig csak annyit mondott: "Neki is van lehetősége".
Kezd csillogni az a segg.
But he is a good boy...
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Michel Platini "kampányolni" kezdett Messi újabb Aranylabdája mellett: "Messi előnyben van az Aranylabda megszerzéséért. Egy hihetetlen játékos, aki képes a problémákra megoldást találni. Fantasztikus gólokat lő, egy igazi labdazsonglőr." Az UEFA elnöke Cristianót nem is említette, Ribéry-ről pedig csak annyit mondott: "Neki is van lehetősége".
- 'shutterisland
igen, elvileg 51%-ban a rayonál volt a labda.Legalább megbukott a labdabirtoklás 300 valahány meccs után
viszont engem ez nem zavart, mert valamivel direktebb lett a játék (és úgy tűnik, hogy lesz is, tata azért csak megkeveri a kártyákat, még ha nem is nyúl bele drasztikusan) és ennek lehet az a vonzata, hogy eltűnik a 65-70 százalékos, szinte mindenki ellen jelen lévő labdabirtoklási fölény.
sőt, most azt is lehetett érzékelni, hogy tudatosan adjuk át néhány periódusban a rayo kezébe a kezdeményezést, és ezáltal kijjebb jöttek, fellazultak.
ettől függetlenül a tegnapi szerintem kirívó eset, most a rayo igen jól támadott le, azért véleményem szerint nem az lesz a jellemző, hogy most már ugyanannyit, vagy esetleg többet van a laszti az ellenfélnél.
nem leszünk kontracsapat.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mire elérünk az el classico-ig a real madrid fog labda tartós, labdajáratós játékot nyomatni, a barca meg a kontra focit
jó ezt persze viccnek szántam...
jó ezt persze viccnek szántam...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Legalább megbukott a labdabirtoklás 300 valahány meccs után
szerk.: az arra épülő taktika meg már jó párszor
szerk.: az arra épülő taktika meg már jó párszor
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egy ilyen gyenge védelem ellen sem tudtak gólt szerezni, de ahogy az lenni szokott ellenünk majd minden összejön...már most tudom hogy arra a meccsre nem fogok fogadni
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
És mégsem, nem vártam volna ilyen arányú győzelmet.GT37 írta:Kemény 45 perc lesz ez még.
Neymar nekem is tetszett, remek játék és ismét egy gólpassz, sőt, majdnem még egy, kár, hogy Messi lövését védte ott a kapus.
Pedro egy állat.
Songon és Montoyán pedig meglátszott a sok kihagyás...
- 'shutterisland
4 gól azért nem volt közte, jó volt a rayo, hajtottak, még 3 gólos különbségnél sem estek úgy össze, ahogy szoktak a csapatok.
neymar pedig az én szememben tipikusan az ellenpéldája annak, hogy a támadó játékosokat a gólok száma jellemzi.
neymar pedig az én szememben tipikusan az ellenpéldája annak, hogy a támadó játékosokat a gólok száma jellemzi.
- h3x0r
Nem, de ideje elkezdjemTBone írta:lottót tettél?h3x0r írta:meg egy barca golt varok es bejon a tippem
Legalabb messi nem rugott golt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kár érte... Sokkal jobb meccs volt mint látszik. Kár, hogy ilyen inpotensek a kapura. Azt se tudom mikor tudtam végig nézni barca meccset...
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
lottót tettél?h3x0r írta:meg egy barca golt varok es bejon a tippem
azért azt a song féle rugó mozdulatot remélem mindenki látta. csak mert ha mi csinálnánk, akkor nso/ sportgéza címszalag egy hétig.
plusz songnak hány embert kell letarolnia egy sárgáért?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára TBone 2013. szeptember 21., szombat 21:41-kor.
- h3x0r
Fogalmam sincs, hogy mi a jelenlegi eredmeny, de olyan siman nyeritek ezt a meccset 4-0-ra hogy csak na.GT37 írta:Hát ezt megköszönhetjük a tizilövő gyereknek egyelőre, igen rendesen megy a szenvedés, a védelem katasztrófa, de legalább Messi meg-megvillan elöl.
Adrianót gyorsan le kellene hozni, nehogy kiállítsák...
Kemény 45 perc lesz ez még.
Kozbe megneztem, 75.perc 0-3. meg egy barca golt varok es bejon a tippem
A gond az, hogy sokaig mi se hittuk el (marmint a jatekosok), hogy nyerhetunk. Pedig mi vagyunk a Real Madrid. Mar nem egy es nem ket csapat megmutatta, hogy komoly odafigyelessel ez a barca is foghato. A gond az, hogy a legtobb csapat ugy fizikalisan, mint fejben gyenge. Es talan az utobbi a nagyobb baj.petiamadridista írta:Amúgy a meccsre: A Barca idén is simán 90 pont felett fog megállni. Simán.
Egyszerűen ezek a sapnyol kis és középcsapatok a döntő szituációkban nem hiszik el, hogy lehet esélyük, ezért hagyják ki a tizenegyest, kapnak gólt az utolsó percben.