VB - 2018
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: VB - 2018
Vajon Neymar képes lesz végre olyan focira, amire megérdemelné az aranybogyót?
Díjaznám, ha Mexikó továbbmenne, de nem sok esélyt látok rá.
Díjaznám, ha Mexikó továbbmenne, de nem sok esélyt látok rá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na jó én most égtem ki amikor megláttam az m4es faszit Coutinho és a szerb között. ez a mai technológia csodákra képes
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
sok gólos meccs legyen !
de hajrá Selecao .
de hajrá Selecao .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
A kezdők:
Brazília: Alisson – Fagner, Thiago Silva, Miranda, Filipe Luís – Paulinho, Casemiro – Willian, Philippe Coutinho, Neymar – Gabriel Jesus.
Mexikó: Ochoa – E. Álvarez, Ayala, Salcedo, Gallardo – H. Herrera, R. Márquez, Guardado – Vela, J. Hernández, Lozano.
Brazília: Alisson – Fagner, Thiago Silva, Miranda, Filipe Luís – Paulinho, Casemiro – Willian, Philippe Coutinho, Neymar – Gabriel Jesus.
Mexikó: Ochoa – E. Álvarez, Ayala, Salcedo, Gallardo – H. Herrera, R. Márquez, Guardado – Vela, J. Hernández, Lozano.
- Mickey
úgy áll a dolog, hogy Marci nem lesz ott a kezdőben Mehikó ellen, Felipe veszi át a helyét.
Tite szólott.
de az edzésekhez visszatért, az is valami.
a válogatott meg sztm stabilabb lesz a matracos bal bunkóval.
Tite szólott.
de az edzésekhez visszatért, az is valami.
a válogatott meg sztm stabilabb lesz a matracos bal bunkóval.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
jé nézd csak megint nincs rajta sapka...istimester írta:Nyugi.Anthony írta: tudom felfogni baszki milyen logika alapján?? Méghogy ráért volna júliusban is. Ha egyszer megegyezel vele úgyis kiszivárog. Ha nem egyezel meg vele minden nap arról írnak, hogy nincs edzője a Realnak. Ha a vb után igazolod le úgyis azt mondják közben már a Madridon járt az esze, azért estek ki.Hát nevetséges ez
Nagyjából ennyit lehet csak hozzáfüzni, ne is idegesítsd magad.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nyugi.Anthony írta: tudom felfogni baszki milyen logika alapján?? Méghogy ráért volna júliusban is. Ha egyszer megegyezel vele úgyis kiszivárog. Ha nem egyezel meg vele minden nap arról írnak, hogy nincs edzője a Realnak. Ha a vb után igazolod le úgyis azt mondják közben már a Madridon járt az esze, azért estek ki.Hát nevetséges ez
- RealMadridFanatic
OFF: mert van aki így gondolkozik. OFF vége.igen, van mikor megoldás, csak az. tetszik, vagy nem.
Nekem elég nagy csalódás eddig ez a VB, mondjuk amúgy sem igazán hozott lázba, egyáltalán nem éreztem azt, hogy hűűű meg hááá, jön a futball csúcsa. Sajnos mondjuk ez már klubszinten is igaz, a rajongásom jócskán alábbhagyott az utóbbi években, és nem elsősorban a jóllakottságra gondolok, amivel megajándékozott a mostani Real-generáció. Persze nem zendítek rá a régen minden jobb volt mondókára, mert ez teljesen szubjektív.
Nade. Innentől nyerjék meg a brazilok, még mindig bennük van meg az, amiért én szeretek leülni meccset nézni, a többi mind izzadságszagú és/vagy bekkelő,favágó és/vagy rossz felfogású. A franciák még alapanyagra nem rosszak, de ez a világtalan Deschamps megfogja őket, meg Griezmann csak ne legyen világbajnok, így is indokolatlan a hype körülötte, pedig csapaton belül is van nála jócskán jobb játékos. Amúgy mi volt az argentinok ellen a folyamatos mutogatás, meg játéklassítás? Szánalmas, ahelyett, hogy lezárták volna a meccset még meleg is lehetett volna. Egyszer szabályosan leugatta a bal bekk gyereket, hogy hova megy előre... És nem is a meccs végén... Gondolom Deschamps szakértő utasítása, de a végére már azt vettem észre magamon, hogy majdnem az argentinok egyenlítéséért szorítok...
Szóval Brazília vagy ne nyerjen senki. (esetleg a horvátok, de csak Modric miatt, amúgy nem szimpatikusak Ők sem.)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja. Csak azt írtad hogy ha lehet akkor azt kell tenni. Ne magyarázd túl, csak engedd el.Mickey írta:ugyan már, nem kell mindent véresen komolyan venni.
meg állszentnek se lenni, mert hát, van az úgy.
igen, van mikor megoldás, csak az. tetszik, vagy nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
ugyan már, nem kell mindent véresen komolyan venni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert az erőszak megoldás. Jol van.Mickey írta:nem kell ezen fennakadni.
a mindennapok során, számos ilyen mocskolódás éri az embert.
sok kutyaházi ugat, pedig fingjuk sincs összességében a szituációkról, meg a miértekről.
ez a való világ !
el kell engedni, vagy ha lehet, valakit jól képentörölni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
nem kell ezen fennakadni.
sok kutyaházi ugat, pedig fingjuk sincs összességében a szituációkról, meg a miértekről.
ez a való világ !
ez a való világ !
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na persze már ömlik is hogy a Real a hibás.
De nem tudom felfogni baszki milyen logika alapján?? Méghogy ráért volna júliusban is. Ha egyszer megegyezel vele úgyis kiszivárog. Ha nem egyezel meg vele minden nap arról írnak, hogy nincs edzője a Realnak. Ha a vb után igazolod le úgyis azt mondják közben már a Madridon járt az esze, azért estek ki.
Hát nevetséges ez.
De nem tudom felfogni baszki milyen logika alapján?? Méghogy ráért volna júliusban is. Ha egyszer megegyezel vele úgyis kiszivárog. Ha nem egyezel meg vele minden nap arról írnak, hogy nincs edzője a Realnak. Ha a vb után igazolod le úgyis azt mondják közben már a Madridon járt az esze, azért estek ki.
Hát nevetséges ez.
- Mickey
Tegnap mesélt róla a kommentátor.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én js már csak annyit kérek ettől a vb-től,hogy az angolok égjenek le.Meg,hogy a horvátok döntőzzenek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mickey
nem is bánom, hogy így alakulnak a dolgok, legalább a Real játékosok tudnak pihenni!
mára egy sima Brazil továbbjutást várok, jó focival karöltve, ennek Mehikó se igen szab majd gátat, nagyon remélem.ők nem az a banda.
Belgák is odaérnek.
a holnapi nap eléggé érdekesnek ígérkezik, sok jót nem látok benne, ami a labdarúgás részét illeti.
mondjuk Kolumbiának teli torokból üvöltök majd.
mára egy sima Brazil továbbjutást várok, jó focival karöltve, ennek Mehikó se igen szab majd gátat, nagyon remélem.ők nem az a banda.
Belgák is odaérnek.
a holnapi nap eléggé érdekesnek ígérkezik, sok jót nem látok benne, ami a labdarúgás részét illeti.
mondjuk Kolumbiának teli torokból üvöltök majd.
Belga győzelem esetén majd betolják ezt a robot De Bruynet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Dehát ő az univerzum legjobb kapusa hát a Premjerlígben mindig kivéd mindent meg az ikszgé szerint is ő mindenidők legnagyobbika!!44!DDG kapcsán én letojom hány lövésből kapott hány gólt. De ha megnézted a testbeszédét, a fejét, ahogy a tizik bepattantak vagy becsusszantak róla/alatta, mint egy nyuszi, olyan volt. Teljesen maga alá került, és aki egy nagy tornán vagy egy hiba után így összeesik, az Madrsiba nagyon kevés.
MU-s havertól évek óta hallgatom ezt, már a Sevilla elleni teljesítménye is szánalmas volt szerintem (a visszavágón), továbbra sincs komoly tétmeccsen szerzett tapasztalata, ami vna, azon szánalmas produkciót nyújtott, ezen a vb-n meg végleg bebizonyította, mit is ér. A kapusok nejmárja, a képesség lehet, hogy ott van, de szart se ér ha fejben kevés vagy. Keylor jobb.
- Süti
Navas ilyenkor szokott godmodeot húzni, és megfog olyanokat, amiket ha bekapna se az ő hibája lenne. Ettől klasszis kapus egy klasszis kapus.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.