Mit mondott? Arról lemaradtam.Berti írta:Az asszony nyilatkozata alapján, simán bennevan, hogy lépni fognak. Ha így van, akkor szerintem PSG lesz belőle. Egy teknőcért cserébe rábólintanék.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az asszony nyilatkozata alapján, simán bennevan, hogy lépni fognak. Ha így van, akkor szerintem PSG lesz belőle. Egy teknőcért cserébe rábólintanék.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kell egy olasz, meg aztán egy német bajnoki cím, levezetésként egy francia, és akkor CR elviszi a portugál válogatott játékosedzői állását Mourinho elől (ő úgyis csak edző lehetne).
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
30 millat mi is adunk neki, sot meg tobbet is, ott mit akarna nyerni? Olasz kupat meg bajnoksagot? Nem tudom elkepzelni, hogy lelep, az egesz pereputty Madridban van, a csaladja jol erzi magat, kozel vannak Portugaliahoz, stb. Nem tudom komolyan venni a tavozasarol szolo pletykakat, szerintem itt marad.Realista24 írta:A Marca szerint komolyan gondolja a Juve Cé leigazolását. 120 milliót adnának érte, évi 30 milliós fizetéssel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Marca szerint komolyan gondolja a Juve Cé leigazolását. 120 milliót adnának érte, évi 30 milliós fizetéssel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na már ki is jött egy hivatalos cáfolat. tudnám hogy mi alapján foglalkoznak a pletykákkal. mindennap lenne mit cáfolni hivatalosan...
TVE szerint 310 milliót ajánlottunk neymarért. évi 45 millió 7 éves szerződés
https://en.as.com/en/2018/07/02/footbal ... 03670.html
https://en.as.com/en/2018/07/02/footbal ... 03670.html
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem vagyok elegedetlen az Adidas mezekkel, de lofasz penzt adnak a vilag legjobb csapatanak, ha nem emelnek a szponzoracios penzen, akkor irany a Nike.
viva la Julen!!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mindent bele, a bohoc meg maradjon a helyen!Realista24 írta:El Confidencial: Mbappe ahead of Hazard & Lewandowski (unimpressive in the World Cup), is the attacking signing Florentino would like. Lopetegui has told Perez that Real Madrid has enough options for Eden's role in the team.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
El Confidencial: Mbappe ahead of Hazard & Lewandowski (unimpressive in the World Cup), is the attacking signing Florentino would like. Lopetegui has told Perez that Real Madrid has enough options for Eden's role in the team.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szinte mindegyik mezünk tetszik, a fehérek biztosan.Elégedetlen nem vagyok.
Viszont ha nagy átlagban a csapatok mezeit nézem nike vs adidas, akkor a nike mezek jobban tetszenek.
Viszont ha nagy átlagban a csapatok mezeit nézem nike vs adidas, akkor a nike mezek jobban tetszenek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En Nikera nyomtam, a változatosság miatt, de minden évben megveszem az adidast is. Nincs bajom azzal sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A nike-val is max 1 szezonig lennénk hófehérek aztán ugyanúgy összecsíkoznák mert a kutya nem venné,ha ugyanúgy néz ki mint az előző.
Az sem igaz,hogy nem ötletes.Egy kibaszott sárkányt is rányomtak a mezünkre.A cibeles is rajta volt már,meg pizsama is volt és mind atom jól nézett ki
Az sem igaz,hogy nem ötletes.Egy kibaszott sárkányt is rányomtak a mezünkre.A cibeles is rajta volt már,meg pizsama is volt és mind atom jól nézett ki
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én meguntam az Adidast. Semmi ötletes, ronda, érthetetlen színű harmadik számú mezek, mocskos csíkozás az oldalon. Legyünk szépen hófehérek ahogy illik.
Btw az NB mezek talán mostanában a legszebbek. A két nagy meg inkább sablon.
Btw az NB mezek talán mostanában a legszebbek. A két nagy meg inkább sablon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Adidas, én imádom a mezeinket 1-2 kivétellel.De általában a számozással basznak el mindent nem is a mezzel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Én hülye, hogy nem látok a szememtől..Realista24 írta:Most is kint vanDinhoL írta:Nike vs Adidas szavazás volt már? én kíváncsi lennék
Nálam a "mezcsatát" a Nike nyeri de úgy általában én az Adidas dolgaival jobban meg vagyok elégedve. Bár nem sok ilyen márkás cuccot hordok, használok.
Jo ötlet volt.
Megtisztelő, köszi!
Som i Serem!
6oat
6oat