Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
- Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1
Re: Kommentáld a híreket
"getafe ellen már látni akarom jesét min. 45 percig játszani. na az lesz az öngól ha őt hagyjuk a süllyesztőbe veszni. megérdemli a gyerek hogy játsszon. nem kell elvárni tőle nagy dolgokat csak hogy felvegye a LaLiga ritmusát"
Én nem tudom jó ötlet-e. Mondom ezt úgy, hogy Jesé óriási kedvencem. Úgy látom az utóbbi meccsek alapján, függetlenül az eredményektől, hogy a csapatjátékunk mint védekezésben mint támadásban, még nagyon döcög. Az elején szerintem nyomatni kell viszonylag egy stabil kezdőt, hogy megszokják meccshelyzetben is egymás mozgását, ki hova kéri egyes szituációkban stb...különösen igaz ez a támadókra, mert én sokszor úgy látom, hogy mikor a kapu előtt gyakorlunk nyomást, mindenki egy kupacba tömörül és csak akadályozzuk egymást.
A másik kérdés hol játszatnád?
A Bale/Dm szélt felesleges megbontani, hisz ott Balenek szüksége van a percekre, ahogy Dm-nek is hogy ilyen jó formába maradjon
Egyedül Benzema helyén tudom elképzelni, (A bajnokságbeli formája még okot is ad rá!) de neki épp úgy kellenek a percek a csiszolódáshoz, hogy érezze a bugit. Arról nem beszélve, hogy sajnálattal én úgy tapasztalom, hogy Morata Jesé előt van a sorban, főleg ezen a poszton.....
A másik nagy kedvencem aki a jelenlegi rendszer kárvallotja az Casemiro...pedig ő még a játékot is jobban olvassa, mint mondjuk a Germán-Tunéz. Úgy vélem az ő szerepük egy olyan jó 10-15 meccs után növekedhet a csapatban...persze ne legyen igazam.
Továbbá nem akarok vészmadár lenni, de ezzel a védelemmel (szvsz. ma nem egy botrányos védelmi megoldásnak lehetünk szemtanúi) és alapból bl után+ idény eleji forma sztem a mai meccs egyáltalán nem lesz sétagalopp...A getafe jól összeszokott kis kemény banda, sztem ez egy szenvedős meccs lesz...és mondjuk mikor egy gólon múlik a 3 pont nem tudom hogy a mester behozza-e jesét...
Én nem tudom jó ötlet-e. Mondom ezt úgy, hogy Jesé óriási kedvencem. Úgy látom az utóbbi meccsek alapján, függetlenül az eredményektől, hogy a csapatjátékunk mint védekezésben mint támadásban, még nagyon döcög. Az elején szerintem nyomatni kell viszonylag egy stabil kezdőt, hogy megszokják meccshelyzetben is egymás mozgását, ki hova kéri egyes szituációkban stb...különösen igaz ez a támadókra, mert én sokszor úgy látom, hogy mikor a kapu előtt gyakorlunk nyomást, mindenki egy kupacba tömörül és csak akadályozzuk egymást.
A másik kérdés hol játszatnád?
A Bale/Dm szélt felesleges megbontani, hisz ott Balenek szüksége van a percekre, ahogy Dm-nek is hogy ilyen jó formába maradjon
Egyedül Benzema helyén tudom elképzelni, (A bajnokságbeli formája még okot is ad rá!) de neki épp úgy kellenek a percek a csiszolódáshoz, hogy érezze a bugit. Arról nem beszélve, hogy sajnálattal én úgy tapasztalom, hogy Morata Jesé előt van a sorban, főleg ezen a poszton.....
A másik nagy kedvencem aki a jelenlegi rendszer kárvallotja az Casemiro...pedig ő még a játékot is jobban olvassa, mint mondjuk a Germán-Tunéz. Úgy vélem az ő szerepük egy olyan jó 10-15 meccs után növekedhet a csapatban...persze ne legyen igazam.
Továbbá nem akarok vészmadár lenni, de ezzel a védelemmel (szvsz. ma nem egy botrányos védelmi megoldásnak lehetünk szemtanúi) és alapból bl után+ idény eleji forma sztem a mai meccs egyáltalán nem lesz sétagalopp...A getafe jól összeszokott kis kemény banda, sztem ez egy szenvedős meccs lesz...és mondjuk mikor egy gólon múlik a 3 pont nem tudom hogy a mester behozza-e jesét...
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
A rojadirecta fórumán mindig fellelhetőek az aktuális meccsek.Mythos90 írta:Bocsi, hogy ideírom, de nem találtam megfelelőbb topicot a kérdéshez.
Sajnos ma nem látom a Getafe elleni meccset élőben ezért azt szeretném kérdezni, hogy van-e valamilyen oldal, ahol a bajnoki meccseket le lehetne tölteni lehetőleg úgy, hogy az eredményt ne lehessen előre tudni?
Rooney sebessége engem nagyon meglep, de még Valenciáé is. Amúgy hihetetlen, hogy Lennon és Walcott ilyen apró termettel ilyen sebességen nyomják.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jó,de ez nem azt jelenti hogy akkor 30-on mindenki megveri Boltot...nagy ritkán mikor láttam Boltot futni, az első 30 méteren kanyarban sem volt, csak a középső szakaszon rávert egy utcahosszt a többire :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
nagy ritkán mikor láttam Boltot futni, az első 30 méteren kanyarban sem volt, csak a középső szakaszon rávert egy utcahosszt a többireferni írta: ebben mi a meglepő?
R.M.C.F leírta nem rég, hogy Walcott is gyorsabb, mint Bolt 30 méteren, lett is belőle szép vita.....
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Bocsi, hogy ideírom, de nem találtam megfelelőbb topicot a kérdéshez.
Sajnos ma nem látom a Getafe elleni meccset élőben ezért azt szeretném kérdezni, hogy van-e valamilyen oldal, ahol a bajnoki meccseket le lehetne tölteni lehetőleg úgy, hogy az eredményt ne lehessen előre tudni?
ebben mi a meglepő?morientes írta:Ő biztos.Lemérték hogy 30m-en gyorsabb mint Bolt...meg talán Aubameyang is...
R.M.C.F leírta nem rég, hogy Walcott is gyorsabb, mint Bolt 30 méteren, lett is belőle szép vita.....
http://goonerhead.com/fifa-names-arsena ... -the-world
itt a lista amiről a hír van.
itt a lista amiről a hír van.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- morientes
Ő biztos.Lemérték hogy 30m-en gyorsabb mint Bolt...meg talán Aubameyang is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hát én csak olyan listákat találtam, ahol bale a 2., ronaldo a 4.
valencia az 1., lennon 3, walcott 5.
valencia az 1., lennon 3, walcott 5.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Walcott tuti benne van.h3x0r írta:ki a masik 3 emberke?
meg talán Aubameyang is...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ki a masik 3 emberke?Érdekes listát tett közzé a FIFA, ugyanis összegyűjtötték a leggyorsabb játékosokat a világon. A TOP5-ben megtalálható két Real játékos is, nevezetesen Ronaldo és Bale. A walesi szélső a harmadik lett, a maga 34,7 km\h-ás sebességével, az ötödik pedig Cristiano Ronaldo, aki 33,6 km\h-val száguld a gyepen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ki végzi majd el a szabadrúgásokat? „Cristianónak remek képességei vannak az ilyen szituációknál, tehát ő az első számú felelős, azonban Bale és Di María is képes jól elvégezni ezeket a szabadokat középről. Szóval, Cristiano az első, utána pedig az előbb említett két játékos.”
hát nem tudom, többet kellene Bale-nek adni, és a Galata ellen volt egy érdekes próbálkozás mikor CR leakarta gurítani lövésre a sorfal mellett, az tetszett
Rámos nélkül kemény lesz, Pepe-Nacho páros?
hát nem tudom, többet kellene Bale-nek adni, és a Galata ellen volt egy érdekes próbálkozás mikor CR leakarta gurítani lövésre a sorfal mellett, az tetszett
Rámos nélkül kemény lesz, Pepe-Nacho páros?
jólvan El Confidecial ülj le egyes.
valószínűleg eladnék egy olyan formában lévő saját nevelésű kapust mint San Diego...
sőt Casillast is mellédobnám hogy ne maradjon nagyon szarban a csapat kapus poszton...
nevetséges.
valószínűleg eladnék egy olyan formában lévő saját nevelésű kapust mint San Diego...
sőt Casillast is mellédobnám hogy ne maradjon nagyon szarban a csapat kapus poszton...
nevetséges.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Jesét inkább szélső cserének, Moratát meg csatár cserének kellene használnimorientes írta:Jesét....inkább...., vagy Moratát...
bár tudom, Ronaldot nem szokták cserélni...
de így meg egyik sem fog nagyon játszani..
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Nem DeGea-ról mondta CR, hogy a Manchester igazolt egy "kolbászt"?Az El Confidencial nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a Real Madrid mind a két kapusa, Diego és Casillas is távozni fog a következő nyáron. A lap szerint a vezetőség folyamatosan figyeli David De Geát, aki az elsődleges célpontja a klubnak.
btw, szerintem annyira nem öreg egyik kapusunk se, hogy 'muszáj' lenne megválni tőlük
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
na azt megnézném hogy mind a két kiváló kapust eladják nyáron...tény, hogy De Gea nagyszerű kapus, és Courtis, Ter Stegen, De Gea trió lesz a jövő nagy kapus bagázsa, DE nem tudom, nekem ez sok lenne...
Eladni egy örök madridistát, a kapitányt, a válogatott vezérét, hiába mondják sokan h rossz formában van, nem is tudjuk milyen formája van, válogatott meccseken jó volt. Aztán ott van Lopez, aki mikor jött mindenki örült hogy Üdv itthon, amikor meg olyan teljesítményt hozott le amivel messze a csapat legjobbja volt kifütyülték, de akkor is sokan szeretik.
Van még pár jó évük, ha persze menni akar valamelyikőjük akkor ez van, de amúgy, vonuljanak vissza innen, addig meg valami elő szerződést lehet csinálni
Eladni egy örök madridistát, a kapitányt, a válogatott vezérét, hiába mondják sokan h rossz formában van, nem is tudjuk milyen formája van, válogatott meccseken jó volt. Aztán ott van Lopez, aki mikor jött mindenki örült hogy Üdv itthon, amikor meg olyan teljesítményt hozott le amivel messze a csapat legjobbja volt kifütyülték, de akkor is sokan szeretik.
Van még pár jó évük, ha persze menni akar valamelyikőjük akkor ez van, de amúgy, vonuljanak vissza innen, addig meg valami elő szerződést lehet csinálni
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Vagyis amikor szürcsöljök a tiklevest te még hazafelé tángálódsz a buliból és az utcán riogatod a koránkelő öregasszonyokat....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Akkor én mit mondjak,mikor a nálatok dél,itt reggel hét....Én speciel nagyon nem szeretem a délutáni meccseket, semmi hangulata, na ott már "játszik" a bioritmus,mert akkor még az én szervezetem nem KÉSZ a meccsre... :lol: :lol:
(De mind1 mert éjjeli bagoly vagyok
LEGIO PATRIA NOSTRA