Akarod mondani, csovesbanat. Most ez a meno kifejezesed, mostanaban allandoan ezt olvasom toled.Kerlon írta:Hagyjad már. Salahnak fájnak a történtek, nyilván duzzog, de nem voltak ilyen afférjai. Neymarnak simán fejben vannak problémái. El kényeztetett hülye gyerek.dzsi91 írta:Moszala szerintem szarabb ember mint Neymar.
VB - 2018
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2018
http://www.nemzetisport.hu/foci-vb-2018 ... eo-2644979
Diego Costa, aki ugye Koke csapattársa szólt Hierronak, hogy Koke ne rúgjon 11est, mert látja rajta, hogy nincs olyan állapotban.
Hierro nem hallgatott rá.
Na most ha esetleg egy olyan edző ült volna a padon, aki 2 éve velük dolgozik és ismeri az összes játékosát talán ő látta volna ki milyen állapotban van.
Még mindig hihetetlen ez a Rubiales-féle ámokfutás, de mindegy, a Real a hibás mindenért
Diego Costa, aki ugye Koke csapattársa szólt Hierronak, hogy Koke ne rúgjon 11est, mert látja rajta, hogy nincs olyan állapotban.
Hierro nem hallgatott rá.
Na most ha esetleg egy olyan edző ült volna a padon, aki 2 éve velük dolgozik és ismeri az összes játékosát talán ő látta volna ki milyen állapotban van.
Még mindig hihetetlen ez a Rubiales-féle ámokfutás, de mindegy, a Real a hibás mindenért
Hagyjad már. Salahnak fájnak a történtek, nyilván duzzog, de nem voltak ilyen afférjai. Neymarnak simán fejben vannak problémái. El kényeztetett hülye gyerek.dzsi91 írta:Moszala szerintem szarabb ember mint Neymar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
nem nem.dzsi91 írta:Moszala szerintem szarabb ember mint Neymar.
Ramos a legnagyobb .....
Neymar közelében sincs.
vajon hogy áll a petíció?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Moszala szerintem szarabb ember mint Neymar.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Pont ezen gondolkoztam a Brazil meccsen, hogy mennyire röhej ez a Neymar, hogy minden lófaszért ötöt pörög és akkor is Kovacic ugrott be, akinél már az első szezonjában több olyan esetet láttam, hogy elkaszálták (bíró meg is adta volna) de ő felpattant és rohant tovább. Ritka már az ilyen játékos, aki hogyha a földön van, akkor tudod hogy tényleg fáj neki. Talán Kroos még ilyen kaliber.Anthony írta:Mószálá hol vagy?A horvát nemzeti csapat orvosa elárulta, hogy Mateo Kovačićnak valójában kificamodott a válla a dánok elleni meccs 83. percében. Ez a közvetítés során senkinek sem tűnt fel, a középpályás ugyanis az erős fájdalom ellenére sem volt hajlandó elhagyni a pályát…
Biztos neki is akkora a fájdalomküszöbje, mint Neymarnak
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos
géza írta:Megértem, hogy nem tetszik sokaknak Neymar személyisége, de azért lehet egy fokkal értelmesebben is kifejezni a negatív véleményeket, mint minden második hsz-ben leírni hogy "csövesbánat".
Valahogy a színvonal, és a VB - 2018 topik komplementer halmazok lettek.
Szerintem ez még egy nagyon enyhe és pc kifejezés Neymar személyiségére. Am alapból eszébe jut egy normális embernek Neymarról, azért leírva instant ban jár.
Eszem ágában sincs, amikor normálisan leírtam, hogy ennyi a különbség Mbappe és Neymar között és lefaszozott érte a főbrazil. Persze nem mindenki hehe, illetve nem is érdekel, hogy egy fasz vagyok, mert lemerm írni a véleményem (lassan mindenkinek nyilvánvaló, hogy Neymar nem profi, nem eredmény, hanem csillogás vezérelt Mbappeval ellentétben), de ez a Neymar nulla tisztelet érdemel, teljesen jogosan rászolgál mindenféle fricskára, kifigurázásra és stb-re. Tegnap lőtt egy gólt, benne volt a második gólban és nem erről írnak a lapok, hanem arról, hogy megint gerinctelenül fetrengett. Saját magának köszönheti, de meg is érdemli. Remélem soha a büdös életbe nem húz fehér mezt.géza írta:Megértem, hogy nem tetszik sokaknak Neymar személyisége, de azért lehet egy fokkal értelmesebben is kifejezni a negatív véleményeket, mint minden második hsz-ben leírni hogy "csövesbánat".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Megértem, hogy nem tetszik sokaknak Neymar személyisége, de azért lehet egy fokkal értelmesebben is kifejezni a negatív véleményeket, mint minden második hsz-ben leírni hogy "csövesbánat".
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos
Srácok ez az ember(?) minden, ami nem a Real Madrid. Semmi keresnivalója itt.
Neymar a barcelona. A fentrengés, a nyilatkozatok, a marketing, a hype.... Valóban tehetséges, de egy senkiházi. Már dimariskánál is égett a pofám sokszor, de ez..... ez meg Suarez a foci legnagyobb szégyene.
Milyen szimpatikus is volt anno a MessiNeymarSuarez trió, a színház, az arrogancia és a sunyiság csúcsa. Semmiemberek egytől egyig.
Akkor már inkább egy rakkolós falábú... de ez ne. Ide ne! Ahogy Suarez sem anno, nagyon helyesen!
Neymar a barcelona. A fentrengés, a nyilatkozatok, a marketing, a hype.... Valóban tehetséges, de egy senkiházi. Már dimariskánál is égett a pofám sokszor, de ez..... ez meg Suarez a foci legnagyobb szégyene.
Milyen szimpatikus is volt anno a MessiNeymarSuarez trió, a színház, az arrogancia és a sunyiság csúcsa. Semmiemberek egytől egyig.
Akkor már inkább egy rakkolós falábú... de ez ne. Ide ne! Ahogy Suarez sem anno, nagyon helyesen!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mire ide jön, addigra legalább formába kerül(sérülésután), a vébén összeszedi magát, meccsről meccsre.
eddig is sok volt a picsogó antirealos, tovább nő majd ez a szám.
Ramosék meg majd kinevelik belőle az akrobatikus rock and roll hajlamot.bár séró ügyben inkább ne pesztrálja.
eddig is sok volt a picsogó antirealos, tovább nő majd ez a szám.
Ramosék meg majd kinevelik belőle az akrobatikus rock and roll hajlamot.bár séró ügyben inkább ne pesztrálja.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Mester77
pheco írta:Ugy nez ki, hogy Neymar jon a Realba, gyorsan meg kell utaltatni a semleges szurkolokkal es a haterekkel
Bazmeg tényleg, ez annyira adna magát..
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ugy nez ki, hogy Neymar jon a Realba, gyorsan meg kell utaltatni a semleges szurkolokkal es a haterekkel
Ja, hát jogos, hogy nekik ilyeneket is elnéznek. PSG elleni csodán se zavart senkit se Suárez műrepülése, amikor csak 3 testrészét fájlalta esés közben.___Samy___ írta:Persze, mert most már ki meri mindenki mondani, hogy mekkora egy színész. Már nem a Barca játékosa, változnak az idők.
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mószálá hol vagy?A horvát nemzeti csapat orvosa elárulta, hogy Mateo Kovačićnak valójában kificamodott a válla a dánok elleni meccs 83. percében. Ez a közvetítés során senkinek sem tűnt fel, a középpályás ugyanis az erős fájdalom ellenére sem volt hajlandó elhagyni a pályát…
Biztos neki is akkora a fájdalomküszöbje, mint Neymarnak
Csak annyi változott, hogy bekerült egy olyan közegbe, ahol ez nem mindennapos, ahol nem csinálja ezt az egész csapat, így feltűnik. Teljesen egyértelmű hogy soha nem tudná képviselni csapatunk értékeit.___Samy___ írta:Persze, mert most már ki meri mindenki mondani, hogy mekkora egy színész. Már nem a Barca játékosa, változnak az idők.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A tavalyi Viking stílus volt a legjobb, növessze vissza a szakállat! Tolhatna is egy cameot a VikingsbeeReMA írta: Akkor már értem, hogy Ramos miért lett közellenség az utóbbi időben. Ótvar xar hajakat produkál mostanság. Felvehetné a kontaktot Arbeloával egy kis jótanácsért, hogy hogy is lehetne tiszteletet-parancsolóbb.
- Süti
És ilyenkor nincs hehe.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ___Samy___
Persze, mert most már ki meri mindenki mondani, hogy mekkora egy színész. Már nem a Barca játékosa, változnak az idők.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ez a teljesítmény Neymarka. Előbb kerülsz ezért címlapra, mint a teljesítményed maitt te beképzelt csövesbánat.
Asszem amúgy szépen leépíti a hírnevét.
Asszem amúgy szépen leépíti a hírnevét.
K
K