VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 3., kedd 17:51

GG Svédország.
Viszlát Svájc.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 3., kedd 17:39

Remy írta:Zlatan remélem reagál azért valamit, hogy nélküle érhetik el a svédek 94 óta a legjobb eredményt világeseményen. :mrgreen: :lol:
Ugyanez lesz az argentínokkal is messi után.

Végre csapatként működhetnek és nem lábtörlőnek vannak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 3., kedd 17:29

Zlatan remélem reagál azért valamit, hogy nélküle érhetik el a svédek 94 óta a legjobb eredményt világeseményen. :mrgreen: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 3., kedd 17:24

Svédeknek már érett, bár ebben azért a svájci uraság is benne volt. :lol:

Hát ezeket le kell nyelnj ha már olyan jól szórakoztunk a német kiesésen :D Még a dán orosz is majdnem összejött,az is fantasztikus találkozó lehetett volna.
Vállalható ez a meccs, volt már ettől gyengébb is, azért akad ilyen olyan szitu, amivel megy az idő.
szerencsére egész tűrhetően veszélyeztetik a kaput....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 3., kedd 17:20

Remelem ma Kolumbia a jobbik enjet mutatja, mert ennel nagyobb eselyuk nem lesz elodontobe kerulni. Ennel jobb generaciojuk se mostansag lesz valoszinuleg. 4 eve Uruguay es Brazilia volt az ellenfeluk, most Anglia es Svajc/Svedorszag.
Csak legyen jatekrakesz James.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 3., kedd 17:15

Mickey írta:veszélyes ez a találkozó, is . :lol:
bár ,még mindig több történés akad, mint a Spanyol Orosz labdajáratáson volt.
Hát ezeket le kell nyelnj ha már olyan jól szórakoztunk a német kiesésen :D Még a dán orosz is majdnem összejött,az is fantasztikus találkozó lehetett volna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 3., kedd 16:52

veszélyes ez a találkozó, is . :lol:
bár ,még mindig több történés akad, mint a Spanyol Orosz labdajáratáson volt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 3., kedd 15:51

h3x0r írta: Florentino 25.1% (52,113)

Lopetegui 5.8% (12,088)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sok közük volt hozzá, főleg utóbbinak, mikor ott sem lehetett. :lol:

Mára meg hajrá svédek és kolumbia, szóval svájc - anglia lesz a kövi körben. :mrgreen: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. július 3., kedd 15:48

AS-en szavaztak, hogy ki a felelos a valogatott kieseseert:

Rubiales 52.5% (108,752 votes)
Florentino 25.1% (52,113)
Players 13.6% (28,204)
Lopetegui 5.8% (12,088)
Hierro 3% (6,136)

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 3., kedd 14:18

meglátjuk, mire mennek Fernandinhoval.
esetleg szerkezeti változtatásokkal ,bár sztm marad a mostani -eddigi taktika.
Hazard csapatnak jó lehet a Selecao stílusa, írtam már, de Neymarék Tite vezényletével, eléggé stabilak.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 3., kedd 13:59

Én a brazilokat mondanám,de szerintem Case nélkül átszaladnak rajtuk a belgák.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2018. július 3., kedd 12:35

Kerlon írta:Sajnáljuk, hogy itt is ugyanaz a téma, mint a nagyvilágban: Neymar szánalmas alakítása.
géza írta:azért lehetne egy picit átgondoltabban, elegánsabban fogalmazni egy random nso fb kommentelőnél.
Utolsó hozzászólásom a témában, lehet hogy velem van a probléma, és én várok el túl sokat.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 3., kedd 12:31

géza írta:Nekem nem léleksérelem, de tíz-húsz hsz-en keresztül olvasgatni egy játékos gyalázását picit unalmas, és nem előremutató. Ugyanez volt Kane-el, amikor Tunézia ellen lőtt két gólt, szerencsére annak hamar véget vetettek a moderátorok.
Sajnáljuk, hogy itt is ugyanaz a téma, mint a nagyvilágban: Neymar szánalmas alakítása. :(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. július 3., kedd 12:26

Anthony írta:
A horvát nemzeti csapat orvosa elárulta, hogy Mateo Kovačićnak valójában kificamodott a válla a dánok elleni meccs 83. percében. Ez a közvetítés során senkinek sem tűnt fel, a középpályás ugyanis az erős fájdalom ellenére sem volt hajlandó elhagyni a pályát…
Mószálá hol vagy?
Biztos neki is akkora a fájdalomküszöbje, mint Neymarnak :agree:
Ha visszateszik vagy visszaugrik magától lehet játszani vele, igaz hogy fáj, de ki lehet bírni.
2szer kiment már a vállam, mindkétszer foci közben.
Először visszaugrott magától 2-3 perc után, vissza is tudtam állni.

VBt féltette, ezért nem erőltette, ennyi történt.
A többi csak mese habbal.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2018. július 3., kedd 12:21

Nekem nem léleksérelem, de tíz-húsz hsz-en keresztül olvasgatni egy játékos gyalázását picit unalmas, és nem előremutató. Ugyanez volt Kane-el, amikor Tunézia ellen lőtt két gólt, szerencsére annak hamar véget vetettek a moderátorok.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 3., kedd 12:17

géza írta:
Kerlon írta:Eszem ágában sincs, amikor normálisan leírtam, hogy ennyi a különbség Mbappe és Neymar között és lefaszozott érte a főbrazil. Persze nem mindenki hehe, illetve nem is érdekel, hogy egy fasz vagyok, mert lemerm írni a véleményem (lassan mindenkinek nyilvánvaló, hogy Neymar nem profi, nem eredmény, hanem csillogás vezérelt Mbappeval ellentétben), de ez a Neymar nulla tisztelet érdemel, teljesen jogosan rászolgál mindenféle fricskára, kifigurázásra és stb-re. Tegnap lőtt egy gólt, benne volt a második gólban és nem erről írnak a lapok, hanem arról, hogy megint gerinctelenül fetrengett. Saját magának köszönheti, de meg is érdemli. Remélem soha a büdös életbe nem húz fehér mezt.
Tehát azért, mert hehe az ő kocsmai bárpulton könyöklő stílusával válaszolt a Te normálisan leírt kritikádra, ezért muszáj, sőt, az egyetlen út az, ha Te is felveszed ezt a stílust? Ő amúgy két hét szabin van éppen ilyenek miatt, szerintem ezt érdemes lehet átgondolni a következő csicskagyász elküldése előtt. :)
Közelébe se vagyok neki, nemhogy ilyenek miatt ül. Az meg ne legyen már ekkora léleksérelem a számodra, ha valaki egy enyhén sértő, humoros kifejezést használ Neymar emlegetésére.

A csicskagyászt meg elrakjuk tartalékba, lehet valamikor még hasznos lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 3., kedd 12:09

pheco írta:Ugy nez ki, hogy Neymar jon a Realba, gyorsan meg kell utaltatni a semleges szurkolokkal es a haterekkel :lol:
Pedzegettem mar en is a miértjét ennek a hirtelen hullamnak.

Eddig is ezt tolta, de kb negyedet kapta.
Mast nem latok en sem... :lol:
ZIDANE

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2018. július 3., kedd 12:07

Kerlon írta:Eszem ágában sincs, amikor normálisan leírtam, hogy ennyi a különbség Mbappe és Neymar között és lefaszozott érte a főbrazil. Persze nem mindenki hehe, illetve nem is érdekel, hogy egy fasz vagyok, mert lemerm írni a véleményem (lassan mindenkinek nyilvánvaló, hogy Neymar nem profi, nem eredmény, hanem csillogás vezérelt Mbappeval ellentétben), de ez a Neymar nulla tisztelet érdemel, teljesen jogosan rászolgál mindenféle fricskára, kifigurázásra és stb-re. Tegnap lőtt egy gólt, benne volt a második gólban és nem erről írnak a lapok, hanem arról, hogy megint gerinctelenül fetrengett. Saját magának köszönheti, de meg is érdemli. Remélem soha a büdös életbe nem húz fehér mezt.
Tehát azért, mert hehe az ő kocsmai bárpulton könyöklő stílusával válaszolt a Te normálisan leírt kritikádra, ezért muszáj, sőt, az egyetlen út az, ha Te is felveszed ezt a stílust? Ő amúgy két hét szabin van éppen ilyenek miatt, szerintem ezt érdemes lehet átgondolni a következő csicskagyász elküldése előtt. :)
Pika írta:Szerintem ez még egy nagyon enyhe és pc kifejezés Neymar személyiségére. Am alapból eszébe jut egy normális embernek Neymarról, azért leírva instant ban jár.
Engem is zavar a fetrengése, meg a kamerának való bohóckodása, és bevallom őszintén, hogy élőben én se fogalmazok szépen mindig Őt illetően, de írásban azért lehetne egy picit átgondoltabban, elegánsabban fogalmazni egy random nso fb kommentelőnél.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 3., kedd 12:03

RealAsensio írta:
Kerlon írta: Hagyjad már. Salahnak fájnak a történtek, nyilván duzzog, de nem voltak ilyen afférjai. Neymarnak simán fejben vannak problémái. El kényeztetett hülye gyerek.
Akarod mondani, csovesbanat. Most ez a meno kifejezesed, mostanaban allandoan ezt olvasom toled. :lol: :lol:
láttam valami posztot és megtetszett. :mrgreen: :mrgreen:
Galacticos írta:ez azert erdekes. Bar szerintem nincs olyan jatekos akit ha megkerdeznek hogy elvallalja e akkor azt mondja ra hogy bocs nem.
readyonly :mrgreen:
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 3., kedd 11:46

ez azert erdekes. Bar szerintem nincs olyan jatekos akit ha megkerdeznek hogy elvallalja e akkor azt mondja ra hogy bocs nem.

Vissza: