VB - 2018
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: VB - 2018
GG Svédország.
Viszlát Svájc.
Viszlát Svájc.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ugyanez lesz az argentínokkal is messi után.Remy írta:Zlatan remélem reagál azért valamit, hogy nélküle érhetik el a svédek 94 óta a legjobb eredményt világeseményen.
Végre csapatként működhetnek és nem lábtörlőnek vannak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Zlatan remélem reagál azért valamit, hogy nélküle érhetik el a svédek 94 óta a legjobb eredményt világeseményen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mickey
Svédeknek már érett, bár ebben azért a svájci uraság is benne volt.
szerencsére egész tűrhetően veszélyeztetik a kaput....
Vállalható ez a meccs, volt már ettől gyengébb is, azért akad ilyen olyan szitu, amivel megy az idő.Hát ezeket le kell nyelnj ha már olyan jól szórakoztunk a német kiesésen Még a dán orosz is majdnem összejött,az is fantasztikus találkozó lehetett volna.
szerencsére egész tűrhetően veszélyeztetik a kaput....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remelem ma Kolumbia a jobbik enjet mutatja, mert ennel nagyobb eselyuk nem lesz elodontobe kerulni. Ennel jobb generaciojuk se mostansag lesz valoszinuleg. 4 eve Uruguay es Brazilia volt az ellenfeluk, most Anglia es Svajc/Svedorszag.
Csak legyen jatekrakesz James.
Csak legyen jatekrakesz James.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát ezeket le kell nyelnj ha már olyan jól szórakoztunk a német kiesésen Még a dán orosz is majdnem összejött,az is fantasztikus találkozó lehetett volna.Mickey írta:veszélyes ez a találkozó, is .
bár ,még mindig több történés akad, mint a Spanyol Orosz labdajáratáson volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mickey
veszélyes ez a találkozó, is .
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sok közük volt hozzá, főleg utóbbinak, mikor ott sem lehetett.h3x0r írta: Florentino 25.1% (52,113)
Lopetegui 5.8% (12,088)
Mára meg hajrá svédek és kolumbia, szóval svájc - anglia lesz a kövi körben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
AS-en szavaztak, hogy ki a felelos a valogatott kieseseert:
Rubiales 52.5% (108,752 votes)
Florentino 25.1% (52,113)
Players 13.6% (28,204)
Lopetegui 5.8% (12,088)
Hierro 3% (6,136)
Rubiales 52.5% (108,752 votes)
Florentino 25.1% (52,113)
Players 13.6% (28,204)
Lopetegui 5.8% (12,088)
Hierro 3% (6,136)
- Mickey
meglátjuk, mire mennek Fernandinhoval.
esetleg szerkezeti változtatásokkal ,bár sztm marad a mostani -eddigi taktika.
Hazard csapatnak jó lehet a Selecao stílusa, írtam már, de Neymarék Tite vezényletével, eléggé stabilak.
esetleg szerkezeti változtatásokkal ,bár sztm marad a mostani -eddigi taktika.
Hazard csapatnak jó lehet a Selecao stílusa, írtam már, de Neymarék Tite vezényletével, eléggé stabilak.
- dzsi91
Én a brazilokat mondanám,de szerintem Case nélkül átszaladnak rajtuk a belgák.
Kerlon írta:Sajnáljuk, hogy itt is ugyanaz a téma, mint a nagyvilágban: Neymar szánalmas alakítása.
Utolsó hozzászólásom a témában, lehet hogy velem van a probléma, és én várok el túl sokat.géza írta:azért lehetne egy picit átgondoltabban, elegánsabban fogalmazni egy random nso fb kommentelőnél.
Sajnáljuk, hogy itt is ugyanaz a téma, mint a nagyvilágban: Neymar szánalmas alakítása.géza írta:Nekem nem léleksérelem, de tíz-húsz hsz-en keresztül olvasgatni egy játékos gyalázását picit unalmas, és nem előremutató. Ugyanez volt Kane-el, amikor Tunézia ellen lőtt két gólt, szerencsére annak hamar véget vetettek a moderátorok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ha visszateszik vagy visszaugrik magától lehet játszani vele, igaz hogy fáj, de ki lehet bírni.Anthony írta:Mószálá hol vagy?A horvát nemzeti csapat orvosa elárulta, hogy Mateo Kovačićnak valójában kificamodott a válla a dánok elleni meccs 83. percében. Ez a közvetítés során senkinek sem tűnt fel, a középpályás ugyanis az erős fájdalom ellenére sem volt hajlandó elhagyni a pályát…
Biztos neki is akkora a fájdalomküszöbje, mint Neymarnak
2szer kiment már a vállam, mindkétszer foci közben.
Először visszaugrott magától 2-3 perc után, vissza is tudtam állni.
VBt féltette, ezért nem erőltette, ennyi történt.
A többi csak mese habbal.
Nekem nem léleksérelem, de tíz-húsz hsz-en keresztül olvasgatni egy játékos gyalázását picit unalmas, és nem előremutató. Ugyanez volt Kane-el, amikor Tunézia ellen lőtt két gólt, szerencsére annak hamar véget vetettek a moderátorok.
Közelébe se vagyok neki, nemhogy ilyenek miatt ül. Az meg ne legyen már ekkora léleksérelem a számodra, ha valaki egy enyhén sértő, humoros kifejezést használ Neymar emlegetésére.géza írta:Tehát azért, mert hehe az ő kocsmai bárpulton könyöklő stílusával válaszolt a Te normálisan leírt kritikádra, ezért muszáj, sőt, az egyetlen út az, ha Te is felveszed ezt a stílust? Ő amúgy két hét szabin van éppen ilyenek miatt, szerintem ezt érdemes lehet átgondolni a következő csicskagyász elküldése előtt.Kerlon írta:Eszem ágában sincs, amikor normálisan leírtam, hogy ennyi a különbség Mbappe és Neymar között és lefaszozott érte a főbrazil. Persze nem mindenki hehe, illetve nem is érdekel, hogy egy fasz vagyok, mert lemerm írni a véleményem (lassan mindenkinek nyilvánvaló, hogy Neymar nem profi, nem eredmény, hanem csillogás vezérelt Mbappeval ellentétben), de ez a Neymar nulla tisztelet érdemel, teljesen jogosan rászolgál mindenféle fricskára, kifigurázásra és stb-re. Tegnap lőtt egy gólt, benne volt a második gólban és nem erről írnak a lapok, hanem arról, hogy megint gerinctelenül fetrengett. Saját magának köszönheti, de meg is érdemli. Remélem soha a büdös életbe nem húz fehér mezt.
A csicskagyászt meg elrakjuk tartalékba, lehet valamikor még hasznos lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Pedzegettem mar en is a miértjét ennek a hirtelen hullamnak.pheco írta:Ugy nez ki, hogy Neymar jon a Realba, gyorsan meg kell utaltatni a semleges szurkolokkal es a haterekkel
Eddig is ezt tolta, de kb negyedet kapta.
Mast nem latok en sem...
ZIDANE
Tehát azért, mert hehe az ő kocsmai bárpulton könyöklő stílusával válaszolt a Te normálisan leírt kritikádra, ezért muszáj, sőt, az egyetlen út az, ha Te is felveszed ezt a stílust? Ő amúgy két hét szabin van éppen ilyenek miatt, szerintem ezt érdemes lehet átgondolni a következő csicskagyász elküldése előtt.Kerlon írta:Eszem ágában sincs, amikor normálisan leírtam, hogy ennyi a különbség Mbappe és Neymar között és lefaszozott érte a főbrazil. Persze nem mindenki hehe, illetve nem is érdekel, hogy egy fasz vagyok, mert lemerm írni a véleményem (lassan mindenkinek nyilvánvaló, hogy Neymar nem profi, nem eredmény, hanem csillogás vezérelt Mbappeval ellentétben), de ez a Neymar nulla tisztelet érdemel, teljesen jogosan rászolgál mindenféle fricskára, kifigurázásra és stb-re. Tegnap lőtt egy gólt, benne volt a második gólban és nem erről írnak a lapok, hanem arról, hogy megint gerinctelenül fetrengett. Saját magának köszönheti, de meg is érdemli. Remélem soha a büdös életbe nem húz fehér mezt.
Engem is zavar a fetrengése, meg a kamerának való bohóckodása, és bevallom őszintén, hogy élőben én se fogalmazok szépen mindig Őt illetően, de írásban azért lehetne egy picit átgondoltabban, elegánsabban fogalmazni egy random nso fb kommentelőnél.Pika írta:Szerintem ez még egy nagyon enyhe és pc kifejezés Neymar személyiségére. Am alapból eszébe jut egy normális embernek Neymarról, azért leírva instant ban jár.
láttam valami posztot és megtetszett.RealAsensio írta:Akarod mondani, csovesbanat. Most ez a meno kifejezesed, mostanaban allandoan ezt olvasom toled.Kerlon írta: Hagyjad már. Salahnak fájnak a történtek, nyilván duzzog, de nem voltak ilyen afférjai. Neymarnak simán fejben vannak problémái. El kényeztetett hülye gyerek.
readyonlyGalacticos írta:ez azert erdekes. Bar szerintem nincs olyan jatekos akit ha megkerdeznek hogy elvallalja e akkor azt mondja ra hogy bocs nem.
K
K
- Galacticos
ez azert erdekes. Bar szerintem nincs olyan jatekos akit ha megkerdeznek hogy elvallalja e akkor azt mondja ra hogy bocs nem.