VB - 2018
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2018
Nyertetek.
Ettől függetlenül a lekezelő majdnem az összes komment, amiben benne van a neve.
Na most már bírják ki.Tizenegyesekkel még édesebb lenne a kiesésük.
Ettől függetlenül a lekezelő majdnem az összes komment, amiben benne van a neve.
Na most már bírják ki.Tizenegyesekkel még édesebb lenne a kiesésük.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Hurrikán a beceneve.Dupla D írta:45 perccel a kommented előtt is lehurrikánoztad, de nem csak neked szól. A fórum fele 0-24-ben nyomja, közben a vb előtt hosszabbított a pali.Steve írta:Egyébként én kb most jegyeztem meg először, hogy a fickó szerintem túl van tolva. Remélem így tőlem nem unalmas. Ha hetente felhozom ezt, akkor említsd meg ezt nekem újra légyszi.
Az jó, ha megígérem Neked hogy én nem nyomom maj 0-24-ben, ahogy eddig sem tettem?
Azt csak mellékesen, hogya nyomorékozás stb naponta ment. Azt hiszem annak én a közelében sem voltam ebben a szabad világban, ahol szólásszabadság van..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2018. július 3., kedd 22:38-kor.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mondjuk néhány megmozdulása alapján neki se adott sok észt az élet.Kerlon írta:ezt a mOjicát simán elcserélném Theokára
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Egyik csapat sem akar tiziket ahogy nézem
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
hurrikane az angol beceneve more nem a fórum agymenéseDupla D írta:45 perccel a kommented előtt is lehurrikánoztad, de nem csak neked szól. A fórum fele 0-24-ben nyomja, közben a vb előtt hosszabbított a pali.Steve írta:Egyébként én kb most jegyeztem meg először, hogy a fickó szerintem túl van tolva. Remélem így tőlem nem unalmas. Ha hetente felhozom ezt, akkor említsd meg ezt nekem újra légyszi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ezt a mOjicát simán elcserélném Theokára
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
45 perccel a kommented előtt is lehurrikánoztad, de nem csak neked szól. A fórum fele 0-24-ben nyomja, közben a vb előtt hosszabbított a pali.Steve írta:Egyébként én kb most jegyeztem meg először, hogy a fickó szerintem túl van tolva. Remélem így tőlem nem unalmas. Ha hetente felhozom ezt, akkor említsd meg ezt nekem újra légyszi.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez a bíró mekkora madár, állandóan rendezkedni akar, miatta állt vagy 5 percet a játék, menjen rendezőnek az ilyen...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nézd nekem onnantól mindegy lesz, ha nem aggatnak rá röhejes árcédulát és nem akarják hetente a Realra sózni.Dupla D írta:Nem unalmas már ez?Steve írta:Hurrikán hol vagy? Cseleket és fasza támadásokat várnék a világ legjobb csatárától, a világ legjobb bajnokságából..
Megérdemelték. Egyetlen taktikai elem, hogy fellövik Kane-re, ő meg harcoljon ki egy szabadrúgást.
Ha marad csak anglia őstehetsége, akkor számomra nem gond.
Egyébként én kb most jegyeztem meg először, hogy a fickó szerintem túl van tolva. Remélem így tőlem nem unalmas. Ha hetente felhozom ezt, akkor említsd meg ezt nekem újra légyszi.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hat ez meg mi a f... volt? Mire fel fujta le?? Ki tehet rola h olyan hulye az angol vedo h a lelaton pattogo labdat figyeli?
- Galacticos
Azert bakker a 92. Percben 35rol igy el loni olyenkor 10bol 9x jol lebasszak mert standionbol ki megy erre majdnem a vb golja..
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Helyzetkihasználás és BenzemaCsabi írta:yerri mina es a szögletek. mondjatok jobb love storyt
Trippier mit csinált a gólnál bakker...
Állt volna egy helyben kihúzva magát arcon találja a labda, ez meg belehajolt, hogy majd jó messzire kifejeli, csak az ütemérzék nem stimmelt azt befejelte maguknak
Az a Pickford védés meg az év védései között van, zseniális volt.
Állt volna egy helyben kihúzva magát arcon találja a labda, ez meg belehajolt, hogy majd jó messzire kifejeli, csak az ütemérzék nem stimmelt azt befejelte maguknak
Az a Pickford védés meg az év védései között van, zseniális volt.
- BlancoMark
Tulzas amit Kane-el muveltek, foleg azok utan, hogy teszi a dolgat es kokemenyen megtartja a labdakat. Nem egy ostehetseg, de jonnek a golok es egyedul probal valamit alkotni elol, nagyon durvan fedezi a labdat.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
James maximum a laptopon veri fel a pipába, a tribünről, a fifában.
egyébként meg jöhetne egy gól, unalmas már a tizi.
egyébként meg jöhetne egy gól, unalmas már a tizi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2018. július 3., kedd 22:05-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nyomd el magad James a tribünről fel a pipábaMickey írta:na majd most eljön kane ideje.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
na majd most eljön kane ideje.
tizi párbaj powa.
ezek az angolok is ilyen szerencsétlenek...én meg már a pirosat vártam.
tizi párbaj powa.
ezek az angolok is ilyen szerencsétlenek...én meg már a pirosat vártam.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Steve írta:Hahaha....
Az idegből focizás lenyomta őket.
Hurrikán hol vagy? Cseleket és fasza támadásokat várnék a világ legjobb csatárától, a világ legjobb bajnokságából..
Menj mar!
Majd a tizit beveri.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Dupla D
Nem unalmas már ez?Steve írta:Hurrikán hol vagy? Cseleket és fasza támadásokat várnék a világ legjobb csatárától, a világ legjobb bajnokságából..
Megérdemelték. Egyetlen taktikai elem, hogy fellövik Kane-re, ő meg harcoljon ki egy szabadrúgást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2018. július 3., kedd 22:01-kor.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hajdú Bé: Vissza a gyökerekhez, stúdió
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudom, hogy nem így értette de vicces.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudom, hogy nem így értette de vicces.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2018. július 3., kedd 22:00-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa