Az megvan, hogy a juvés hírek óta összerándul a gyomrom, mikor meglátom, hogy ideírsz ebbe a topicba?Realista24 írta:Az megvan, hogy elvileg a Juve részvények 6%-ot emelkedtek a pletyka miatt?
Valami jó hírt hozzál már.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 4., szerda 20:03
Az megvan, hogy a juvés hírek óta összerándul a gyomrom, mikor meglátom, hogy ideírsz ebbe a topicba?Realista24 írta:Az megvan, hogy elvileg a Juve részvények 6%-ot emelkedtek a pletyka miatt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 4., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 4., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 4., szerda 15:12
Evek ota kovetik el a hibakat elol. Cserecsatarok sorban elkuldese(Chicha, Mariano, Morata), Bale el nem kuldese, Benzema vetelytars nelkul hagyasa. Szoval en azert ettol tartok egy kicsit, foleg, hogy a legjobb tamadonk ugy nez ki, hogy eligazol. Felek, hogy annyival lesz megoldvam hogy hozzuk Kanet 200 milla korulMyStiQ írta:Előre kell egy kis vérfrissítés, de azt hiszem Madridban gőzerővel dolgoznak, hogy a lehető legerősebb keretet hozzák össze.
Én bízok a csapatban, de ha a következő szezonban lófaszt sem nyerünk, akkor sem leszek csalódott, annyit adtak az utóbbi években.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. július 4., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 4., szerda 14:54
Nincs más választásunk.kiserik írta:Én azon mosolygok, hogy van olyan, aki még ennyi év után is bízik Baleben.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 4., szerda 14:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 4., szerda 14:19
Te is tele lettél ősz hajszálakkal?MyStiQ írta:
Én bízok a csapatban, de ha a következő szezonban lófaszt sem nyerünk, akkor sem leszek csalódott, annyit adtak az utóbbi években.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2018. július 4., szerda 14:17
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. július 4., szerda 13:40
dzsi91 írta:Kell valaki aki stabilan hozza a gólokat,tapasztalt és húzza magával a támadószekciót.Akármekkora tehetség bappe,ezt tőle 19 évesen nem lehet elvárni.wZoLee7 írta:vezérnek itt van Ramos és Modric, nem kell h a góllövő legyen a vezérbika
Bale-nek ez az utolsó utáni lehetősége lesz,remélem élni fog vele.Így,hogy Cr lép nem szabad eladni.Meg kell adni neki az alfahím szerepét és meglátjuk tud-e élni vele.
Egy bappe-bale támadósorban lenne pace bőven.
Bappét ha hozzuk az hosszútávon hatalmas win.Rövidtávon viszont Béla barátunk kell,hogy lefedje az átmenetet.
Ha most számolom a rebootot 3-4 éven belül 1 bl ami elvárható.Ligában természetesen minden évben a győzelem az elvárás.
Cr távozása óriási veszteség,de ha maradt volna Zizu akkor nyugodtak lehetnénk.Így viszont 2 rossz hónap választ el minket a totális káosztól és ezt nem szabad egy 19 éves gyerekre bízni.Bale erre a szerepre megfelel,hátha tudja hozni magát.A képességei megvannak hozzá.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 4., szerda 12:59
Kell valaki aki stabilan hozza a gólokat,tapasztalt és húzza magával a támadószekciót.Akármekkora tehetség bappe,ezt tőle 19 évesen nem lehet elvárni.wZoLee7 írta:vezérnek itt van Ramos és Modric, nem kell h a góllövő legyen a vezérbika
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 4., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 4., szerda 12:10
Bale lesz a vezér,kap egy utolsó utáni esélyt.Ónó írta:Ha CR lép és jön helyette egy Mbappé szerintetek milyen teher lesz rajta? Mindenki azt fogja várni, hogy átvegye Ronaldo helyét, szerepét és a góljait is hozza... Nincs olyan épeszű apa/menedzser aki hagyná neki, hogy ilyen hibát kövessen el. Ehhez túl fiatal. Ha jön Mbappé akkor Cr is maradjon, legalább 2 évet még...
HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. július 4., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. július 4., szerda 11:29
HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 4., szerda 11:07
Vannak még céljai, még motivált. Inkább a 2 évig tartó lötyögésnek nincs értelme, akkor már az is jobb ha szögre akasztja, és csinálhat valami értelmeset. Nekem rohadt mindegy hogy dönt, már évekkel ezelőtt megvett kilóra, szóval ha maradni akar maradjon, ha menni, akkor menjen.Kerlon írta:Én is unom már évről évre. Azt se értem, hogy még ő mit akar ennyire.p.csabi1 írta:Szerintem itt az van,hogy megunták a viselkedését.
Remélem nem 100-120 milláért megy.
Ebben reménykedem már csak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 4., szerda 10:46
Én is unom már évről évre. Azt se értem, hogy még ő mit akar ennyire. Madriddal együtt felemelkedett, mindene megvan, futnak a saját vállalkozásai, a brandje. Itt a világ legjobb klubjánál, élő legenda, visszavonulhatna innét 2 év múlva kb.p.csabi1 írta:Szerintem itt az van,hogy megunták a viselkedését.
Remélem nem 100-120 milláért megy.
Ebben reménykedem már csak.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 4., szerda 10:19
Miért annyira biztos, hogy a "pénze fontosabb"? Nem mindig minden a játékoson múlik. Van egy videó valahol, ami bemutatja, hogy hogyan romolhatott meg a viszony közte és Perez között, kívülről nézve. Sok minden állhat egy szakítás háterében, nem csak a játékos pénzéhsége, főleg, ha 30-at fog keresni a Juvéban (már ha megy).wZoLee7 írta:Tobbet senki nem adna erte, pont azert amiert mar mi sem emeljuk a fizeteset esz nelkul. CR sokat tett a csapatert de a csapat is erte, ha a penze fontosabb mint egy normalis bucsu vagy h innen vonuljon vissza akkot mehet a Juveba, rugdoshat evi 40 golt a bajnoksagban.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 4., szerda 10:17
A Messi es baratai brencsbol ne jojjon senki, nekem Neymar a fetrengesein tul azert sem szimpatikus, mert nem tunik tul lojalis embernek, nem tud elkotelezodni, nem valami csapatcentrikus figura. CR ebben a korban azert mar rengeteg mindent letett az asztalra, es mar boven kepes volt a csapattal egyutt elni, es ha onzo is volt, abbol a csapat profitalni tudott (golok). Neymar elmarad ettol. Ha el is tekintek ettol es csak azt nezem, hogy mennyire tud focizni, akkor 10/10 de ekkor jon az ujabb bibi, hogy 250-300 milliokkal lehetne mozditani, ez meg beteges osszeg egyetlen jatekosert, marketing ide vagy oda.dzsi91 írta:Perez búcsúján megkapjuk a hófehér bernabeu-t zsepikbőlflori írta:Ez komoly? A Real Madrid legeredményesebb játékosa ever a hátsó ajtón távozik a Juventusba(!!!), mert nincs motiváció.
Tényleg ennyire balfaszok lennénk, hogy senkit nem tudunk normális keretek között búcsúztatni? Hófehér Bernabeu kellen a búcsúmeccsén, mindegyik lapon hetes számmal. Majd pár év múlva szobor a Bernabeu elé.
Zidane, Ronaldo... Mennyből a pokolba.
Juventus baszki Nem is tudom elképzelni.
Érdekes év lenne így...
Jelentsék be a héten aztán haladjunk.Jöjjön Neymar azt lássuk mit tud.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 4., szerda 10:03
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem