Cristiano Ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Irtó fura lesz nélküle. Számomra Zidane távozása fájóbb volt, talán ezért is viselem ezt most könnyebben, de nagyon rossz lesz más mezben látni.
Ha minden igaz januárban lett lecsökkentve.p.csabi1 írta:Hogy 1 milliárdról 100 millióra csökkentik a kivásárlási árát.
De most végülis lecsökkentették?
Franciaország, Anglia, Spanyolország maradt 1 milliárd euró, a többi 100 millió.
Ezt tekintve Juve az egyetlen értelmes opció, mert a Bayern kb kizárt.
- ateeemadrid
Azért a Juve rendre ott van a BL végjátékban, egy Cével szerintem abszolút nem elképzelhetetlen egy Juve BL cím. Amúgyis tipikus lenne Buffon után.DinhoL írta:Csak pislogok mi van itt..bármennyire is nem szeretem, lassan azt érzem h hiányozni fog. 2 utat tudtam volna neki elképzelni: Real v United. Nem is értem, ez az olasz kaland neki miért érdekes..ráadásul pont a Juve!? Jó nagy visszalépés mert egyelőre nincs meg ott az a keret ami kellőképpen ki tudná őt szolgálni. Most, hogy ha az olasz bajnoki cím érdekli, egészségére. Az árát már nem is firtatom, egyszer írtam hogy vicc ez a 120...Pereznek ezt fel kell srófolnia ha jót akar a klubnak.
Azt se értem, hogy a PSG-t hirtelen már nem érdekli Cr.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Há, ez ennyi volt...
Ha kamu lenne, már rég megcáfolták volna a Realtól.
Amúgy, augusztus 4én Juve - Real meccs lesz Washingtonban...
Ha kamu lenne, már rég megcáfolták volna a Realtól.
Amúgy, augusztus 4én Juve - Real meccs lesz Washingtonban...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Csak pislogok mi van itt..bármennyire is nem szeretem, lassan azt érzem h hiányozni fog. 2 utat tudtam volna neki elképzelni: Real v United. Nem is értem, ez az olasz kaland neki miért érdekes..ráadásul pont a Juve!? Jó nagy visszalépés mert egyelőre nincs meg ott az a keret ami kellőképpen ki tudná őt szolgálni. Most, hogy ha az olasz bajnoki cím érdekli, egészségére. Az árát már nem is firtatom, egyszer írtam hogy vicc ez a 120...Pereznek ezt fel kell srófolnia ha jót akar a klubnak.
Som i Serem!
6oat
6oat
Hogy 1 milliárdról 100 millióra csökkentik a kivásárlási árát.
De most végülis lecsökkentették?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Állítólag órákon belül hivatalos lesz a Juvénál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hogy 1 milliárdról 100 millióra csökkentik a kivásárlási árát.p.csabi1 írta:Mondjuk ez baszott sértő ha igaz.Nem tudom ezért miért az ő fejével lenne baj.
Mi a sértő?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mondjuk ez baszott sértő ha igaz.Nem tudom ezért miért az ő fejével lenne baj.
Mi a sértő?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Benzema: The Force Awakens
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát az minket már nem érint,hogy a juve mit csinál vele.
Remélem az ego-k dolgoznak és megakarják majd mutatni,hogy Cr nélkül is megy.
Remélem az ego-k dolgoznak és megakarják majd mutatni,hogy Cr nélkül is megy.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
én se a Realra , se Cristianora nem neheztelek, semennyire sem.
CR annyit lepakolt már, hogy álmodni se lehetne jobbat.
a Real Madrid, az meg mégis csak több, mint bármely játékos. csak annyit várok, hogy próbáljanak valahogyan lépni, erősítés tekintetében. olyan mint CRoni úgy se lesz, de ne elégedjenek meg a vezetőségben egy Bale-Benz - Mariano? Raúl de Tomás? vonulattal.
és ha lehet, ne stílus idegen játékost akarjanak a gépezetbe. Kane....pl.
CR annyit lepakolt már, hogy álmodni se lehetne jobbat.
a Real Madrid, az meg mégis csak több, mint bármely játékos. csak annyit várok, hogy próbáljanak valahogyan lépni, erősítés tekintetében. olyan mint CRoni úgy se lesz, de ne elégedjenek meg a vezetőségben egy Bale-Benz - Mariano? Raúl de Tomás? vonulattal.
és ha lehet, ne stílus idegen játékost akarjanak a gépezetbe. Kane....pl.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Felőlem húzhatják egész szeptemberig, hadd szenvedjen a Juve. 100 milla kevés, annyiért nem adnám.dzsi91 írta:Pedig tökéletes választás.Bl-ben tűzközelben lesz,ha tudja hozni magát ott is akkor egy újabb szög messi koporsójába.Én nem tudok bele kötni ebbe a Juve transzferbe.Egyedül az átigazolási összegbe,ami szerintem úgy 200 körül lenne reális.Anthony írta:Továbbra sem értem miért éppen Juventus, de ha megy akkor nekem aztán épp mindegy hova..
Remélem ma már hivatalos lesz,ne húzzák sokáig.
A Juve csak úgy fogja tudni finanszírozni, ha el is adnak, állítólag Dybala és Higu is eladólistán, Mandzukicsról it hallottam, hogy elvágyódik. Nagyon gyenge ez a Juve keret, nem lesz aki kiszolgálja CR-t (bár legalább védekezésben, mezőnymunkában alá tudnak dolgozni), de mint mondtam nekem aztán épp mindegy.
- dzsi91
Pedig tökéletes választás.Bl-ben tűzközelben lesz,ha tudja hozni magát ott is akkor egy újabb szög messi koporsójába.Én nem tudok bele kötni ebbe a Juve transzferbe.Egyedül az átigazolási összegbe,ami szerintem úgy 200 körül lenne reális.Anthony írta:Továbbra sem értem miért éppen Juventus, de ha megy akkor nekem aztán épp mindegy hova..
Remélem ma már hivatalos lesz,ne húzzák sokáig.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Most olvastam a penások összefoglaló posztját fb-n, az alapján elég korrekt a klub szerintem.
Biztosítva lenne ugyanaz a fizu mint a Juvénál, ha így is a távozás mellett dönt, nem állnak az útjába, félretéve a klub érdekeltségeit.
Szerintem ez így rendben van, ilyen feltételek biztosítása mellett én nem haragudnék a klub vezetésére, ha a távozás mellett dönt Ronaldo.
Biztosítva lenne ugyanaz a fizu mint a Juvénál, ha így is a távozás mellett dönt, nem állnak az útjába, félretéve a klub érdekeltségeit.
Szerintem ez így rendben van, ilyen feltételek biztosítása mellett én nem haragudnék a klub vezetésére, ha a távozás mellett dönt Ronaldo.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Továbbra sem értem miért éppen Juventus, de ha megy akkor nekem aztán épp mindegy hova..
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha igazak az információk, amelyek a sajtóban megjelentek, akkor talán a legjobb megoldás valóban a váltás. Mondjuk 100 milliónál többet is leakaszthatnánk, de van egy olyan érzésem, hogy Ronaldo csak a Juveba akar igazolni, és ebben a klub enged neki.
CS0kival értek egyet, mindkét felet lehet hibáztatni, vagy egyiket sem. Attól függ, honnan nézzük.
CS0kival értek egyet, mindkét felet lehet hibáztatni, vagy egyiket sem. Attól függ, honnan nézzük.
Merci Zizou!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
nem tudom mi lesz ennek a vége.
már a Record, Marca, Tutto, Corriere dello S., Gazzetta is szinte tényként kezeli, csupán órák kérdése az ügy.
persze ha így van, legalább nem sokáig húzzák, ez pozitív.
már a Record, Marca, Tutto, Corriere dello S., Gazzetta is szinte tényként kezeli, csupán órák kérdése az ügy.
persze ha így van, legalább nem sokáig húzzák, ez pozitív.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- dzsi91
Mondjuk ez baszott sértő ha igaz.Nem tudom ezért miért az ő fejével lenne baj.p.csabi1 írta:Az ilyen dolgai miatt a falra tudnék mászni.Ronaldo: “Ha úgy gondolják, hogy 100 milliót érek, akkor nem szeretnek”
Abszolút nem szimpatikusak ezek a megnyilvánulások még akkor is ha ezt januárban mondta állítólag.
Itt nem lesz több mint a Real Madrid ezt ő is és mindenki tudja.Hiába erőlködik.
Baj van a fejével.Persze mind a két fél hibás ez nem is kérdés.
De azért ezeket a megnyilvánulásokat hanyagolhatná.
De nem az ő távozása itt a legnagyobb gond hanem Zidane elfáradása. Semmi baj nem lenne ha Cr lépne de Zz maradt volna.
Az lesz a gyönyörű amikor nem sikerül a bl elsőre a juvénak és ezért kinevezik oda Zidane-t.
Honnet tudod, hogy nem hasonlo okokbol nincs ez meg bejelentve? Tenykent veazed az egeszet.___Samy___ írta:Azért ez így ismét egy újabb sportszakmai kudarc. Egyrészt az ára miatt, másrészt meg megint úgy adunk el a kevés csatarunk közül egyet (aki ráadásul klub legenda), hogy nincs meg a pótlása. Itt maradt Benzema, aki egy évben 10 meccsre jó, meg itt van Béla, aki még annyira sem. És ennyi csatarunk van. Neymar meg Bappe kb mozdithatatlan kategória, a többi inkább szóba se keruljon. Ráadásul a francian kívül nálam más szóba sem jöhet. Azért előbb illett volna leboltolni mondjuk Bappet, aztán talán elfogadtam volna a portugál távozását. Viszont akkor is az lett volna a legjobb forgatókönyv, hogy jön a francia, CR mellett meg nevelkedik vagy két évig.
Nem haragszom Ce-re, mert annyi örömöt adott nekünk, hogy kb sehogy nem tudnék már haragudni rá. Megérteni viszont akkor sem értem meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K