Benzema a név akit keresel.dzsi91 írta:Bale-Mbappe-Hazard támadósort adnék, de egy Bale-nemtomki-Nemyar sor sem hangzik rosszul
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bale-Mbappe-Hazard támadósort adnék, de egy Bale-nemtomki-Nemyar sor sem hangzik rosszul
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Ne legyen igazad. Előbbi még oké, Hazardot bőven eltudnám képzelni egyébként Real mezben, de Lewa nagyon kevés. És öreg. És drága.Yazid írta:Szerintem is ez a lehetséges forgatókönyv, hazard, lewa pakk. Hogy mire lesz elég majd kiderül
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Szerintem is ez a lehetséges forgatókönyv, hazard, lewa pakk. Hogy mire lesz elég majd kiderül
- BlancoMark
Ha elmegy Ronaldo akkor utana mar nem feltetlenul egyenekben kell gondolkodni majd, hanem csapatjatekban. Nem lesz jo ideig olyan jatekosunk aki evi 50 golokat fog loni. Es ehhez idealis lehet Hazard, foleg egy Mbappeval megspekelve, lenne ott bugi kemenyen, es csapat szinten lehetne potolni Ronaldo goljait.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Kane nem fog jönni. Öt éves szerződést írt al a Spursel úgy,hogy még volt neki 2 év vissza. Szereti Angliát és a Spurst is. Nem fogja őket hátba döfni. Őt biztosan kilehet húzni a listáról.
Neymar,Mbappe: Fórumon nagyon megy a nevük de nem értem miért. Egyik sem fog idén jönni. Neymar iszonyat pénzért cserélt gazdát tavaly. A PSG nem fogja elengedni a brazilt. Plusz 220 ért vették. Tehát 300 milliós transzferről beszélünk! Jelenleg akarhatja Pérez nem fogja tudni megszerezni. Veratti is emlékszem mennyire akart menni a Barcaba aztán hipp-hopp helyretették. Nagy csapatot akarnak. Pénz van. Nem fognak eladni egy olyan játékost akire építeni akarnak.
MBappe ugyanez. Idén írt csak alá. 180 millió volt. Ezt mi is leraktuk volna egyébként a Monaconak. A fizu lett volna kevesebb. De elvileg nem is ez döntött hanem az,hogy maradni akart még Franciaországban pár évet. Ő tavaly sem minket választott. Idén a PSG nem fogja elengedni. Nem hülyék. Tudják,hogy ha ilyen ütemben fejlődik 3 év múlva simán érhet 300 milliót is. 19 éves... Rengeteg van még benne.
Hazard lehet szerintem akire úgymond van esély. Nem szerepel a Chelsea a Bl-ben így szerintem ő elérhető lehetne. Nem egy Neymar,Mbappe de utánuk szerintem a Belga következik. Ő jó opció lehet. Bár nem hozott még soha 30 gólos szezont így kissé nehéz lesz Ronaldo évi 50 gólját pótolni. Ezért szerintem egy csatár is jöhet. Lewa és Icardi közül valamelyik. A lengyelre tippelek.
Neymar,Mbappe: Fórumon nagyon megy a nevük de nem értem miért. Egyik sem fog idén jönni. Neymar iszonyat pénzért cserélt gazdát tavaly. A PSG nem fogja elengedni a brazilt. Plusz 220 ért vették. Tehát 300 milliós transzferről beszélünk! Jelenleg akarhatja Pérez nem fogja tudni megszerezni. Veratti is emlékszem mennyire akart menni a Barcaba aztán hipp-hopp helyretették. Nagy csapatot akarnak. Pénz van. Nem fognak eladni egy olyan játékost akire építeni akarnak.
MBappe ugyanez. Idén írt csak alá. 180 millió volt. Ezt mi is leraktuk volna egyébként a Monaconak. A fizu lett volna kevesebb. De elvileg nem is ez döntött hanem az,hogy maradni akart még Franciaországban pár évet. Ő tavaly sem minket választott. Idén a PSG nem fogja elengedni. Nem hülyék. Tudják,hogy ha ilyen ütemben fejlődik 3 év múlva simán érhet 300 milliót is. 19 éves... Rengeteg van még benne.
Hazard lehet szerintem akire úgymond van esély. Nem szerepel a Chelsea a Bl-ben így szerintem ő elérhető lehetne. Nem egy Neymar,Mbappe de utánuk szerintem a Belga következik. Ő jó opció lehet. Bár nem hozott még soha 30 gólos szezont így kissé nehéz lesz Ronaldo évi 50 gólját pótolni. Ezért szerintem egy csatár is jöhet. Lewa és Icardi közül valamelyik. A lengyelre tippelek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyebként szeretnek gratulalni Adinak az interjuhoz amit a studioban mondott CR-rel es a Real Madriddal (illetve a spanyolokkal) kapcsolatban, jol sikerult adas volt tobbszor is lehetne ilyen elemzes, beszelgetes.
Laci is mehetne egyszer, megneznem adasban miket mondana... #kak
Laci is mehetne egyszer, megneznem adasban miket mondana... #kak
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azon a meccsen Asensiot nem is lehetett látni, az akciók mind a Isco oldalán mentek, vissza nem járt labdákért, ha egy kemping székre ült volna a vonal mellett az sem tűnt volna fel senkinekKerlon írta:Jelenleg Asensioban sem bizok, Oroszok ellen is mit muvelt... semmi ambicio, dinamika, seemmi vaganysag, sukarsag... evvegere visszalepett 2tpheco írta:En is attol tartok, hogy Ce lep es nem jon se Bappe se Neymar, akkor majd erkezik Kane. Azert az Bale-Kane-Ase harmas nem hangzik tul jol Egy Hazard-Bappe-Ase tamadosort mar elfogadnek a CR utani korszak kezdetenek.
- ateeemadrid
Na mostmár én is kezdem elhinni, pedig én biztos voltam benne, hogy maradni fog. Innentől viszont vagy Mbappét, vagy Neymart hozni kell, mert mások kurvára nem közelítik meg a szintjét. Nyilván az előbbinek sokkal jobban örülnék.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Most már menjen. Én kíváncs vagyok mi lesz ebből Real és Cr szempontból is.Csúcson hagyta abba ez is tök jó.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mester77
Eltérő az általános vélekedés. Van, aki már alig várja, h ott legyen, van aki meg nem érti, h minek, mondván " öreg" és eltarthatatlan" ... stb
én továbbra is tartom,h boldog lennék,ha maradna, de egy menni akaró játékost - -legyen az bárki - kár itt tartani.
én továbbra is tartom,h boldog lennék,ha maradna, de egy menni akaró játékost - -legyen az bárki - kár itt tartani.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- dzsi91
majd az lesz hogy náluk lett csapatjátékos gyökerekSüti írta:Az lesz a mókás, hogy a sok Juve szurkoló akik a tizenegyese után (meg egyébként is) kutyázták, most hogy fognak örülni neki.
- Süti
Az lesz a mókás, hogy a sok Juve szurkoló akik a tizenegyese után (meg egyébként is) kutyázták, most hogy fognak örülni neki.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Mester77
Realista24 írta:https://www.juventushungary.hu/V. Mester 77 írta:Srácok!
kíváncsi lennék, a juve oldalán, h látják ezt az ügyet. Picit rákukkantanék vmi magyar juve forumra. Tudtok valami ilyet esetleg?
köszönöm Padre
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://www.juventushungary.hu/V. Mester 77 írta:Srácok!
kíváncsi lennék, a juve oldalán, h látják ezt az ügyet. Picit rákukkantanék vmi magyar juve forumra. Tudtok valami ilyet esetleg?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Srácok!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kerlon írta:Jelenleg Asensioban sem bizok, Oroszok ellen is mit muvelt... semmi ambicio, dinamika, seemmi vaganysag, sukarsag... evvegere visszalepett 2tpheco írta:En is attol tartok, hogy Ce lep es nem jon se Bappe se Neymar, akkor majd erkezik Kane. Azert az Bale-Kane-Ase harmas nem hangzik tul jol Egy Hazard-Bappe-Ase tamadosort mar elfogadnek a CR utani korszak kezdetenek.
Folyamatosan -2be van.
Inkabb az van nala hogy neha, meccsekre fellep nullara vagy +1-re
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Leht megérte volna 180-ért a Poolhoz elengedni...számomra eléggé kérdéses mennyit fog fejlődni. De most ez az irányvonal, toljuk a spanyolokat meg a fiatalokat..most inkább fogadnék arra, hogy a két brazil csoda is max. középszerű lesz és rájuk is csak kidobtuk a pénzt. Mindeközben lesz két szuper jobbhátvédünk, balra meg Marcelo, itt marad Bale, Kova el akar menni, CR-t már úgy számolom el is ment. Jah igen, még Hameszt is haza postázhatják, de azt nem tartom akkora gondnak, magasabb most az ára szerintem.
Igazából kell a változás, de én nem így csináltam volna, valószínűleg Perezék sem így tervezték, meglátjuk mi jön össze.
Igazából kell a változás, de én nem így csináltam volna, valószínűleg Perezék sem így tervezték, meglátjuk mi jön össze.
Jelenleg Asensioban sem bizok, Oroszok ellen is mit muvelt... semmi ambicio, dinamika, seemmi vaganysag, sukarsag... evvegere visszalepett 2tpheco írta:En is attol tartok, hogy Ce lep es nem jon se Bappe se Neymar, akkor majd erkezik Kane. Azert az Bale-Kane-Ase harmas nem hangzik tul jol Egy Hazard-Bappe-Ase tamadosort mar elfogadnek a CR utani korszak kezdetenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Szerintem többet lőne a Levantenak és az Eibarnak....nem étek egyet
A Neymar ellenérvre, Bappe se biztos, hogy rá tudna cáfolni...de CR titulusát/habitusát sztm senki a világon nem tudná feledtetni/pótolni. Nem is biztos hogy kell.
visszatérve, a francia és a brazil is jó focista, Bappe talán olcsóbb és fiatalabb. jöhetne mindkettő, vagy a kettő közül bármelyik.
egyébként meg GG !
A Neymar ellenérvre, Bappe se biztos, hogy rá tudna cáfolni...de CR titulusát/habitusát sztm senki a világon nem tudná feledtetni/pótolni. Nem is biztos hogy kell.
visszatérve, a francia és a brazil is jó focista, Bappe talán olcsóbb és fiatalabb. jöhetne mindkettő, vagy a kettő közül bármelyik.
egyébként meg GG !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."