Nagyon helyesKAG írta:Remelem ma eldol....
Őrjítő hogy 5 percenkent frissitgetek a topcira
Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remelem ma eldol....
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én ezt értem,de Cr-nek most fix kivásárlási ára van vagy csak meghallgatjuk az ajánlatokat olyan kluboktól akik nem közvetlen riválisok és 100 millára lőttük be az árát?Petr írta:Nem. A kivásárlási árat, ha valaki leteszi, akkor onnantól a játékoson múlik. Egy klub nyilván lehet jó fej és adhat többet úgy, hogy nem aktiválja a záradékot, de ezt általában akkor szokták használni, ha részletfizetésben gondolkodnak. A kivásárlási ár azért kivásárlási ár, mert a játékost birtokló klub annál az összegnél nem tud beleszólni az eladásba.dzsi91 írta:Ez még lemaradt bocsi.: gondolom ez a kivásárlási ár nem egy fix dolog hanem,hogy meghalgatjuk az ajánlatokat és akár el is fogadjuk ha úgy van.
Mert most a hirek arról szólnak,hogy a Cr-el megvan az egyezség de Perezre várnak.Ha fix kivásárlási ára lenne a juve jönne egy zsák pénzzel és vinné is Cr-t mint tette a psg neymarnal nem?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem. A kivásárlási árat, ha valaki leteszi, akkor onnantól a játékoson múlik. Egy klub nyilván lehet jó fej és adhat többet úgy, hogy nem aktiválja a záradékot, de ezt általában akkor szokták használni, ha részletfizetésben gondolkodnak. A kivásárlási ár azért kivásárlási ár, mert a játékost birtokló klub annál az összegnél nem tud beleszólni az eladásba.dzsi91 írta:Ez még lemaradt bocsi.: gondolom ez a kivásárlási ár nem egy fix dolog hanem,hogy meghalgatjuk az ajánlatokat és akár el is fogadjuk ha úgy van.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ez még lemaradt bocsi.: gondolom ez a kivásárlási ár nem egy fix dolog hanem,hogy meghalgatjuk az ajánlatokat és akár el is fogadjuk ha úgy van.Szóval szerintem Perez bármikor mutathatná a fuckot ha kedve tartja.Nyilván csúnya dolog lenne,menne a durci 1-2 meccsig.De ha mindenáron itt akarná tartani szerintem megtehetné olyan bayernmüntyen módra,azt cr majd megnyugszik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Valahogy így de Szerintem legkevésbé se érdekeli perezt a neymar show a vb-n.kiserik írta:Én érdekesen látom ezt a story-t. Perez egész évben Neymart hajtotta, egyes hírek szerint a PSG-be is azért ment, hogy ezzel a kitérővel tudjon hozzánk jönni a Barcából. Magas átigazolási összeg, még magasabb fizetés. Gondolom mindenkinek egyértelmű volt, hogy ki, kik lehetnek a potenciális áldozatok 1-2 éven belül (CR, Bale). Erre utal az is, hogy kijelentettük, CR, ha talál vevőt, mehet, illetve a lecsökkentett kivásárlási ár is e mellett szól. A portugál így érezhette, hogy nem becsülik meg, berágott és keresett magának helyet, még időben, mikor még van esélye valamit alkotni. Aztán jött a VB, ahol a Ronaldo válogatottja vezére tudott lenni, míg Neymar brékshow-t csinál minden meccsen, rajta röhög az egész világ, és közben a Barca játékosa teszi le a teljesítményt. Ezek után talán már nem is olyan egyértelmű a vezetőségnek, hogy a CR-Neymar csere olyan pozitív lenne a klubnak, így megadnánk lassan mindent CR-nek, hogy maradjon, aki viszont elég makacs természet... Szappanopera a javából.
Egyrészt annyira rászálltak most Neymarra(ami viccesmivel ugyanezt csinálta a barszában és az előző vb-n is) hogy ha a gyerek nem jön rá magától majd valamelyik menedzsere fog rászólni,hogy állítsd már lemagad.
Én egy gyökérnek tartom akit ha kimaxolunk 1-2-3 jó évet produkálhat még.De jelenleg ő az egyetlen a piacon aki a Cr utáni űrt betöltheti nem feltétlenül a pályán hanem marketing szempontból.Meg kell nevelni,hogy úgy dobálja magát ahogy azt szokás nem pedig 90 bukfencel megspékelve és kész.A nyomással is úgy ahogy el van és bappé bár jobb lenne azért még nem galaktikus.Neymar az,legalább is a körítés.
Persze én is jobban örülnék bappénak,meg egy csapatépítésnek de én a neymar storyt tartom a legvalószínübbnek.Mindennek megfelel amire perez gerjed és még a barszának is beint vele.
Képességei viszont adottak,hatni meg szerintem lehet rá.
Ha kapálózunk Cr-ért akkor valszeg azért mert bebukott a neymar biznicc.Ami jó nagy amatőrségre utalna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják, hogy a klub egyik feltétele, hogy kiálljon a nyilvánosság elé és elmondja, hogy miért megy el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én érdekesen látom ezt a story-t. Perez egész évben Neymart hajtotta, egyes hírek szerint a PSG-be is azért ment, hogy ezzel a kitérővel tudjon hozzánk jönni a Barcából. Magas átigazolási összeg, még magasabb fizetés. Gondolom mindenkinek egyértelmű volt, hogy ki, kik lehetnek a potenciális áldozatok 1-2 éven belül (CR, Bale). Erre utal az is, hogy kijelentettük, CR, ha talál vevőt, mehet, illetve a lecsökkentett kivásárlási ár is e mellett szól. A portugál így érezhette, hogy nem becsülik meg, berágott és keresett magának helyet, még időben, mikor még van esélye valamit alkotni. Aztán jött a VB, ahol a Ronaldo válogatottja vezére tudott lenni, míg Neymar brékshow-t csinál minden meccsen, rajta röhög az egész világ, és közben a Barca játékosa teszi le a teljesítményt. Ezek után talán már nem is olyan egyértelmű a vezetőségnek, hogy a CR-Neymar csere olyan pozitív lenne a klubnak, így megadnánk lassan mindent CR-nek, hogy maradjon, aki viszont elég makacs természet... Szappanopera a javából.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudom, nekem úgy tűnt Zidane távozása eléggé megviselte érzelmileg Perezt, és racionálisabb, emberibb döntéseket várok tőle.
Egyébként lehet CR és Mendes csak meg akarják shortolni a Juventust, most gyorsan eladják a részvényeket, aztán aláírja itt a szerződést, és akkor bezuhannak a mélybe
Egyébként lehet CR és Mendes csak meg akarják shortolni a Juventust, most gyorsan eladják a részvényeket, aztán aláírja itt a szerződést, és akkor bezuhannak a mélybe
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Engem ZZ maradása jobban megviselt, bár nyilván ezen lehet vitatkozni. Egy ZZ-s újjáépítés MBappéval, meg pár mondjuk francia tehetséggel..finom lett volna.
Lopi is jó edző, de Perez most kompenzálni fogja a kecske távozását, ha MBappé nem jön össze, akkor valami lufi igazolás lesz jó eséllyel. Sok esélyt látok egy 150ért Hazard transzferre. Sajnos.
Lopi is jó edző, de Perez most kompenzálni fogja a kecske távozását, ha MBappé nem jön össze, akkor valami lufi igazolás lesz jó eséllyel. Sok esélyt látok egy 150ért Hazard transzferre. Sajnos.
Nem illik.
- dzsi91
Nyilván nem a szurkolók vagy cspattársak megbecsüléséről van szó,hanem a vezetőség részéről.Az, hogy kinek van igaza én már pont leszarom.Cr lép ez van.Sok sikert neki.
Perez viszont marad úgy,hogy 1 nyár alatt távozott gyakorlatilag a klub modernkori történelmének 2 legnagyobb alakja.Gondolom virítani fog valami nagyot,mert máshogy ezt nehezen éli túl és nehezen is hiszem el,hogy elengedi Cr-t úgy ,hogy nincs zsebben egy Neymar.Aztán imádkozhat lopihoz,hogy jól gyúrja össze a dolgokat.De ha már hozott pár nagy nevet még lopi is mind1 majd hozzuk sorra az edzőket amíg valaki össze nem rakja őket.
Cristianoval is többször kellett nekifutni,de ha a minőség megvan a keretben össze fog állni előbb utóbb.Persze nem 3 bl győzelemmel zsinórban de olyat nem is tudom fogunk-e látni még.
Perez viszont marad úgy,hogy 1 nyár alatt távozott gyakorlatilag a klub modernkori történelmének 2 legnagyobb alakja.Gondolom virítani fog valami nagyot,mert máshogy ezt nehezen éli túl és nehezen is hiszem el,hogy elengedi Cr-t úgy ,hogy nincs zsebben egy Neymar.Aztán imádkozhat lopihoz,hogy jól gyúrja össze a dolgokat.De ha már hozott pár nagy nevet még lopi is mind1 majd hozzuk sorra az edzőket amíg valaki össze nem rakja őket.
Cristianoval is többször kellett nekifutni,de ha a minőség megvan a keretben össze fog állni előbb utóbb.Persze nem 3 bl győzelemmel zsinórban de olyat nem is tudom fogunk-e látni még.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Onnantól, hogy új edző van akkor is új projekt lenne ha minimális játékosmozgás lenne, de így meg pláne.Kerlon írta:nem új projektet kell kezdeni, ha normálisan tovább építeni
Nem hinném, hogy ne lenne megbecsülve..ha madridista lenne, akkor maradna. Bár az is igaz, hogy jobb így távozni, mint Raúl vagy Casillas, tanult azért Zidanetól ezt azt.dzsi91 írta: Biztos vagyok benne,hogy alapjáraton innen akart visszavonulni,aztán kezdődött a hercehurca a megbecsülésről dacból indulhatott az egész aztán végül amikor jobban belegondol az ember hatalmas win lehet ez karrier szempontból ha csak a 60%át leteszi torinóban amit itt.De szerintem itt már a pénz nem téma egy ideje,ha többet igérnénk se maradna mert ezzel a transferrel így megnyújthatja a pályafutását,leszakadhat messi-ről is és az aranylabdára ugyanúgy esélyes lesz.Nagy Challange ez neki elsülhet rosszul is de ha bejön ez óriási win lesz az örökségének.Vér profi döntés akkor is ha nem feltétlen így lett tervezve és van benne azért buktató is bőven.
- dzsi91
Biztos vagyok benne,hogy alapjáraton innen akart visszavonulni,aztán kezdődött a hercehurca a megbecsülésről dacból indulhatott az egész aztán végül amikor jobban belegondol az ember hatalmas win lehet ez karrier szempontból ha csak a 60%át leteszi torinóban amit itt.De szerintem itt már a pénz nem téma egy ideje,ha többet igérnénk se maradna mert ezzel a transferrel így megnyújthatja a pályafutását,leszakadhat messi-ről is és az aranylabdára ugyanúgy esélyes lesz.Nagy Challange ez neki elsülhet rosszul is de ha bejön ez óriási win lesz az örökségének.Vér profi döntés akkor is ha nem feltétlen így lett tervezve és van benne azért buktató is bőven.Kerlon írta:Mekkora trollok lennének. Amúgy kétlem, hogyha ugyanazt megadnánk neki, akkor inkább elmenne. 1 ez a csapat még mindig jobb, nagyobb benne a lehetőség, mint a juventusban, 2 egész pereputty itt van, 3 mindneki szeretiRealista24 írta:Nem lepődnék meg amúgy, ha Cé meg Mendes bevásároltak volna Juve részvényből az elmúlt hónapokban.
Nyilván szar érzés ez nekünk de ha megkapja a búcsú bulit bl tripla után távozik 1,3as gólátlaggal többért mint amennyiért vettük(bár szerintem ebből még nagyobbat kaszálhattunk volna) akkor egy szavunk nem lehet.
Mi meg nyugodtan kezdhetünk egy új projectet.Ez amúgy az a löket ami megdobhatja az amúgy jóllakott egokat is nálunk,egy Ramos-Kroos-Modric-Marcelo-BALE vonal biztos padlógázra kapcsol,hogy megmutassák azért nem csak Cr-en múltak a dolgok és megy ez nélküle is.
nem új projektet kell kezdeni, ha normálisan tovább építeni, ami nem jelenti azt, hogy nem lehet benne visszaesés, mert mészáros cégein kívül semmi sem sikeres töretlenülkodo írta:Ott is fogják szeretni, mar szeretik is ha nem majd az első mesterharmasa utan. Pereputty megy vele. Itt meg új projekt van, egy olyan ami az o erkezesevel indult 2009ben, most az o tavozasaval fpg kezdődni egy új.
Abban hogy nagyobb es jobb klub vagyunk egyetértek, 5 sikertelen ev utan is mi lennenk a legnagyobbak minden tekintetben. Viszont amire szuksege lesz juveban mgkapja, olasz golkiraly fixen, bajnoki plusz kupa és a nagy szamok alapjan a blben is oda fognak érni, pont egy gyoztes ven kecske kell a csapatukba hozzá.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ott is fogják szeretni, mar szeretik is ha nem majd az első mesterharmasa utan. Pereputty megy vele. Itt meg új projekt van, egy olyan ami az o erkezesevel indult 2009ben, most az o tavozasaval fpg kezdődni egy új.
Abban hogy nagyobb es jobb klub vagyunk egyetértek, 5 sikertelen ev utan is mi lennenk a legnagyobbak minden tekintetben. Viszont amire szuksege lesz juveban mgkapja, olasz golkiraly fixen, bajnoki plusz kupa és a nagy szamok alapjan a blben is oda fognak érni, pont egy gyoztes ven kecske kell a csapatukba hozzá.
Mekkora trollok lennének. Amúgy kétlem, hogyha ugyanazt megadnánk neki, akkor inkább elmenne. 1 ez a csapat még mindig jobb, nagyobb benne a lehetőség, mint a juventusban, 2 egész pereputty itt van, 3 mindneki szeretiRealista24 írta:Nem lepődnék meg amúgy, ha Cé meg Mendes bevásároltak volna Juve részvényből az elmúlt hónapokban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem lepődnék meg amúgy, ha Cé meg Mendes bevásároltak volna Juve részvényből az elmúlt hónapokban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Adnám ha egy kecskével vonulna be a búcsújára.Realista24 írta:Na, azt írják, hogy Céer és a Real végül megegyeztek.
A szépséghiba, hogy abban, hogy méltó búcsút kap a játékos, és nem a hátsó ajtón fog távozni, mint Casillas.
https://pbs.twimg.com/media/DhXyz2uWAAE48vm.jpg
Mondjuk erre a méltó búcsúra kiváncsi leszek,teltház nyilván meg lesz,de Ramosék gondolom nyaralnak modricék még a vb-n egyedül Gareth tud majd elmenni rá (mondjuk ő biztos a saját szemeivel akar meggyőződni erről ) meg ha a juve már holnap mutatná be akkor ezt nagyon gyorsan kell lezavarni.
Meg amúgy is Neymar ma kiesik vasárnap már kéne a stadion meg a 7es mez a bemutatására
A szívem hasad ketté de ez a legjobb pillanat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, azt írják, hogy Céer és a Real végül megegyeztek.
A szépséghiba, hogy abban, hogy méltó búcsút kap a játékos, és nem a hátsó ajtón fog távozni, mint Casillas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nezzuk, mennyit fizetnek CR eligazolasaert:
1,28 Eligazol a Juveba
3,00 MARAD
36,00 Másik csapatban folytatja.
Penzt, asszonyt, hazat, kutyat, macskat, autot...
1,28 Eligazol a Juveba
3,00 MARAD
36,00 Másik csapatban folytatja.
Penzt, asszonyt, hazat, kutyat, macskat, autot...