Nem tudom, szerinem egy meccsen nagyobb eselye lehet a Sevillanak, adott esetben nem lehet javitani, ha hibazik valaki. Nincs visszavago. Raadasul koran lesz az a szuperkupa, a sztarok meg lehet vissza sem fognak terni idoben, de hogy formaban nem lesznek, az fix (marmint a Barcaek).Realista24 írta:Spanyol Szuperkupa.
Egy meccs lesz.
Augusztus 12.
Helyszín, Marokkó.
Spanyol bajnokság
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hanyingerrel kezdődik az uj szezon, kiraly... Csak elertek a katalanok...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spanyol Szuperkupa.
Egy meccs lesz.
Augusztus 12.
Helyszín, Marokkó.
Egy meccs lesz.
Augusztus 12.
Helyszín, Marokkó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
soadroli írta:már ne is haragudj, de mondd hogy nem érdemlik meg
Ha én is a "másik" csapatnak szurkolnék, csak helyeselni tudnék.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ráadásul úgy van, hogy eddig kerestek 193ezret és mostantól fognak 296ot keresniRealista24 írta:A spanyol bírók a világ legjobban fizetett bírái.
193.000 és 296.423 euró közötti összeget is kereshet egy játékvezető.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
már ne is haragudj, de mondd hogy nem érdemlik meg
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A spanyol bírók a világ legjobban fizetett bírái.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Atleti szépen építkezik megint. Gelson Martins elvileg ingyen megy hozzájuk, meg jöhet még Kalinic is Torres helyett. Aztán Lemar meg Rodri már hivatalos, plusz Adán is ment olcsón cserének.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Amit a TM becsul az a jatekos erteke. Amit kifezetnek erte az a jatekos ara...markmadrid írta:Elég sokszereplős ahhoz,hogy nagyjából megfelelően belőjék egy-egy játékos árát.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Az irányadó szerencsésebb megnevezés lenne...
Miért is ne lenne mértékadó ? Elég sokszereplős ahhoz,hogy nagyjából megfelelően belőjék egy-egy játékos árát.
Nem eurómillióra pontosan de nagyjából reális az amit mutat.
Az,hogy szerinted mondjuk Pogba vagy épp SMS nem ér 100 millát (szerintem sem) attól még a piac kifizeti.
Nem véletlen azért az sem,hogy nagyon sokszor majdnem ugyanannyiért adnak/vesznek játékosokat a klubok mint amit a TM is kalibrált.
Szerintem mankónak! tökéletes.
Elég sokmindent belevesz. Szerződés időtartama,kor, nemzetiség,klubcsapat stb...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
gaborz1 írta:Annyira imádom mikor mértékadónak hívják a transfermarktot.Realista24 írta:Ja hogy ezek tm adatok. Annyit érnek mint a whoscored meccsértékelési. Semmit.
Miért is ne lenne mértékadó ? Elég sokszereplős ahhoz,hogy nagyjából megfelelően belőjék egy-egy játékos árát.
Nem eurómillióra pontosan de nagyjából reális az amit mutat.
Az,hogy szerinted mondjuk Pogba vagy épp SMS nem ér 100 millát (szerintem sem) attól még a piac kifizeti.
Nem véletlen azért az sem,hogy nagyon sokszor majdnem ugyanannyiért adnak/vesznek játékosokat a klubok mint amit a TM is kalibrált.
Szerintem mankónak! tökéletes.
Elég sokmindent belevesz. Szerződés időtartama,kor, nemzetiség,klubcsapat stb...
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Annyira imádom mikor mértékadónak hívják a transfermarktot.Realista24 írta:Ja hogy ezek tm adatok. Annyit érnek mint a whoscored meccsértékelési. Semmit.
Na igen, az tűnt még fel nekem is, 55 millió, mire? elképesztő tényleg.markmadrid írta:Nekem mondjuk Sergi Roberto 60 milliója durva :O míg mondjuk egy Kovacic 30 millió.
Vágom, nem Oblak 60 millióján vagyok kiakadva, hanem Navas 18 millióján. Csak őt hoztam fel példának.markmadrid írta:Oblak szerintem teljesen reális. Top 3 kapus a posztján. Nincs akkora őrület körülötte és a nemzetisége sem Brazil. Viszont iszonyat jó kapus.
hát gyakorlatilag igen. vagyis nemRealista24 írta:Ja hogy ezek tm adatok. Annyit érnek mint a whoscored meccsértékelési. Semmit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja hogy ezek tm adatok. Annyit érnek mint a whoscored meccsértékelési. Semmit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Kerlon írta:A legjobb ez a semmit nem bizonyított Milinkovic-Savic gyerek az olasz 5. helyével, meg a nulla európai tapasztalatával 90 millió. Nem tudom, hogy ilyeneket ki tol a háttérben.
Sokszor felülnek erre a Hype vonatra. Sajtó pumpálja fel az árat erre. VB-n én sem láttam tőle semmi extrát.
Lazioban viszont jól mozgott egész évben. Van benne lehetőség de túlzó jelenleg az ára. Bár szerintem tényleg nem fog váltani 90 milla alatt
-
Sierra írta:Vicc azért, hogy Oblak 60 millió, Navas meg csak 18, aztán pedig milyen szezont hozott (ismét). Az egész transfermarkt vicc ilyen szempontból, olyan irreális összegeket írnak bizonyos játékosoknál, hogy nézek hogy wtf. CéRonaldo csak 100, Messi 180? szánalmas.
Igen van pár furcsaság.
Nekem mondjuk Sergi Roberto 60 milliója durva :O míg mondjuk egy Kovacic 30 millió.
Mankónak használható mondjuk. Sokszor beleveszi, a potenciált is egy egy játékosba na meg a Hype-ot.
Sok játékos nagyon túl van értékelve főleg Angliában.
Oblak szerintem teljesen reális. Top 3 kapus a posztján. Nincs akkora őrület körülötte és a nemzetisége sem Brazil. Viszont iszonyat jó kapus.
A legjobb ez a semmit nem bizonyított Milinkovic-Savic gyerek az olasz 5. helyével, meg a nulla európai tapasztalatával 90 millió. Nem tudom, hogy ilyeneket ki tol a háttérben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem is azt sokallom, hanem Navast keveslem. 18 millió kurva kevés. Ja, kb olyan 35-40 sztem is, minimum. Kapusnak meg még nem öreg azért.Kerlon írta:70, piacképesebb, fiatalabb, kapott gólok száma sokkal kevesebb a feltűnő adatok közül. Mondjuk Navasnak legalább 40 körül kéne lennie.
na ezek után meg sem merem nézniKerlon írta:Szerk.: ne is azt nézd, hanem hogy az angliában játszók mennyire vannak túlértékelve.
szerk.: De Bruyne 150 millió kész, kiégtem. Gabriel Jesus is mire fel 80 millió? mert rúgott három egyeneset a labdába amiből gól lett? Vicc kategória tényleg.
70, piacképesebb, fiatalabb, kapott gólok száma sokkal kevesebb a feltűnő adatok közül. Mondjuk Navasnak legalább 40 körül kéne lennie.Sierra írta:Vicc azért, hogy Oblak 60 millió, Navas meg csak 18, aztán pedig milyen szezont hozott (ismét). Az egész transfermarkt vicc ilyen szempontból, olyan irreális összegeket írnak bizonyos játékosoknál, hogy nézek hogy wtf.
Szerk.: ne is azt nézd, hanem hogy az angliában játszók mennyire vannak túlértékelve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K