Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Na.
1. Szombaton lesz bejelentve a Juvénál.
2. Készített egy közleményt, amit a bejelentés napján fog közzétenni.
3. Agnelli már Görögországban van.
4. Marotta Can bemutatásán annyit mondott, hogy hamarosan lesznek hírek.
5. Mindeközben a Real csak hétfőn ül össze megbeszélni a Cés dolgot.
Lehet válogatni.
1. Szombaton lesz bejelentve a Juvénál.
2. Készített egy közleményt, amit a bejelentés napján fog közzétenni.
3. Agnelli már Görögországban van.
4. Marotta Can bemutatásán annyit mondott, hogy hamarosan lesznek hírek.
5. Mindeközben a Real csak hétfőn ül össze megbeszélni a Cés dolgot.
Lehet válogatni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Aztán nemrég magyarázta a szurkolóknak, hogy "jövőre, ugyanitt."...
Igazából már elengedtem én is.
Várom a hivatalos bejelentést, megkönnyebbülést hozna mindenki számára.
Amit elvárok Ronaldótól az egy indoklás és valamiféle búcsú.
Akármilyen rossz viszonya van Perezzel, de ha csak úgy lelélp, ott nem az öreggel, hanem "velünk" cseszik ki egyedül.
Igazából már elengedtem én is.
Várom a hivatalos bejelentést, megkönnyebbülést hozna mindenki számára.
Amit elvárok Ronaldótól az egy indoklás és valamiféle búcsú.
Akármilyen rossz viszonya van Perezzel, de ha csak úgy lelélp, ott nem az öreggel, hanem "velünk" cseszik ki egyedül.
ZIDANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
1 évig még jó lett volna de ezek után már nincs hátraarc jó szájízzel. megcsinálta magának a bulit akkor ennyi volt és minél jobban jöjjünk ki belőle.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szinten zeneszKerlon írta:Eladtam volna már tavaly is, de most azért kicsit fura erről beszélni. De ahogy mondom, ha marad, ha megy, mi nem járunk rosszul.
Eladtam volna már tavaly is, de most azért kicsit fura erről beszélni. De ahogy mondom, ha marad, ha megy, mi nem járunk rosszul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Előbbi, a hír szerint.Kerlon írta:Kíváncsi vagyok, hogy a távozást finom hangolják vagy győzködik.
Közben Agnelli elutazott a görögökhöz, vagyis Céhez Görögországba egyeztetni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kíváncsi vagyok, hogy a távozást finom hangolják vagy győzködik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A vezetőségi meeting, ami ma lett volna esedékes, el lett tolva jövőhét hétfőre.
Addig újabb találkozók lesznek Mendes-szel.
Addig újabb találkozók lesznek Mendes-szel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Higuaín eladásából várnak 60-70 milliót.Kerlon írta:A Juve amúgy elvert már 110 millió eurót idén, miből akarják még Ronaldot is pénzelni? Pjaniccal eladnák a legjobb játékosukat, Dybala? Higuaín?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Juve amúgy elvert már 110 millió eurót idén, miből akarják még Ronaldot is pénzelni? Pjaniccal eladnák a legjobb játékosukat, Dybala? Higuaín?
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://madridom.hu/blog/2018/07/10/a-sp ... naldo-ugy/
Érdemes elolvasni, hogy ki hogyan látja. A katalánokban sosem csalódik az ember
Érdemes elolvasni, hogy ki hogyan látja. A katalánokban sosem csalódik az ember
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
https://youtu.be/MAusMcu513Udannen írta: Ronaldo agreed to explain why he's leaving, but doesn't want a farewell ceremony.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Nem értem CR-t, miért ennyire ellenséges. Mi az hogy nem akar? Tényleg győz a sértődöttség, és így búcsúzik álmai klubjától?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
150 millio pezoert? Akkor megse fedezi semmi Cr árát.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Őt elvileg Milinkovic-Savic-al pótolnák.pheco írta:Ce nem hiszem, hogy hianyolna Higut, de Pjanicot mar igen. Nem tudom mire lesz eleg a Juvenak, ha Cet es esetleg Dybalat korberakjak kozepszerekkel.Ladislao Suarez írta:A Juve Pjanic és Higuaín eladásából fedezné CR árát. Előbbit a Man City és a Barca vinné és 80 millió euró lenne kb. Higut 60-65- ért viheti a Chelsea.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ce nem hiszem, hogy hianyolna Higut, de Pjanicot mar igen. Nem tudom mire lesz eleg a Juvenak, ha Cet es esetleg Dybalat korberakjak kozepszerekkel.Ladislao Suarez írta:A Juve Pjanic és Higuaín eladásából fedezné CR árát. Előbbit a Man City és a Barca vinné és 80 millió euró lenne kb. Higut 60-65- ért viheti a Chelsea.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
A Juve Pjanic és Higuaín eladásából fedezné CR árát. Előbbit a Man City és a Barca vinné és 80 millió euró lenne kb. Higut 60-65- ért viheti a Chelsea.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Biztos csak úgy engedjük el ha aláír valami szart,hogy csak a hivatalos storyt mondhatja szerintem.hala real írta:
ja, es remelem lesz benne annyi, hogy kiall a media ele, ahogy igerte, es elmondja az okokat, mar amennyire lehet.
Cr-ből kinézem,hogy amint aláírt a juvéhoz borítaná a sérelmeit Perezre.Gondolom ezt Perez is így gondolja így ezért ez a huzavona búcsúról meg hasonlók.
Én gyökér dolognak tartom egy fél éves balhé miatt rögtön másik klubba igazolni.Tavaly még minden happy volt és innen akart visszavonulni.Mindkét fél hibás és kár egy ilyen szarság miatt felrúgni ezt a kapcsolatot de ők tudják.
Az időpont ugyanakkor szerintem tökéletes a távozásra csak a hogyanja eléggé nem Real szint.
Meg amúgy bátor döntés is Cr részéről,mert akármekkora sztárként fogadják ott is bizanyítania kell 33 évesen kb nulláról kezdheti.Itt meg nyugodtan ellubickolhatott volna visszavonulásáig a dicsőségben.
Remélem kedden lezárul ez így vagy úgy.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
remelem kedden tenyleg hivatalossa valik, mert most mar jo lenne az erkezokre koncentralni.
iszonyuan fogom sajnalni, ha elmegy, de igazabol haragszom is. ra is, perezre is.
nem hittem volna, hogy elmegy tolunk egy masik europai csapatba. 2-3 ev mulva mehetett volna az mls-be levezetni, meg penzt keresni a nevevel, markajaval. persze nem tudjuk ki a hibas, valoszinuleg mindketten.
csak azt remelem, hogy nem neymarral akarjuk potolni. ot nem akarom.
ja, es remelem lesz benne annyi, hogy kiall a media ele, ahogy igerte, es elmondja az okokat, mar amennyire lehet.
iszonyuan fogom sajnalni, ha elmegy, de igazabol haragszom is. ra is, perezre is.
nem hittem volna, hogy elmegy tolunk egy masik europai csapatba. 2-3 ev mulva mehetett volna az mls-be levezetni, meg penzt keresni a nevevel, markajaval. persze nem tudjuk ki a hibas, valoszinuleg mindketten.
csak azt remelem, hogy nem neymarral akarjuk potolni. ot nem akarom.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CdS: Ancelotti spoke to Cristiano and said, “He [Allegri] is the perfect coach for you".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema