RaúlCF írta:pótolni nem lehet de előtte is volt Real utána is lesz. a CR-Messi korszak előtt is voltak nagy csapatok jó játékkal utánuk is lesz. kicsit túl vannak misztifikálva.
Meglátjuk,hogy reagál a csapat rá.Szerintem kettőzött erővel nyomja majd mindenki,pont azért mert nincs Cr. Ha Zz lenne az edző egyáltalán nem aggódnék.
Pont ez a Cr távozás az ami mégjobban összeránthatja a csapatot új motivációt ad az amúgy szarrányert keretünk 80%ának.
Arra viszont lassan fel kell készülni,hogy a spanyol dominancia is a végéhez közeleg.Angolok meg a psg amúgy is tolják bele a pénzt most meg Cr kitudja mit indít be az olaszoknál.
Persze ez az élet rendje tudtuk ,hogy eljön ez a nap csak ez kb a semmiből jött reagálni sem volt idő rá.Zidane és Cr egy hónapon belül azért gecikemény, lehetett volna ezt sokkal finomabban átmenetekkel.Nem csak úgy kitépni a szivét a csapatnak
Én bízom benne,hogy jól reagál a csapat és inkább motivációt ad nekik.Főleg Balenek akiben én bízok aztán max majd megint pofára esek.
És én is hazard bappe packot akarok.Eggyütt.Nem külön.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams