a kezdőbe miért nem raktál spanyolokat?RealAsensio írta: Ez legalabb egy 23 fos, bivalyeros keret. Majdnem a fele spanyol.
meglepne, ha Lopinál(is) csak hátvéd poszton lennének kezdők spanyolok...
Isco legalább
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. július 10., kedd 20:13
a kezdőbe miért nem raktál spanyolokat?RealAsensio írta: Ez legalabb egy 23 fos, bivalyeros keret. Majdnem a fele spanyol.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 10., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. július 10., kedd 20:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 10., kedd 20:06
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 10., kedd 19:55
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. július 10., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 10., kedd 19:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 10., kedd 19:25
Mitol komolyodna meg? Sosem fog.gaborz1 írta:Így hogy elment CR, nagyon remélem, hogy Mbappé vagy Neymar már le van zsírozva.
Ha választani lehet akkor a franciát kérem, a brazil sajnos néha még inkább egy bohócra hasonlít (ha idejön és megkomolyodik akkor rendben).
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 10., kedd 19:13
TudomTakesz írta: Pont a Donatellozás nem tetszik Mbappénak állítólag.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 10., kedd 18:51
HozzászólásSzerző: Takesz » 2018. július 10., kedd 18:49
Pont a Donatellozás nem tetszik Mbappénak állítólag.Anthony írta:Remélem valós!Takesz írta:Az mennyire valós, hogy Dani Alves és Neymar rászállt Mbappe-ra a kinézete meg a játéka miatt? Csak mert akár ez válóok lehetne, ami előmozdítaná, hogy hozzánk jöjjön.
Donatellót a csapatba mostmár!
Kowabunga!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 10., kedd 18:47
Remélem valós!Takesz írta:Az mennyire valós, hogy Dani Alves és Neymar rászállt Mbappe-ra a kinézete meg a játéka miatt? Csak mert akár ez válóok lehetne, ami előmozdítaná, hogy hozzánk jöjjön.
HozzászólásSzerző: Takesz » 2018. július 10., kedd 18:46
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2018. július 10., kedd 17:52
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 10., kedd 11:43
Jól szólsz faszi!Salgado: “Ha Pérez a fejébe vesz valamit, azt véghez is viszi”
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. július 10., kedd 11:02
Tudom, hogy nincs opcionk. 8ert vettek, 40ig sztem realis ajanlani ertre, mert kell ember elore, meg a padra is.RealMadridFanatic írta:Donát írta:Mbappe erkezesenek sajnos alig van realitasa, akarhanyszor irjuk le. Ami viszont engem jobban aggaszt, hogy Mariano visszahozatalarol semmi hir nincsen, egy volt masfel - ket honapja volt talan egy kosza hir, aztan elhalt. Pedig ot le lehetne boltolni a VB alatt, leven nem erintett. Nagyon kellene o szupercserenek, ne-adj-isten kezdonek a keretbe.
Őt is már sokszor olvastam, pedig legjobb tudomásom szerint nincs visszavásárlási opciónk. Azt tudom, hogy a Lyonnal baráti a viszony, de miért engednék vissza? Bevált náluk, rugdossa a gólokat és esélyes, hogy Fekir is lelép. Simán kérhetnek érte horribilis összeget, azért elsősorban nekik a is klub érdekeit kell szem előtt tartaniuk.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. július 10., kedd 10:58
Donát írta:Mbappe erkezesenek sajnos alig van realitasa, akarhanyszor irjuk le. Ami viszont engem jobban aggaszt, hogy Mariano visszahozatalarol semmi hir nincsen, egy volt masfel - ket honapja volt talan egy kosza hir, aztan elhalt. Pedig ot le lehetne boltolni a VB alatt, leven nem erintett. Nagyon kellene o szupercserenek, ne-adj-isten kezdonek a keretbe.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. július 10., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 10., kedd 10:51
Nem írhatja, hogy milyen jó ez a 9 év Próbálnak belekapaszkodni mindenbe, csak menjen márericco írta:
A talalgatasok alapja, hogy mult idoben irta, milyen jo volt Madridban. Sokan elkoszonest latnak bele.
Szerintem nincs igy. Remelem
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 10., kedd 10:37
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem