Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- shoota
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Lopetegui)
Nalam jovore ez lenne a kezdo 11 nagy meccseken:
———————————-navas——————————
—-carvajal—-varane—-ramos—-marcelo—-
—————modric—————kroos———————-
————————————isco——————————-
—-asensio———-benzema——-hazard———-
Aztan kiscsapatok ellen lehet varialni
———————————-navas——————————
—-carvajal—-varane—-ramos—-marcelo—-
—————modric—————kroos———————-
————————————isco——————————-
—-asensio———-benzema——-hazard———-
Aztan kiscsapatok ellen lehet varialni
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Marcit es Varanet hozzatennem az utolso nevekhez, a tobbit adom. Bappe+Hazard pakk nagyon kemeny lenne.Realista24 írta:Isco nélkül nem lesz csapat, nyugodjatok meg és törődjetek bele.
Bale, Benzema és Casemiro lesznek a várható áldozatok a kezdőből. Hazardra én is számítok mint érkező, ha meg jön Mbappé, akkor felőlem bárki mehet a padra, akit nem Ramosnak és Modricnak és Kroosnak hívnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Isco nélkül nem lesz csapat, nyugodjatok meg és törődjetek bele.
Bale, Benzema és Casemiro lesznek a várható áldozatok a kezdőből. Hazardra én is számítok mint érkező, ha meg jön Mbappé, akkor felőlem bárki mehet a padra, akit nem Ramosnak és Modricnak és Kroosnak hívnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Casemiro-Kroos-Modric-Bale-MBappe-Hazard
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Kovacic-Kroos-Modric-Isco-MBappe-Bale
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Casemiro-Kroos-Modric-Bale-Benzema-Hazard
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Kovacic-Kroos-Modric-Isco-Benzema-Bale
Ezeket tudom elképzelni.
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Kovacic-Kroos-Modric-Isco-MBappe-Bale
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Casemiro-Kroos-Modric-Bale-Benzema-Hazard
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Kovacic-Kroos-Modric-Isco-Benzema-Bale
Ezeket tudom elképzelni.
Nem illik.
Nálam is nagy fejtörést ad Isco, bár én egyértelműen Casemirot raknám ki. De a Kroos-Modric kp-nak akkor segíteni kell visszafelé rendesen.Realista24 írta:Kiagyod Lopi kedvencét, Iscót? Öreg hiba.tubatibi írta:Később írok a CR topikba, de most egyelőre emésztem a sztorit.
Egyértelműen két ember kell a támadóharmadba, egy Hazard-Neymar/MBappe kéne, de sajnos a brazil, francia duó teljesen esélytelen. Úgy gondolom, hogy egy Hazard fog előre érkezni és ezzel ki is fúj majd a dolog, nagyon nem lesz ez így jó.
—————————Navas——————————
——-S. Ramos—————-Varane—————
Carvajal—————————————-Marcelo
—————————Casemiro——————————
—————Kroos——————-Modric—————
Bale——————————————————Hazard
—————————-Benzema—————————
Valószínűleg jövőre így fogunk felállni, bár egy Neymar/MBappe Bale helyett, illetve egy Case-Kova csere szerintem elég sokat dobna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát igen. Ehh, inkább nem mondok semmit, előbb várjuk meg kik érkeznek, és adjuk meg Lopinak a bizalmat.Realista24 írta: Kiagyod Lopi kedvencét, Iscót? Öreg hiba.
Érdekes egy év lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiagyod Lopi kedvencét, Iscót? Öreg hiba.tubatibi írta:Később írok a CR topikba, de most egyelőre emésztem a sztorit.
Egyértelműen két ember kell a támadóharmadba, egy Hazard-Neymar/MBappe kéne, de sajnos a brazil, francia duó teljesen esélytelen. Úgy gondolom, hogy egy Hazard fog előre érkezni és ezzel ki is fúj majd a dolog, nagyon nem lesz ez így jó.
—————————Navas——————————
Valószínűleg jövőre így fogunk felállni, bár egy Neymar/MBappe Bale helyett, illetve egy Case-Kova csere szerintem elég sokat dobna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Később írok a CR topikba, de most egyelőre emésztem a sztorit.
—————————Navas——————————
—————————Navas——————————
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Navas/lunin?kiko - carvajal/odriozola, varane/vallejo, ramos/nacho, marcelo/theo - kroos/ceballos, modric/case, isco/? - hazard?neymar, benzema/?, bale/asensio Na gyerekek kövi szezonban ez a legreálisabb téma. Benzemával fog e számolni és kovacic-al az még qrva sok kérdést felvet majd a keret alakításában, gondolok itt egy savicra meg lewára, bár nem egy fasza felhozatal, de a hírekre alapozva
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ajaxból De Ligt a kincs. őt én is szívesen látnám. Ndombele valóban tehetséges de egyenlőre még csak tehetséges. potenciál megvan de hogy egy Real kp-án ember legyen az lehet még sok. Bailey szintén. Dolberget nem láttam elégszer úgyhogy passz. Mendy inkább a szokásos francia szélső rohamnéger.
szép dolog a fiatalokba vetett hit de Ödegaard még súlytalan Ceballos is inkább csak csere vagy pihentető rotáló amiben remélem több lesz idén. kellenek ide bevált húzó emberek is akik a mostban csinálnak valamit.
egyébként nem a kedvencem de Courtois most igencsak olcsó lenne és 7-8 évre lezárná végre ezt az évenkénti kapuskérdést és minőségben is ok lenne. Hazard is olcsóbban hozható a bl hiány miatt ő is egy 3-4 évre egy áthidaló embernek tökéletes. persze Mbappé a sztár de ha nem sikerül attól még ugyanúgy lesznek meccseink lehet érdemes lenne erre is tervezni hogy ha most nem sikerül valami akkor meglegyünk addig amíg jön a következő nagy húzóember.
szép dolog a fiatalokba vetett hit de Ödegaard még súlytalan Ceballos is inkább csak csere vagy pihentető rotáló amiben remélem több lesz idén. kellenek ide bevált húzó emberek is akik a mostban csinálnak valamit.
egyébként nem a kedvencem de Courtois most igencsak olcsó lenne és 7-8 évre lezárná végre ezt az évenkénti kapuskérdést és minőségben is ok lenne. Hazard is olcsóbban hozható a bl hiány miatt ő is egy 3-4 évre egy áthidaló embernek tökéletes. persze Mbappé a sztár de ha nem sikerül attól még ugyanúgy lesznek meccseink lehet érdemes lenne erre is tervezni hogy ha most nem sikerül valami akkor meglegyünk addig amíg jön a következő nagy húzóember.
- ateeemadrid
nem, én azon kevés fórumozó közé tartozok, aki nem az ősellenséged, mégha nem is nagyon szoktam egyetérteni veled. viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy te tényleg ezeket a játékosokat mind követted, ajax leverkusen meg lyon meccseket csak nem nézel rendszeresen.wxyz írta:Örülnél neki ha azok lennének, ugye? Lehetne az orrom alá dörgölniateeemadrid írta:szóval te a mendy, ndombelé, bailey, dolberg féle 4-esben látod a megoldást? ezek fixen nem tucatszarok gondolom.
Ndombele szerintem amint megmutatja magát pár nézettebb meccsen, úgy fog a fórum utána sírni, mint Mbappé után. Az első Vieira utód aki hozzá mérhető.
egyébként az "isconál tehetségesebb ödegaard és ceballos" kijelentés is elég merész, pedig én a norvég egyik fő védelmezője vagyok.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Ha már az Ajax szóba került, akkor onnan De Ligtet hoznám egyedül. Abban a srácban hatalmas a potenciál.
Örülnél neki ha azok lennének, ugye? Lehetne az orrom alá dörgölniateeemadrid írta:szóval te a mendy, ndombelé, bailey, dolberg féle 4-esben látod a megoldást? ezek fixen nem tucatszarok gondolom.
Ndombele szerintem amint megmutatja magát pár nézettebb meccsen, úgy fog a fórum utána sírni, mint Mbappé után. Az első Vieira utód aki hozzá mérhető.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kérdés mi a cél? a 3-4. hely es BL legjobb 16, akkor jól is elsulhet, ha a bajnoki cim, akkor nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
szóval te a mendy, ndombelé, bailey, dolberg féle 4-esben látod a megoldást? ezek fixen nem tucatszarok gondolom.
Legyen akkor.Galacticos írta: egyszer majd ha ráérsz vezesd már le hogy te hogy alakítanád át a csapatot és kiket igazolnál. baromi kíváncsi lennék nálad ki az aki nem tucatszar
Kapus, KH, JHV posztra megvannak az emberek.
A bal oldal problémás, Marceloban én már annyira nem bízok, egy Theo legyen az alternatíva. Nem tudok nevet, a lyoni Mendy jónak tűnik, de nem láttam eleget, őt figyelném. Theo mehetne kölcsönbe.
Középpályáról Casemirot eladnám, kell a hely Ndombelének, ha edző/vezető lennék őt mindenképp a csapatomban akarnám látni.
Kovacic felőlem mehet, ha akar, nem rossz játékos, de nem az a szint akinek a távozóni akarása miatt egy Real Madridnak kétségbe kell esnie.
Isco felesleges, csak a helyet veszi el a tehetségesebb Ödegaardtől és Ceballostól.
Támadósorból CR távozónak tűnik, szóval egy csatár kell. Mbappé nem kell több 100 millióért, Dolberget hoznám az Ajaxból. Ahogy nézem idén nem jöttek neki úgy a gólok, de ezt nem látom problémának, mondjuk sérült is volt. Ritka képzett játékos, társaknak jól elő tud készíteni, jó helyzetfelismerései vannak és befejezni is tud, Bergkampra emlékeztet. Benzema utódnak jó lehetne.
Szélsőnek Baileyt. Gyengébbnek látom, mint Dembelét és Mbappét a kevesebb sebessége miatt, de inkább ő egy ésszerű összegért.
Vazquez és Asensio maradjon.
Balet és Benzemát erre az egy évre még legalább itt tartanám.
Vinicius, Mayoral kölcsön.
Navas - Carvajal? , Varane, Ramos, Marcelo? - Ndombele, Modric? , Kroos - Bale? , Bailey, Benzema?
Kérdőjelet raktam azok mellé akiknek nem lenne biztos a helye.
Modric lecserélést elkezdeném Ödegaardal.
Carvajal, Benzema versenyezhet az érkezőkkel, Bale Asensioval, Vazquezzel és a sérülések ellen.
Marcelo kapcsán említettem, hogy már nem bízok benne annyira.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2018. július 7., szombat 19:06-kor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hazard.Itt akar játszani,nem nyert még bl-t, jó játékosnak tartom és szimpatikus faszi.Csapatjátékosnak tűnik 1-2 év után vezér alkat is lehetne.shoota írta:Ti kit hoznatok ha a PSG abszolut nem adna Bappet? Neymar vagy Hazard? Vagy esetleg mas? Es miert? Es milyen tamadoformacioval allnatok fel?
Szerintem Bale-Benzema kettőssel jól meg lenne.
Az álmom a Bale-Bappe-Hazard sor ahol eleinte Gareth hozza a gólokat stabilan később pedig Mbappe.
De mivel a kérdés kizárja bappe-t így Hazard mellé kell hozni csatárt is ötletem sincs kit.
De perez ideológiájába Neymar illik,most jól pofára esett(nem dobálta magát ma) szerintem nem menthetetlen a gyerek egy olyan közegben mint Ramosék.Vele rengeteg sebességet nyernénk ha a játékát egyszerűsítené.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- shoota
Ti kit hoznatok ha a PSG abszolut nem adna Bappet? Neymar vagy Hazard? Vagy esetleg mas? Es miert? Es milyen tamadoformacioval allnatok fel?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid announce that they will not play in Mexico on July 28th due to Puebla not fulfilling their agreement. [marca]
Mexikó már vissza is mondta, így hogy nem lesz Cé
Mexikó már vissza is mondta, így hogy nem lesz Cé
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jah meg pletykaltak h az uj edzonk Conte lesz meg Allegri meg Laci bacsi aztan egy szo sem volt igaz