Cristiano Ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
Óriásit nyert a Juve, ők lesznek azok akik búcsúztathatják a mi legendánkat. Nekünk meg Zidane óta semmi hasonló élményünk nem lehetett, talán egy szem Dudek vonult vissza innen, dehát ő is csak tartalékos volt...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen, pont emiatt ennyire fajo az elvesztese is.BBeno írta:statnak elmegy de sokkal tobbet kaptak mint egy focistat.
ZIDANE
Kb összesen nem érnek annyit, mint CR egyedül 34 évesen. Ha megnézzük még fénykorukban se nagyonKerlon írta:Aki szerint kevés az ára az nézze meg ezt a top 11-et, akiért 30 felett fizettek:
https://tmssl.akamaized.net//images/fot ... -16563.png
Úgy, hogy ennyi idősen páran már csak 1 évre szoktak eligazolni levezetni máshova.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem ez a durva, hanem, hogy a 100 milla az ő esetében gyakorlatilag egy jelképes összeg, hogy mégis kapjunk érte valamitKerlon írta:Aki szerint kevés az ára az nézze meg ezt a top 11-et, akiért 30 felett fizettek:
Úgy, hogy ennyi idősen páran már csak 1 évre szoktak eligazolni levezetni máshova.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
statnak elmegy de sokkal tobbet kaptak mint egy focistat.
Aki szerint kevés az ára az nézze meg ezt a top 11-et, akiért 30 felett fizettek:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nehéz szavakba önteni azt a csalódottságot és szomorúságot, amit most érzek. Amikor ideigazolt, örültem, mert tudtam hogy egy zseni jött a csapatba, aki ki tudja vakarni a szarból a Realt. De mint játékos sosem volt szimpatikus. Viszont amit itt letett az asztalra a közel 10 év alatt, az a profi hozzáállás, a küzdeni akarás az utolsó pillanatokig, a görcsös gólszerzési vágy... Ezek miatt, na meg persze a raktárnyi góljai miatt az utóbbi 2-3 évben egyértelműen az egyik legnagyobb kedvenc lett. Rengeteg örömet és boldogságot okozott ez az ember nekünk madridistáknak, ráadásul 9 éven át, ami nem kevés idő. Ennyi idő alatt nagyon-nagyon meg lehet szeretni embereket, még ha csak hétvégente, vagy néha hétközben láthattuk őket 90 percen át a tv-ben. De annyira hozzá tudnak nőni az ember szívéhez, pláne ha leraksz egy ilyen teljesítményt 9 éven keresztül... És ez a folyamatos rivalizálás Messivel, mindig felpaprikázta az El Clásicok hangulatát, ami most teljesen meg fog változni. Nehéz elfogadni, hogy elment, de érthető. Sajnos nyilvánvaló volt, hogy nem innen fog visszavonulni, azonban titkon sztem nem csak én reménykedtem ebben, hogy hátha mégis. Nagyon-nagyon fog hiányozni ez az ember, A LEGENDA, a Real Madrid valaha volt legjobb-legnagyobb játékosa. ADIÓS CRISTIANO ÉS KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nekem soha nem volt személyes kedvencem, de nagyon nagyon hálás vagyok neki.
Utolérhetetlen teljesítményt tett le az asztalra.
Sok sikert neki, csak nem ellenünk!
Az utódja, ha 10 éve alatt hozza a számait, azt is el tudnám nézni neki.
Utolérhetetlen teljesítményt tett le az asztalra.
Sok sikert neki, csak nem ellenünk!
Az utódja, ha 10 éve alatt hozza a számait, azt is el tudnám nézni neki.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- CRonika
- Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
- Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!
Köszönünk mindent Cristiano Ronaldo!
Sok mindent írnék én is, de túlságosan szomorú vagyok most. Még a hivatalos bejelentés után is azt reméltem, hátha hacker támadás érte a realmadrid.com-ot....SAJNOS nem így történt!
Köszönök mindent pillanatot, az örömkönnyeket! Viszlát LEGENDA!
Sok mindent írnék én is, de túlságosan szomorú vagyok most. Még a hivatalos bejelentés után is azt reméltem, hátha hacker támadás érte a realmadrid.com-ot....SAJNOS nem így történt!
Köszönök mindent pillanatot, az örömkönnyeket! Viszlát LEGENDA!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, hogy ott lesz.BBeno írta:ha a stadionban lesz akkor gondolom teljes telthazra lehet szamitani.
A fizetése nem 30, hanem elvileg évi 31 milla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ha a stadionban lesz akkor gondolom teljes telthazra lehet szamitani.
aha, mert ha szerződésben állsz valakivel azt csak úgy kirúghatod, főleg egy Mendes féle embert, aki nagyban hozzájárult a CR birodalom felépítésében.RaúlCF írta:az ügynök csak azt csinálja amit a játékos akar különben kirúgja és kész.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hétfőn mutatják be. Kis show keretében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Magyar juve FB accounton elég érdekes HSZ-ek vannak... Még nem tudják,hogy mekkora és milyen legendát kaptak.
Megismerik hamar...
szerk.:
Offical oldal meg tele van olyan formákkal, akik jelzik, hogy mostantól Juve szurkolók
Megismerik hamar...
szerk.:
Offical oldal meg tele van olyan formákkal, akik jelzik, hogy mostantól Juve szurkolók
ZIDANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az ügynök csak azt csinálja amit a játékos akar különben kirúgja és kész.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kerlon írta:James is hozzánk tartozik még valamilyen szinten.Realista24 írta:Azt se felejtsük el, hogy egyetlen játékosa maradt Mendesnek Madridban, az is Coentrao.
Amúgy meg könnyen lehet, hogy ő áll mindennek a hátterében. Nem tudott már ide boltolni, előbb megtömte Pepe fejét, most CR-ét is.
Mendes a hosszabbításon is keresett volna, na meg csak teszi a dolgát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
James is hozzánk tartozik még valamilyen szinten.Realista24 írta:Azt se felejtsük el, hogy egyetlen játékosa maradt Mendesnek Madridban, az is Coentrao.
Amúgy meg könnyen lehet, hogy ő áll mindennek a hátterében. Nem tudott már ide boltolni, előbb megtömte Pepe fejét, most CR-ét is.
K
K