Az ő felhasználóiba benne vannak az egyszer regisztrált, és 1-2 hsz-t elküldő tagok is. Ők csak statisztika, semmi más.
de attól még a 28.000 az ott van. mocskos nehéz lesz azt utolérni. :-)
én egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy csak igy meghal a madridista.hu
nincs esély a visszavándorlásra?
egy teljes megújulás,mind fórumilag és szerkesztőileg? (és tulajdonosilag..?)
Pont azt akartam még hozzáírni, hogy csak egy üzletként tekint a dolgokra és álszent módjára betol egy "Hala Madridot" a végére. Gondolom feltűnt neki, hogy mekkora látogatottsággal bír az oldal, mennyi szép Barcás reklám, meg hüvelygomba elleni kenőcs reklámot lehetne kirakni, amiből jönne a zseton. Az első sortól az utolsóig bűzlik a levele. Egy maximalista üzletember, de majd lehet veszek pár könyvet a mittomén milyen boltokban. Óó hagyjuk már...
de attól még ez csak faszság ,amit te csinálsz.
tényleg elég érdekes stilusa van az emberünknek,de attól még tényleg elért valamit.fikázhatjuk ezt a szerencsétlent,de attól még neki kellett "eltartani" az oldalt.az meg csak ,hogy ilyen reklámok jutottak nem feltétlen az ő hibája.
azért nem olyan könnyű egy ilyen oldalt vezetni,ami nekünk csak annyiból áll,hogy irunk ide.
nekem nagyon vegyes érzelmeim vannak a dologgal kapcsolatban.sajnálom a kiválást,mert a madridista tényleg mo egyik vezető oldala volt.azt az adatbázist,azt a sok munkát igy eldobni..
esetleg ha
majd kell valami támogatás(ó),akkor lehet tudok segiteni.