Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 15., vasárnap 9:08

Szerintem tuti kiegyenlítettebb volt minden. Kapásból az olaszok mindig ki tudtak állítani 3-4 versenyképes csapatot, a németeknél szintén 2-3 odaérhetett.

Olaszok hányták magukból a jobbnál jobb játékosokat, most meg semmi nincs náluk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 15., vasárnap 9:04

Hát nem tudom, néha néztem vissza régi meccseket, de a régi nagy egyéniségek ugyanúgy togyogtak, mint ma jobb napjain Benzema, meg olyan helyzeteket hagytak ki, amire Higu is csettint. Csak ugye régen még a szar is édesebb volt. 1-2 perceket öszeollózva és egymás után rakosgatva legendáriumok születnek a régiekről, közben meg a meccs 90 percében ugyanazt csinálták mint a maiak, sőt, még a játéktempó is lassabb volt.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2018. július 15., vasárnap 9:03

Nem rúgnának 70-et.

Ennyire sértő a zsenigyerek? Hmm...
Messi-CR-Messi-CR...10 éve sehol senki más. Ilyen mikor volt máskor?

De legyen, ugyanannyi egyéniség van, mint korábban, csak a taktika megöli őket.
Csak úgy hemzsegnek a Zizuk, Baggiók, Laudrupok, Vieirák, Rivaldók, Bergkampok, Figók, de akkora az árnyéka a Messi-CR duónak, hogy nem látszanak, nem látszhatnak.

Kiszálltam.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 15., vasárnap 9:03

G. V.tinho írta:
H.E.H.E. írta:ha egy ilyen flop vébé után ekkora pofa mellett és ekkora osztás meg alázás után, amit odahaza meg az egész világon kapott sem tér észhez, akkor viszlát.
kérdés van e annyi agya, hogy leessen, hogy ilyenkor ennyi idősen már az igazi brazil focisták vébét nyertek, aranylabdáztak.

perez hozza, nem kérdés, itt meg pár hét alatt eldől, hogy kurva marad vagy ember lesz belőle.
ez nem párizs vagy katalónia, ahol lehet kurválkodni.
abban Hehének teljesen igaza van, ha a kurválkodásról leszoktstjuk, akkor kanyarban nincs hozzá senki a mai fociban virtuózitásban
Ilyen erővel bárki az, ha ezt meg azt nem veszünk figyelembe vagy mi lett volna ha. Vagy mi van akkor ha.

Bullshit. Ez nem jo másra csak arra hogy megmagyarazzuk Pato miért nem lett focista soha. Vagy Neymar miért tart meg mindig csak ott ahol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. július 15., vasárnap 9:00

H.E.H.E. írta:ha egy ilyen flop vébé után ekkora pofa mellett és ekkora osztás meg alázás után, amit odahaza meg az egész világon kapott sem tér észhez, akkor viszlát.
kérdés van e annyi agya, hogy leessen, hogy ilyenkor ennyi idősen már az igazi brazil focisták vébét nyertek, aranylabdáztak.

perez hozza, nem kérdés, itt meg pár hét alatt eldől, hogy kurva marad vagy ember lesz belőle.
abban Hehének teljesen igaza van, ha a kurválkodásról leszoktstjuk, akkor kanyarban nincs hozzá senki a mai fociban virtuózitásban

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 15., vasárnap 8:47

Es a régi zsenigyerekek megéltek volna a mai, agyontaktikázott fociban gondolom, es 70 gólt rúgtak volna évente.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2018. július 15., vasárnap 7:47

Swineherd írta:
pheco írta:Hiaba voltak esetleg technikasabbak, az eredmenyesseg is hozzatartozik a GOAT fogalmahoz, abban meg CR agyonveri oket.
A világért sem akarok ebbe belefolyni, mert igazából leszarom. De, ha nincs fogalmunk arról az időszakról, amikor Ronaldo játszott (csapatok-, bajnokságok erőssége, KEK, UEFA kupa akkori nívója stb), akkor ne írjunk már le ilyen baromságot.

Volt olyan időszak, amikor nem 2-3 csapat vásárolta fel a világ összes valamirevaló focistáját. Ja, ez olyan időszak is volt egyben, amikor sokkal több valamirevaló focista, pláne sokkal több egyéniség játszott, sokkal jobban elosztva. 50 gólt egy szezonban sajnos nem vert volna a két mai zsenigyerek, 40-et sem.
Vagy siman csak akkor voltal fiatal, es az ido megszepit mindent. Ugyanaz volt akkor is, most is, legfeljebb a csapattaktika fejlodott mas iranyba.

Vicces amugy, hogy zsenigyerekezel, mikor a sajat csapatod jatekosa lerak 5 bl-t az asztalra.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2018. július 15., vasárnap 6:40

pheco írta:Hiaba voltak esetleg technikasabbak, az eredmenyesseg is hozzatartozik a GOAT fogalmahoz, abban meg CR agyonveri oket.
A világért sem akarok ebbe belefolyni, mert igazából leszarom. De, ha nincs fogalmunk arról az időszakról, amikor Ronaldo játszott (csapatok-, bajnokságok erőssége, KEK, UEFA kupa akkori nívója stb), akkor ne írjunk már le ilyen baromságot.

Volt olyan időszak, amikor nem 2-3 csapat vásárolta fel a világ összes valamirevaló focistáját. Ja, ez olyan időszak is volt egyben, amikor sokkal több valamirevaló focista, pláne sokkal több egyéniség játszott, sokkal jobban elosztva. 50 gólt egy szezonban sajnos nem vert volna a két mai zsenigyerek, 40-et sem.

Amúgy a Juve jó döntés.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 15., vasárnap 4:59

https://index.hu/sport/futball/2018/07/ ... bemutatas/

Ez szép és jó lenne de akkor miért nem fogadta el a búcsút? Érthetetlen ez így.

ps.: 10 másodpercig kerestem a játékosok között a topikját amíg leesett ,hogy hiába. :|
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 14., szombat 18:44

H.E.H.E. írta:amikor ezt az ostoba kecskézést abbahagyják, akkor én is abbahagyom az igazironaldozást.
Neked Ronaldo a goat, sokaknak Cristiano, miert nehez ezt elfogadni? Nyert 5 BL-t, ami Ronaldonak es Maradonanak egyszer sem sikerult. Mellette osszejott egy EB, ami boven nem volt elvaras azzal a csapattal.
Hiaba voltak esetleg technikasabbak, az eredmenyesseg is hozzatartozik a GOAT fogalmahoz, abban meg CR agyonveri oket.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. július 14., szombat 18:27

Én egyaltalan nem vagyok cr fan, de aki a csapatát jóformán egy huzamban 4x elviszi a bl trónig hagy legyen már elismerve. Azt meg hehének üzenem ez már nem 80as 90es évek, kár összehasonlítgatni

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 14., szombat 17:51

Az öregebbik Ronaldo nekem top 3 kedvenc, de nagyon megszépítette az idő az emlékeket, nekem valahogy rendre az ugrik be hogy mennyire büdös volt neki futni, egykedvűen sétálgatott a pályán miközben égett a ház, na az aztán célravezető volt, és élmény nézni. :D

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 14., szombat 17:48

ha egy ilyen flop vébé után ekkora pofa mellett és ekkora osztás meg alázás után, amit odahaza meg az egész világon kapott sem tér észhez, akkor viszlát.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 14., szombat 17:46

ha a szórakozás miatt nézel focit, akkor mondd már el hogy mi a picsa szórakoztat neymaron? egy kibaszott bohóc, akinek a fetrengésen kívül karrierje legnagyobb teljesítménye hogy wimbledonban is őt szivatjak.
https://mobile.twitter.com/Wimbledon/st ... frame.html

egy 4 evvel ezelőtt azt mondom oké, szórakoztatóan játszott, de ma? pfff. el kell engedni

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 14., szombat 17:42

milyen düh, ez csak foci :lol:

ez a gótozás viszont kiveri a biztosítékot azért.
de lebronnál meg megszoktam, azon is csak kacagok.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 14., szombat 17:39

Fuhh, hallod, neked nagyon rosszat tett ez a 2 hét. :| Nem is írok semmit inkább... rettentő nagy düh és feszültség lehet benned.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 14., szombat 17:36

Fel sem fogatom hogy hogy lehet egy fejben gyenge patot es neymart eltetni minden hszben, es utana crt kritizalni.
én mindig azért nézek meccset, hogy szórakozzak, és mint egy félőrült keresem a mai napig azt a játékost, akiben megfog ugyanaz, mint anno ronaldoban.
ez volt céronaldo 2003-06 között, de aztán lófasz lett belőle, ez volt pato a sérülésekig, és ez bappe most, de egyiknél se felhőtlen, mindegyik nagyon messze van ronaldotól.
ezért tartom többre neymart és patot is, mert ez a foci, ami nekem tetszik, amit én látni akarok, felpassz, mögéfutsz, kényszerítő, olyan futást, helyzetet meglátni, amit más nem, a kellő pillanatban megy a csel vagy a megindulás, futsal a nagypályán.
céronaldo ezek közül sokat lever, a gólok és eredmények mellett sem tartom mint focistát akkora kalibernek, na de hát na, nem mindenki születik olyan kombinatív készséggel, mint a magyarok vagy a brazilok.
A laliga szamit.
leszarom a laligát, én csak azt akarom látni, hogy már 4:0 de még megyünk előre és már 5, hopp geci már 6, piké már bőg, messi reklamál, hopp már ott a hetedik, és nincs megállás, meggyilkoljuk őket könyörtelenül, mint michael jordan az ellenfeleit.
mindig ott volt a lehetőség a murinnyó éra utáni években.
minden
egyes
alkalommal elbasztuk.

patotomadrid2019jan

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 14., szombat 17:30

H.E.H.E. írta:az aranylabda, miután - mintegy búcsúzásképp - még csinált valamit a spanyolok ellen a vébén, ugyanannyira az övé, mint messié, mert utána még annyit se csinált. magyarul semennyire. hatalmas csalódás. nyilván nem egyszerű egyedüli értelmes játékosként mutatni valamit, amikor mindenki rád vadászik, de miért hiszi azt megoldásnak, hogy ha megáll elöl és várja, hogy nagyritkán eljusson hozzá a labda, és amikor látja, hogy nem működik, akkor sem változtat rajta, nem jön vissza, nem fut neki a védelemnek, hogy felbontsa őket, hát lófasz ez, nem goat.
33 eves, ebt nyert, kurva hosszu szezonja volt, 5x aranylabdas. Ennek ellenere azon az egy spanyolok elleni meccsen tobb volt benne mint neymarba egesz karrierje soran a valogatottba, ot megsem kritizalod ennyire. Pedig 26 eves ereje teljeben van, csak hat a spagetti, meg a talajtorna elvette az energiajat a focitol.
Ja bocsanat olimpiat nyert. A te szavaiddal elve: "bitch pls"
Fel sem fogatom hogy hogy lehet egy fejben gyenge patot es neymart eltetni minden hszben, es utana crt kritizalni.

U.i.: a barcanak es a barcasoknak ez a 3bl egymasutan nagyobb pofon mint 30-0ara vertuk volna oket. Egy leaajnalt, kinevetett, jatek nelkuli csapat 3ev alatt letorolte a fold szinerol a nagy pep teamet akik mindossze 2 blt tudtak hozni, azt se egymasutan. Gondolj el egy embert aki gracias pep felirattal eli le az eletet, mit elhetett at egy real tripla alatt. De tudom. A laliga szamit.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 14., szombat 17:29

H.E.H.E. írta:ja még annyi, hogy hiányérzetem van, hogy amíg itt volt a messi vs céronaldo, sosem basztuk meg igazánkeményen a barcát.
9 éven át. annyiszor volt benne a meccsben, hogy az egész la masiát, barcát , katalóniát mindent be lehetne hinteni sóval, csak fejben kéne odatenni kicsit, de sosem sikerült.
szóval szépek ezek a győzelmek, meg sok gólok, de nagyon bánom, hogy a barcát nem tudtuk igába hajtani.
az elmúlt sok évben soha.

Igazabol nekem is ez az 1 hianyzik.
Visszafele meg kaptubk pofont parszor.
ZIDANE

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. július 14., szombat 17:27

Van igazság Hehe írásában de azért én adnék mondjuk egy 5-0-t plusz 1 béel trófeáért. :mrgreen:
Som i Serem!
6oat

Vissza: