Ezt mondom,hogy nem a legnagyobbak haltak ki mert belőlük generációnként van 1-2 ,hanem az ilyen nevek.És szerintem nem azért mert ne születnének hasonló képességű játékosok mint pl Raul vagy giggs de mivel a klubhűség ma már nem nagyon divat így nincs idő,hogy a mítosz kialakuljon róla.Manapság ritkaságnak számít ha egy klubnak van legendája,régen azért mindenhol akadt 1-2.H.E.H.E. írta:felsoroltad ezeket.Raul
Del piero
Henry
Totti
Giggs
nálam egyik se all time great, de rajtuk nőttem fel, és még sok hozzájuk hasonló volt, egy 100as névsort ide lehetne rakni a 90es évekből, akkhez hasonló sincs manapság.
mert bár nem alltime great arcok ezek, de az is biztos, hogy a maiak kanyarba sincsenek ezekhez.
Szerintem pl Bale jobb mint giggs,de giggs lenyomott 20 évet a unitedben és ő ezért valamk istentelen nagy epic ember státuszban van.Bale meg itt van 4-5 évet tett is le az asztalra ezt azt de mivel klub legenda itt fixen nem lesz máshol meg már lehet késő neki így szerintem a legtöbben giggset választanák mert ő micsoda legenda.És rengeteg ilyen eset van manapság mert senki se marad a seggén.
Aki meg mindenhol baszó ahova megy az a legfelső kategóriában van így is úgy is.És ezekből szerintem darabszámra megvagyunk most is.