Oké.Akkor mutass egy csapatot aki nyer egy bl-t megy egy bajnokságot ugyanabban a szezonban.Ez nem nehéz.Lépjünk tovább.petiamadridista írta:Én leszarom, hogy CR ól tájm hányadik, meg gót meg ilyenek.
de amit már napok óta szajkózom abban eddig sztem csak CSOki és Hehe osztott igazságot nekem. Az pedig ez:
Így van.a még annyi, hogy hiányérzetem van, hogy amíg itt volt a messi vs céronaldo, sosem basztuk meg igazánkeményen a barcát.
9 éven át. annyiszor volt benne a meccsben, hogy az egész la masiát, barcát , katalóniát mindent be lehetne hinteni sóval, csak fejben kéne odatenni kicsit, de sosem sikerült.
szóval szépek ezek a győzelmek, meg sok gólok, de nagyon bánom, hogy a barcát nem tudtuk igába hajtani.
az elmúlt sok évben soha.
A Bl győzelmekben és egyéni mutatókban messze felűlmúlta CR és az ő korszakának a csapata az elvárásokat.
De a ligában, a Barcával szemben meg még a történelmi normákat is alulmúlta.
Ezért sem gondolom azt h most itt aztán juj de mindennek vége lenne mert egy 33 éves játékos távozik.
Mert nem.
És igen a laliga is számít. sokat.
Most mutass egy olyan csapatot aki megyneri a bl bajnokság kombót aztán meg is védi mind2őt.
Ha esetleg találták akkor keress nekem olyat aki megnyeri egymás után 3szor a bl-t és mellé 2 bajnokságot.
Ha eddig eljutottál meg mondj egy csapatot aki 5 év alatt nyert 4 bl-t és mellé a bajnokságot is volt ereje ledominálni.De ha van akkor olyat akinek a ligában ilyen erős riválisa van mint nekünk.Ha a barsza lett volna ennyire epic csoat és ők húztak volna be 4 bl-t akkor most nekik lenne kevesebb bajnoki címük.
Egy bl győzelem hiába 13 meccs a szezon 70%át felemészti energiában és fejben.Nagyon kell klappoljon minden,hogy mellé jöjjön a bajnokság is.(de ezt is meg csináltuk 2017) Kéne mellé béna rivális de nem volt,ettől még szebb az egész.
Szerintem elégszer ütöttük a barszát.Döntőkben kieséses meccseken.Az igaz,hogy volt pár meccs amikor nagyon megverhettük volna őket de nekem nincs ezért hiányérzetem.Igazából nekem ők az a csapat akiket megverni se jó érzés.Legalábbis én nem érzem azt az örömmámort amikor őket ütjük mint amikor pl a bayernt.Ne is lássam őket azt a 180percet kikínlódom de több ne legyen.