én arra gondoltam, h azonnal vissza Benzinek, de abban van vmi, h Ronaldo azt nem hagyta volna annyiban , annál ő jobban ki akarja venni a részét, minthogy "hátha jön vki mögöttem"... és ha az alapján nézem a dolgot, amit tőled idéztem: "Nem olyan iranyito, aki szemben az ures kapuval is azt keresi, hogy kinek tudna meg lepasszolni a labdat, hanem egy tamado kozeppalyas, aki ha ott van a 16-oson belul, akkor van mersze elrugni a labdat." - akkor ez alapján jogosan lőtte el, igen.h3x0r írta:- masodik:mire hozza kerult a labda, Ronaldo lesen volt, ha azonnal rugja Benzemanak, akkor a portugal valoszinuleg bele er. Ha az atvetel utan rugja Benzemanak, akkor meg mar mindket jatekos lesen van. Max DM-nek adhatta volna, de 3-4 getafe jatekos volt korulotte. Jol dontott, hogy ellotte.miVida írta: 1:27:30 után - félpálya
1:29:50 - Ronaldonak vagy Benzemanak kellett volna...sztem (Ronaldo megteheti, hogy nem passzol )
1:32:00 - mit akart? vagy itt is jól tette, hogy nem passzol?
(amúgy sztem minden a félpályás ellövéssel kezdődött nálam, mert azt én nagyon is túlzásnak gondoltam...)