Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 16., hétfő 14:07

madridronie írta:
Szerintem szimplán perez nyomására és sértetségből igazolt el+mendes is biztos telebeszélte a fejét mert akart még egy utolsót kaszálni rajta.Persze ha már lépett a juve a lehető legjobb választás így öregségére.De nem tudom mennyire érzi majd jól magát ott hosszútávon még ha jönnének is a várt eredmények.
Én meg azt gondolom, hogy a tavalyi adócsalásos sztori (ami megmérgezte a 2 fél kapcsolatát is), illetve a BL döntő utáni alakítása pecsételte meg végleg az emberünk sorsát! Olvastam elemzéseket ezzel kapcsolatban, amelyben azért hajmeresztő dolgok is elhangzottak Cristiano részéről, illetve vele kapcsolatban is (még ha ezek csak teóriák stb.-k is)!
És ezt meg is osztod velünk? Még ha csak teóriák.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2018. július 16., hétfő 14:03

Szerintem szimplán perez nyomására és sértetségből igazolt el+mendes is biztos telebeszélte a fejét mert akart még egy utolsót kaszálni rajta.Persze ha már lépett a juve a lehető legjobb választás így öregségére.De nem tudom mennyire érzi majd jól magát ott hosszútávon még ha jönnének is a várt eredmények.
Én meg azt gondolom, hogy a tavalyi adócsalásos sztori (ami megmérgezte a 2 fél kapcsolatát is), illetve a BL döntő utáni alakítása pecsételte meg végleg az emberünk sorsát! Olvastam elemzéseket ezzel kapcsolatban, amelyben azért hajmeresztő dolgok is elhangzottak Cristiano részéről, illetve vele kapcsolatban is (még ha ezek csak teóriák stb.-k is)!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 16., hétfő 13:43

Kerlon írta:Hát tavaly pl Balet is ki kellett volna kúrni és Mbappera áldozni. Mondjuk Perezre nem lehet túl sok szavunk, sokkal inkább jól teszi a dolgát, mint rosszul. Rossz döntései meg mindenkinek vannak.
En is ezt leptem volna meg tavaly. De ne feledjuk, Bale Perez igazi galaktikusa. Kaka megbukott, James szinten, Ronaldo pedig sosem volt az o igazolasa. Egy ev utan emelt is fizetest a walesinek.
Merci Zizou!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 16., hétfő 13:40

Még mindig hatalmas wtf ez az egész és szerintem neki is ahogy nézem a videókat róla torinóban.

Azért akármennyire profik meg minden nagyon szerette az itteni társait és viszont.Nem igazán tudom elképzelni a marcelo gólörömöt mandzukiccal vagy a Ramososat chiellinivel. xD

Szurkolok neki,hogy még tudja hozni magát ott is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 16., hétfő 13:39

Bale-t most is oda kéne dobni a PSG-nek, hátha... 200 + Bale. és szia.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2018. július 16., hétfő 13:38

pheco írta:Szerintem jogosan zavarta, hogy fele annyit kap, mint Messi es Neymarnal is boven kevesebbet. Foleg, ha tenyleg kapott igeretet. Ha meg a kivasarlasi ar is le lett csokkentve, az azert igen eros jelzes, hogy mehetsz.
Emlitette evekkel ezelott, hogy kedveli a Juvet es kozel volt hozza, hogy a Sportingbol odaigazoljon.
Szoval ha tenylegesen csak a penz erdekli, akkor elmegy Kinaba 2-3x ennyi penzert.
En ra nem tudok haragudni, Perezre mar inkabb, de igazabol ha jol tudunk igazolni, akkor win-win szitu. Viszont, ha nem akkor foghatja Perez a fejet, hogy a generaciovaltast ugy kezdte, hogy CR es ZZ ment el elsokent a sikerkorszak ket talan legfontosabb szemelye.
+1.

Bevallom őszintén már tavaly a BL duplázás után úgy voltam vele hogy ha jön egy korrekt ajánlat hadd menjen, öreg már. Rám cáfolt, megint, MINDIG.

Nem vagyok CR fan, Raulon meg R.Carloson nőttem fel, nekem ők az Istenek.
De amit ez a faszi letett az asztalra az hihetetlen.

Valamiért mégis azt érzem hogy pozitívan fog rá reagálni a csapat. Kénytelenek lesznek, ez a Real Madrid. :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 16., hétfő 13:37

Hát tavaly pl Balet is ki kellett volna kúrni és Mbappera áldozni. Mondjuk Perezre nem lehet túl sok szavunk, sokkal inkább jól teszi a dolgát, mint rosszul. Rossz döntései meg mindenkinek vannak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 16., hétfő 13:32

Pereznek sok melojaba kerult gazdasagilag nem csak stabilla, hanem erosse varazsolnia a Real Madridot, 0 adossaggal, tetemes keszpenzzel a kasszaban. Valahol ertheto, hogy itt-ott meg akarja huzni a szijat, hogy ez igy is maradjon. Csak szerintem nem mindig jo helyen, jo jatekosnal teszi ezt.
Merci Zizou!

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2018. július 16., hétfő 13:32

Szerintem nem fér bele a CR márkába, hogy visszafele köpködjön a klubra. Lehet majd pár év múlva elmondja egy interjúban, hogy nem mindig jött ki Perezzel, de a csapatra, a klubra nem fog sarat dobálni.

Sok szerencsét neki. Sajnálom, hogy elmegy, de neki is jobb lesz így és a Realnak is, persze ha nem rontjuk el.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2018. július 16., hétfő 13:24

Nem CSAK a pénzért, szerintem ez nyilvánvaló, kapott ő jobb ajánlatot is, itt van egy 6.aranylabda, egy másik liga csellendzs, és egy 3.csapattal BL. Most még benne van az emberben hogy ezeket sikeresen begyűjtse és őszintén fogok tudni örülni a sikerének (kiv ha elkezdi ócsárolni a Realt)

Ami pedig minket illet, remélem jön Mbappé helyette, jelenleg csak ő tudja pótolni a hasznosságát, viszont abba nem vagyok biztos hogy a góljainak a számát is tudja majd hozni és nem-e kell mégegy gólerős csatár mellé... Mondjuk ha Benzema feléledne :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 16., hétfő 13:16

Szerintem jogosan zavarta, hogy fele annyit kap, mint Messi es Neymarnal is boven kevesebbet. Foleg, ha tenyleg kapott igeretet. Ha meg a kivasarlasi ar is le lett csokkentve, az azert igen eros jelzes, hogy mehetsz.
Emlitette evekkel ezelott, hogy kedveli a Juvet es kozel volt hozza, hogy a Sportingbol odaigazoljon.
Szoval ha tenylegesen csak a penz erdekli, akkor elmegy Kinaba 2-3x ennyi penzert.
En ra nem tudok haragudni, Perezre mar inkabb, de igazabol ha jol tudunk igazolni, akkor win-win szitu. Viszont, ha nem akkor foghatja Perez a fejet, hogy a generaciovaltast ugy kezdte, hogy CR es ZZ ment el elsokent a sikerkorszak ket talan legfontosabb szemelye.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 16., hétfő 12:58

Kerlon írta:
pheco írta:https://www.instagram.com/p/BlSThPOHSHA ... thh7qnfqi8

Itt egy hosszabb video, azert annyira nem oromkodik. Szerintem osszessegeben inkabb csalodott, meg ha nem is jart rosszul ezzel az atigazolassal.
A csalódottságot én már régebb óta megfigyeltem rajta. Sima üzleti döntés volt ez már a részéről szerintem.
+1
Ha neki ez megérte, akkor lelke rajta.
Ükunokái is ezen a szinten elnenek,ha hnap visszavonulna.
ZIDANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 16., hétfő 12:48

pheco írta:https://www.instagram.com/p/BlSThPOHSHA ... thh7qnfqi8

Itt egy hosszabb video, azert annyira nem oromkodik. Szerintem osszessegeben inkabb csalodott, meg ha nem is jart rosszul ezzel az atigazolassal.
A csalódottságot én már régebb óta megfigyeltem rajta. Sima üzleti döntés volt ez már a részéről szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. július 16., hétfő 12:47

köszi! ez hatalmas :lol: dzsuvee dzsuve ee
Som i Serem!
6oat

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 16., hétfő 12:38

https://www.instagram.com/p/BlSThPOHSHA ... thh7qnfqi8

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 16., hétfő 12:23

Miről énekeljen? Most azért a mezért kell meghalnia. Nem ordítozhatja mindenhol, hogy "Hala Madrid!".
Ki kérte hogy Madridozzon? :lol:
Csak egy kicsit fura ahogy végig megy a folyosón azt nyomja a Juve Juve szavat hangosan. :lol:

Itt megtalálod lejjebb kell görgetni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 16., hétfő 12:19

Zidane’98 írta:Én azért nagyon kíváncsi leszek, hogy Mendez miután megkötötte az első nagy üzletét a Juvéval, ki mindenkit fog majd még odavinni az ügyfelei közül... (Coentrao, Mariska, James)
A Madridban is az elsőt több követte... :hmmm: :mrgreen:
Nem leszek meglepve, ha lezsírozza nekik James-t is... bár kérdés, miből lenne rá pénzük. Cr-re sincs.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 16., hétfő 12:18

Zidane’98 írta:Én azért nagyon kíváncsi leszek, hogy Mendez miután megkötötte az első nagy üzletét a Juvéval, ki mindenkit fog majd még odavinni az ügyfelei közül... (Coentrao, Mariska, James)
Nem hiszem, hogy a Juvenak túl sok mozgástere maradt a piacon.
K

Zidane’98

HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. július 16., hétfő 12:16

Én azért nagyon kíváncsi leszek, hogy Mendez miután megkötötte az első nagy üzletét a Juvéval, ki mindenkit fog majd még odavinni az ügyfelei közül... (Coentrao, Mariska, James)
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ :goat: :goat: :goat: +1(+1) :workout: x5

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 16., hétfő 11:59

p.csabi1 írta:Na már a Juventusról énekel az emberünk ahogy megy az orvosi vizsgálatra. :lol:
Nem szólt ez másról mint a pénzről nekem most már nagyon az az érzésem,főleg hogy megtarthatja a teljes szponzori pénzt is ahogy olvasom.
Miről énekeljen? Most azért a mezért kell meghalnia. Nem ordítozhatja mindenhol, hogy "Hala Madrid!". :fpalm: Mi lesz itt, ha ne adja az Úr, de gólt lő ellenünk a BL-ben... Elengedtük, elment, hivatalosan már nem ide tartozik. Az, hogy civilben hová húz a szíve, az más tészta.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: