https://www.youtube.com/watch?v=4oZIqV28bGU69erssam írta:Valamelyik "Juve fan" esetleg talált streamet ahol közvetítik a bemutatót?
Itt laggmentesen megy.
ui: Egy örök Madridista!
HozzászólásSzerző: CRonika » 2018. július 16., hétfő 18:27
https://www.youtube.com/watch?v=4oZIqV28bGU69erssam írta:Valamelyik "Juve fan" esetleg talált streamet ahol közvetítik a bemutatót?
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2018. július 16., hétfő 18:26
Köszönöm!flori írta:as.com fb oldalán élőben megy. Gondolom majd máshol
is.
HozzászólásSzerző: flori » 2018. július 16., hétfő 18:24
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2018. július 16., hétfő 18:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 16., hétfő 18:15
pheco írta:https://www.instagram.com/p/BlTDPAlApTj ... xlejvm8ea1
Allegri feje a legjobb, gondolja, hogy vegre nem Higutol kell varni a golokat
Amugy nagyon rossz nezni ezeket a videokat rola Kell ido amig megszokom majd Juve mezben.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 16., hétfő 17:55
HozzászólásSzerző: madridronie » 2018. július 16., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: madridronie » 2018. július 16., hétfő 15:26
Az egyik; elvileg a klub és Perez soha nem ígért neki új szerződést a tavalyi döntő után; elsősorban Mendesen keresztül ő szeretett volna jobb kontraktust, ami elől ugyanakkor a Real Madrid vezetése egyáltalán nem zárkózott el.És ezt meg is osztod velünk? Még ha csak teóriák.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 16., hétfő 14:51
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 16., hétfő 14:17
Azzal elismerte volna, hogy a harmadik sztarja is elbukott, osszesen ropke 250-260 millio ertekben.Kerlon írta:Az egy dolog, de láthatja, hogy nem úgy működik ahogy kéne, tehát cseréljünk. Veszíteni nem sokat lehetett volna vele.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 16., hétfő 14:12
Az egy dolog, de láthatja, hogy nem úgy működik ahogy kéne, tehát cseréljünk. Veszíteni nem sokat lehetett volna vele.ericco írta:En is ezt leptem volna meg tavaly. De ne feledjuk, Bale Perez igazi galaktikusa. Kaka megbukott, James szinten, Ronaldo pedig sosem volt az o igazolasa. Egy ev utan emelt is fizetest a walesinek.Kerlon írta:Hát tavaly pl Balet is ki kellett volna kúrni és Mbappera áldozni. Mondjuk Perezre nem lehet túl sok szavunk, sokkal inkább jól teszi a dolgát, mint rosszul. Rossz döntései meg mindenkinek vannak.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 16., hétfő 14:07
És ezt meg is osztod velünk? Még ha csak teóriák.madridronie írta:Én meg azt gondolom, hogy a tavalyi adócsalásos sztori (ami megmérgezte a 2 fél kapcsolatát is), illetve a BL döntő utáni alakítása pecsételte meg végleg az emberünk sorsát! Olvastam elemzéseket ezzel kapcsolatban, amelyben azért hajmeresztő dolgok is elhangzottak Cristiano részéről, illetve vele kapcsolatban is (még ha ezek csak teóriák stb.-k is)!Szerintem szimplán perez nyomására és sértetségből igazolt el+mendes is biztos telebeszélte a fejét mert akart még egy utolsót kaszálni rajta.Persze ha már lépett a juve a lehető legjobb választás így öregségére.De nem tudom mennyire érzi majd jól magát ott hosszútávon még ha jönnének is a várt eredmények.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2018. július 16., hétfő 14:03
Én meg azt gondolom, hogy a tavalyi adócsalásos sztori (ami megmérgezte a 2 fél kapcsolatát is), illetve a BL döntő utáni alakítása pecsételte meg végleg az emberünk sorsát! Olvastam elemzéseket ezzel kapcsolatban, amelyben azért hajmeresztő dolgok is elhangzottak Cristiano részéről, illetve vele kapcsolatban is (még ha ezek csak teóriák stb.-k is)!Szerintem szimplán perez nyomására és sértetségből igazolt el+mendes is biztos telebeszélte a fejét mert akart még egy utolsót kaszálni rajta.Persze ha már lépett a juve a lehető legjobb választás így öregségére.De nem tudom mennyire érzi majd jól magát ott hosszútávon még ha jönnének is a várt eredmények.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 16., hétfő 13:43
En is ezt leptem volna meg tavaly. De ne feledjuk, Bale Perez igazi galaktikusa. Kaka megbukott, James szinten, Ronaldo pedig sosem volt az o igazolasa. Egy ev utan emelt is fizetest a walesinek.Kerlon írta:Hát tavaly pl Balet is ki kellett volna kúrni és Mbappera áldozni. Mondjuk Perezre nem lehet túl sok szavunk, sokkal inkább jól teszi a dolgát, mint rosszul. Rossz döntései meg mindenkinek vannak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 16., hétfő 13:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 16., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2018. július 16., hétfő 13:38
+1.pheco írta:Szerintem jogosan zavarta, hogy fele annyit kap, mint Messi es Neymarnal is boven kevesebbet. Foleg, ha tenyleg kapott igeretet. Ha meg a kivasarlasi ar is le lett csokkentve, az azert igen eros jelzes, hogy mehetsz.
Emlitette evekkel ezelott, hogy kedveli a Juvet es kozel volt hozza, hogy a Sportingbol odaigazoljon.
Szoval ha tenylegesen csak a penz erdekli, akkor elmegy Kinaba 2-3x ennyi penzert.
En ra nem tudok haragudni, Perezre mar inkabb, de igazabol ha jol tudunk igazolni, akkor win-win szitu. Viszont, ha nem akkor foghatja Perez a fejet, hogy a generaciovaltast ugy kezdte, hogy CR es ZZ ment el elsokent a sikerkorszak ket talan legfontosabb szemelye.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 16., hétfő 13:37
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 16., hétfő 13:32
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem