Értékeld a legutóbbi meccset
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
miVida te szoktál hülyeségeket írni de ez?
Made my day
NA de a lényeghez térve: a meccs megint kicsit döcögősen indult, jó volt Lopez ismételten, Carvajal végre megbarátkozott, Isco legjabb kedvenc már egy ideje, Ronaldo kicsit stresszes, Illarra sem volt rossz, Khedira gólpassz Pepe meg ameddig kilép a támadóra addig talán Guzmics is megfordul
Csak nem értem, hogy amikor a 60. percben már 3-1 volt és uraltu a játékot, mért nem lehetett hozni Jesét? Neki nem 10 percekre van szüksége, hanem legalább 20-30-ra.
Made my day
NA de a lényeghez térve: a meccs megint kicsit döcögősen indult, jó volt Lopez ismételten, Carvajal végre megbarátkozott, Isco legjabb kedvenc már egy ideje, Ronaldo kicsit stresszes, Illarra sem volt rossz, Khedira gólpassz Pepe meg ameddig kilép a támadóra addig talán Guzmics is megfordul
Csak nem értem, hogy amikor a 60. percben már 3-1 volt és uraltu a játékot, mért nem lehetett hozni Jesét? Neki nem 10 percekre van szüksége, hanem legalább 20-30-ra.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajnos nem láttam a meccset, mert nem értem haza időben, de a rojadirectán már fenn van a teljes mérkőzés, szóval pótolni fogom. Aminek örülök az a nagyobb arányú győzelem, CR, Isco, Illaramendi (!) és DM teljesítményének. Már ha igazak a híresztelések, hogy négyen jól játszottak. Szomorú vagyok Benzema miatt, és mert Bale is megsérült, de remélhetőleg semmi komoly.
But he is a good boy...
Csak ő akarja szarni a spanyol viaszt, de csak fika lett belőle. Én már skippelem a gondolatait... Ui: Azért meggondolnám a petíció javaslatomat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
miVida direkt csinálja ezt.... direkt szítja a tüzet... az elmúlt meccseken megtalálta Lopezt, rá lett szólva, most folytatja Iscoval, egy igazi mod
olyan dolgokat ír, amik nonszenszek, egyszerűen ennyire nem lehet szemüvegben nézni a meccsben, csak direkt csinálhatja.
olyan dolgokat ír, amik nonszenszek, egyszerűen ennyire nem lehet szemüvegben nézni a meccsben, csak direkt csinálhatja.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt most én sem értem. Magyarázatra szorul sztem. Meglepő :O
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
miVida írta:Isco pedig önző... főleg a gólja után... jó a srác és kiszabott tehetséges és NAGYON kell a Realba de egy kicsit lehetne csapatjátékosabb. majd kialakul... egy kis ész meg érettség
Na neeee... hol volt olyan, hogy nem passzolt mikor kellett volna? vagy ez hogy jött össze???
Max magabiztosabb lett a gólja után, volt a félpályás kísérlete, meg még 1 lövés, de azt el is kellett engedni... önző semmiképp
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jesé nagyon ígéretes,olyan amilyen,kicsit talán nagyképű,vagy legalábbis biztos van egója,de ez kell egy támadónak. Szerintem tehetséges,ha folytatja a munkát,biztos vagyok benne,hogy Zidane nyomni fogja,és sokat fog játszani. Gyors,agilis,van önbizalma,kellenének a percek,de kapkodni sem kell. Hosszú a szezon,lesznek könnyű és már megnyert meccsek,azokon kell nyomatni (amit Mourinho nem sűrűn tett meg,5-0-nál sem cserélte be a fiatalokat,csak ha már nagy volt a nyomás rajta).
Önző? Pont ő? Hát ezen besírtam...Isco pedig önző... főleg a gólja után... jó a srác és kiszabott tehetséges és NAGYON kell a Realba de egy kicsit lehetne csapatjátékosabb. majd kialakul... egy kis ész meg érettség
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Lehet, hogy azt mondja Perez, h tökéletes a squad, de Morata nem Realba való, pénzt kell belőle csinálni...Jesében viszont van valami.
Amúgy Benzemának nem ez volt élete meccse, de azért megint harcolt, akart, próbált, közel is került a gólhoz, csk nem jött össze neki... de hát ha minden összejönne mindig mindenkinek, akkor mennyi gólt lőnénk már? 10et?
Na amúgy Bale kell a csapatba, de egy Getafe-t nélküle is verni kellett és sikerült is.
Diegoval kezdek megbarátkozni (nem mintha lenne választásom ), Arbeloa előtt pedig le a kalappal talán ő volt csak harcosabb Benzemánál... meg az a majdnem gólpassz...
DiMaria pedig nagyot játszott, nekem tetszett a játéka, tudom, többre is képes (főleg ha lenne jobb lába is), de ma ez épp elég volt, sőt...
kedira hát nem véletlen szapulja mindenki... nagyon körülményes és óriási favágó... az a "gólpassza" is a végén ROnaldonak "piff hej be közéjpre" akkorát rúgott bele mint egy ló na mind1... majd eladják egyszer őt is... ilyen Juventusba való... (Vidal - Khedira csere??)
Isco pedig önző... főleg a gólja után... jó a srác és kiszabott tehetséges és NAGYON kell a Realba de egy kicsit lehetne csapatjátékosabb. majd kialakul... egy kis ész meg érettség
Na de Illara kezdem nem bánni érte a 32milkát jó vásár volt
na vannak többiek is, azokról nincs semmi specific véleményem most.
Amúgy Benzemának nem ez volt élete meccse, de azért megint harcolt, akart, próbált, közel is került a gólhoz, csk nem jött össze neki... de hát ha minden összejönne mindig mindenkinek, akkor mennyi gólt lőnénk már? 10et?
Na amúgy Bale kell a csapatba, de egy Getafe-t nélküle is verni kellett és sikerült is.
Diegoval kezdek megbarátkozni (nem mintha lenne választásom ), Arbeloa előtt pedig le a kalappal talán ő volt csak harcosabb Benzemánál... meg az a majdnem gólpassz...
DiMaria pedig nagyot játszott, nekem tetszett a játéka, tudom, többre is képes (főleg ha lenne jobb lába is), de ma ez épp elég volt, sőt...
kedira hát nem véletlen szapulja mindenki... nagyon körülményes és óriási favágó... az a "gólpassza" is a végén ROnaldonak "piff hej be közéjpre" akkorát rúgott bele mint egy ló na mind1... majd eladják egyszer őt is... ilyen Juventusba való... (Vidal - Khedira csere??)
Isco pedig önző... főleg a gólja után... jó a srác és kiszabott tehetséges és NAGYON kell a Realba de egy kicsit lehetne csapatjátékosabb. majd kialakul... egy kis ész meg érettség
Na de Illara kezdem nem bánni érte a 32milkát jó vásár volt
na vannak többiek is, azokról nincs semmi specific véleményem most.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazából nincs különösebb bajom, mert a 3 pont megvan és még mindig a szezon elején vagyunk. Benzema volt az, akire nem nézek most jó szemmel, de úgy gondolom, hogy ez csak 1 meccs volt most, mert a többi meccsen jól játszott.
Az egyetlen negatívum, hogy Carlo későn hozta be Jesét. Ilyen 5-10 perces játékidők kb semmire nem jók. Ha tudják, hogy tehetséges, és tudják, hogy hétközi forduló lesz, akkor 3-1-es állásnál simán lehetett volna cserélni a 60. percben.
Az egyetlen negatívum, hogy Carlo későn hozta be Jesét. Ilyen 5-10 perces játékidők kb semmire nem jók. Ha tudják, hogy tehetséges, és tudják, hogy hétközi forduló lesz, akkor 3-1-es állásnál simán lehetett volna cserélni a 60. percben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Na, az elmúlt meccsek alapján az első 15-20 percben szarok vagyunk, viszont utána helyenként nagyon tetszetős a játék. Végre minőségi játékosok alkotják a keretet és úgy látszik Ancelotti nem szarozik, ha vezetünk 3-4 góllal, akkor sem engedi, hogy kiengedjenek, ez tetszik, tömjünk csak meg mindenkit akit lehet. Bármi is legyen, végre élvezem a meccseket. Hiába vesztettünk pontot a Villareal ellen, az is élvezetes volt, ezt szeretném látni egész évben.
A meccsről: Carvajal, Illara, Isco, Di Maria-nak jár a taps, CR hozta a szokásost, az utolsó gól gyönyörű volt.
Benzema... szegény megkapja a magáét biztos, de még mindig jobb megoldásnak tartom, mint Moratat, viszon ha Jesé játszana azt már díjaznám, vagy akár még Bale is, talán ő is bevert volna 2-őt ezekből.
A meccsről: Carvajal, Illara, Isco, Di Maria-nak jár a taps, CR hozta a szokásost, az utolsó gól gyönyörű volt.
Benzema... szegény megkapja a magáét biztos, de még mindig jobb megoldásnak tartom, mint Moratat, viszon ha Jesé játszana azt már díjaznám, vagy akár még Bale is, talán ő is bevert volna 2-őt ezekből.
- realbeckham
Igen, egy borús napján
realbeckham, ez modric az avatarodon?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realbeckham
Dühös vagyok picit. Minden túlzás nélkül lehetett volna, 8-9 : 1. Pontatlanság az utolsó momentumokban.
Amúgy meglepően sok volt az egyéni jó teljesítmény. Nálam DM, Isco, Illara, Arbeloa, Carvajal ötös kap tapsot, CR pedig egy csettintést ezért az utolsó gólért. Karimra eddig is rá voltak, de most aztán mértéktelenül rászállnak majd.
Amúgy meglepően sok volt az egyéni jó teljesítmény. Nálam DM, Isco, Illara, Arbeloa, Carvajal ötös kap tapsot, CR pedig egy csettintést ezért az utolsó gólért. Karimra eddig is rá voltak, de most aztán mértéktelenül rászállnak majd.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Cét nem kell lehozni. A világ legjobbjának játszania kell,amennyit csak lehet. A sörmeccseken nem kell játszatni,max félidőket,de a bajnokikon és mindenféle kupameccseken nyomatni kell. Ő akkor jó,ha meccsben van. Aztán majd észrevesszük,ha nem bírja.cét kéne néha lehozni, meg ma benzemát kellett volna már kb 20 perce. nem azért mert sok helyzetet kihagyott hanem mert hosszú a szezon és eddig ő sem túl sokat pihent.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezek már 100 ezerszer át voltak beszélve...mert odavágó 3-0 lett és már az idegenben lőtt gól is megvolt. simán belefért
mert odavágón coentrao bénázott a 90. percben
mert a spori kamu tizit adott a citynek
ha ment volna tovább előre a csapat, mint három mérkőzésen megettük volna az ellenfelet.
még a Bayern is kapitulált volna anno...
na de mindegy.
lerágott csont.
és már tényleg a múlt.
én amúgy, elismerem Mou munkásságát a Realnál, mert igenis sikerült csapatot csináljon...
de...
píísz.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Nem hiszem hogy reklamált bárki is. Aki meg igen az nem tudom mit vár el ha egy BL 6-1 nem elég.
Alakul át a csapat, pontosan. De attól még nem tudják 3 év fociját levetkőzni... Itt csak az a nevetséges mikor látszik hogy tömör JM utálatból, zsigerből el van utasítva valami. Nevezetesen hogy amit tegnap játszottunk - kis módosítással pl feljebb tolt játék - hajaz a JM által játszott kontra focira. Legalábbis a gólok nagy része.
De itt egyesek elvből elutasítják hogy bármi ami működik JM-től származhatott. Így meddő vita
Alakul át a csapat, pontosan. De attól még nem tudják 3 év fociját levetkőzni... Itt csak az a nevetséges mikor látszik hogy tömör JM utálatból, zsigerből el van utasítva valami. Nevezetesen hogy amit tegnap játszottunk - kis módosítással pl feljebb tolt játék - hajaz a JM által játszott kontra focira. Legalábbis a gólok nagy része.
De itt egyesek elvből elutasítják hogy bármi ami működik JM-től származhatott. Így meddő vita
-
Ennyi idő alatt nem is lehet elvárni, hogy már teljesen egy új taktikát, játékstílust játszanak. Tavaszra ha sikerül összerakni a taktikát, összeszoknak és beilleszkednek az új emberek, akkor lesz itt igazi foci. Addig meg nézhetjük ahogy szép lassan átalakul a csapat, de még nagyon az elején vagyunk, én nem várok semmit. Az eredmények jöjjenek, szép focira az őszi szezonban nem számítok.
Ha meg a idény második felében is ilyen játékunk lesz, mint a tegnapi első fél óra, akkor lehet reklamálni, addig szerintem felesleges.
Ha meg a idény második felében is ilyen játékunk lesz, mint a tegnapi első fél óra, akkor lehet reklamálni, addig szerintem felesleges.
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Látom a Mou téma még forró topik és süt a gyűlölet... na sebaj, majd alábbhagy. Itt van Carlo úgyhogy a decima borítékolhato és még a kontra foci is tök más mint volt.
Feel the irony?
A tegnapi gólok a Mou által begyakorolt figurákból jöttek. Gyors egyérintős kontra játék. 3 évig ez lett beléjük nyomva, ezt nagyon tudják játszani és Carlo ezt jól kihasználta. Nyoma nem volt itt a 'mi majd szépen játszunk és kijátsszuk gólvonalig foci' amit ígért. Lehet hogy lesz majd olyan is, de amit kontráknál nyomtak azt láttuk tavaly is. Ennyi.
Feel the irony?
A tegnapi gólok a Mou által begyakorolt figurákból jöttek. Gyors egyérintős kontra játék. 3 évig ez lett beléjük nyomva, ezt nagyon tudják játszani és Carlo ezt jól kihasználta. Nyoma nem volt itt a 'mi majd szépen játszunk és kijátsszuk gólvonalig foci' amit ígért. Lehet hogy lesz majd olyan is, de amit kontráknál nyomtak azt láttuk tavaly is. Ennyi.
Hát nekem az első 30 perc egyáltalán nem tetszett. Egyszerűen nem volt játéka a csapatnak.Nem volt egy támadás építés sem,sőt még labda kihozatal sem volt olyan hű de sok.Inkább mentek megint az ívelgetések.
Ami még feltűnt hogy rengeteg a pontatlanság.Olyan egyszerű passzokat rontanak el sokszor a játékosok,hogy csak pislogok.Isconak voltak szép dolgai,de voltak nagyon gyenge megoldásai is.Ő is pontatlan volt.Meg nekem úgy tűnik,mintha egyszer kétszer túlvállalná magát.
Ami pozitívum volt az Benzema mozgása,nem egy és nem két labdát szerzett meg,a védőktől.
Bale amikor beállt,arra a 15 percre nekem tetszett.
Illaramendi meg mintha egy Xabi Alonso lenne.Annyira hasonlít a mozgásuk egymáséra. Az ő játéka is tetszett tegnap,kérte a labdákat osztogatott szépen...
Jó lesz ez,bár a Juventus ellen azért egy vagy két szintet lépni kell majd előre.
Még valami.Szerintem ez az Isco-Modric-Khedira hármas védekezésben kevés.Valamit ki kell találni a csapat védekezésére,mert azért a Galatasaraynak nem kicsi helyzetei voltak.
Ami még feltűnt hogy rengeteg a pontatlanság.Olyan egyszerű passzokat rontanak el sokszor a játékosok,hogy csak pislogok.Isconak voltak szép dolgai,de voltak nagyon gyenge megoldásai is.Ő is pontatlan volt.Meg nekem úgy tűnik,mintha egyszer kétszer túlvállalná magát.
Ami pozitívum volt az Benzema mozgása,nem egy és nem két labdát szerzett meg,a védőktől.
Bale amikor beállt,arra a 15 percre nekem tetszett.
Illaramendi meg mintha egy Xabi Alonso lenne.Annyira hasonlít a mozgásuk egymáséra. Az ő játéka is tetszett tegnap,kérte a labdákat osztogatott szépen...
Jó lesz ez,bár a Juventus ellen azért egy vagy két szintet lépni kell majd előre.
Még valami.Szerintem ez az Isco-Modric-Khedira hármas védekezésben kevés.Valamit ki kell találni a csapat védekezésére,mert azért a Galatasaraynak nem kicsi helyzetei voltak.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
miért kaptunk ki tavaly a Galatatól?
miért a Bayern ment tovább tavaly előtt a BL döntőbe?
vagy akár tavaly a csoportkörben, miért nem tudtuk legyőzni a Cityt idegenben?
mert odavágó 3-0 lett és már az idegenben lőtt gól is megvolt. simán belefért
mert odavágón coentrao bénázott a 90. percben
mert a spori kamu tizit adott a citynek
meg lehet fogni innen is. de ebből csak az utóbbi 2-re igaz hogy ráültünk az eredményre. a galata ellen tényleg nem kellett semmit sem csinálnunk. 2 gólra voltak a továbbjutástól. egyáltalán nem volt veszélyes az a galata