Ez már jobban hangzikCsabi írta:nem mondott ilyet, azt mondta hogy its the next step in my career ;)yeaP17 írta:Cristiano Ronaldo: "Juventus is a step forward in my career"
Na ez nem kellett volna...ha igaz amit irnak
Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem mondott ilyet, azt mondta hogy its the next step in my career ;)yeaP17 írta:Cristiano Ronaldo: "Juventus is a step forward in my career"
- mocsok
Nem ertem azokat akik itt hisztiznek cr miatt.
Egy csoda volt amit itt lemuvelt, most pedig a csucsformaja utan, eligazolt egy másik bajnokságba.
Legyünk neki hálásak az itteni teljesítményéért es foglalkozzunk tovabbra is magunkkal.
Neki pedig sok sikert.
Egyébként sose volt kedvencem. A vegefele ahogy megkomolyodott mar kedveltem ot, de igazság szerint mar tavaly is siman eladtam volna. Most hogy elment, kicsit fura, van egy kis hiányérzetem, de mindenkinek igy lesz a legjobb szerintem.
Egy csoda volt amit itt lemuvelt, most pedig a csucsformaja utan, eligazolt egy másik bajnokságba.
Legyünk neki hálásak az itteni teljesítményéért es foglalkozzunk tovabbra is magunkkal.
Neki pedig sok sikert.
Egyébként sose volt kedvencem. A vegefele ahogy megkomolyodott mar kedveltem ot, de igazság szerint mar tavaly is siman eladtam volna. Most hogy elment, kicsit fura, van egy kis hiányérzetem, de mindenkinek igy lesz a legjobb szerintem.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most elemezve lesz majd minden mondata? Mégis mit mondjon? Császtok 2.5szer annyi bl győzelmem van mint az egész juventusnak?!yeaP17 írta:Cristiano Ronaldo: "Juventus is a step forward in my career"
Amúgy perez nyomást gyakorolt rá,ő meg bedurcizott és lelépett. Elég csövesbánat hangulatban volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano
Cristiano Ronaldo: "Juventus is a step forward in my career"
Lehet csak, mert kinőtt a korból, de szerintem abszolút nem kívánt váltás volt ez, hanem nem tetszett neki itt valami és gőgből elment valahová. Sajnálom, de szerintem itt 50-50% ludas lehetett ő is (Mendes).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem egy boldog játékos benyomását keltette, elég fapofával volt végig.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudom, de eleg erzelemmentesen fogdosta ott a mezt. Meg nem akart nagy felhajtast, szerintem kimarad a dekazgatas, de akkor sem hiszem, hogy csokolgatna a cimert.69erssam írta:Nem vagyok képbe a bemutatás menetrendjével, de Roni nem megy a pályára Theozni meg stb?pheco írta:Nagyon messze vol a cimer csokolgatastol Par foto utan osszehajtotta es eldobta a mezt a riporterek koze
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Látom most hogy a vb véget ért, itt folytatódik a show.
Srácok, dolgozzátok fel ezt a szakítást, vége van.
Remélem amúgy odapörköl a ligának valami beteg gólszámmal, helyretéve a higany meg immobile meg icardi féle helyi hősöket.
Srácok, dolgozzátok fel ezt a szakítást, vége van.
Remélem amúgy odapörköl a ligának valami beteg gólszámmal, helyretéve a higany meg immobile meg icardi féle helyi hősöket.
Nem illik.
Nem vagyok képbe a bemutatás menetrendjével, de Roni nem megy a pályára Theozni meg stb?pheco írta:Nagyon messze vol a cimer csokolgatastol Par foto utan osszehajtotta es eldobta a mezt a riporterek koze
- M@dridist@
- Kedvenc játékosaid: CR7
- Kedvenc csapatod: Real
Forrás? Hogy álmai csapata a united?hunmadridista írta:
Az lenne a legnagyobb gerinctelenség...bár az igazat megvallva soha nem szerette igazán a Real Madridot...az egyéni sikereit segítettük neki elérni...de álmai csapat mindig is a United volt...mostantól meg gondolom a Juve...
Mert lehet tévedek, de most mintha lett volna egy fiatal kori interjú vele ahol a Realt említi mint favorite csapat...
Vagy tévedek?
Ja és szerintem kár itt CRre mutogatni. Mindkét fél annyira hibás legalább mint a másik a szétválás okát tekintve. A szépre kell emlékezni mint egy régi kapcsolatában az embernek... Történelmi tetteket hajtott végre a Realba, hozzá csak di Stefano mérhető esetleg Raul... Sok sikert a Juveban CR. Legjobbakat kívánom neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M@dridist@ 2018. július 16., hétfő 19:05-kor.
- pheco
Nagyon messze vol a cimer csokolgatastol Par foto utan osszehajtotta es eldobta a mezt a riporterek koze
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az lenne a legnagyobb gerinctelenség...bár az igazat megvallva soha nem szerette igazán a Real Madridot...az egyéni sikereit segítettük neki elérni...de álmai csapat mindig is a United volt...mostantól meg gondolom a Juve...69erssam írta:
Vajon ennek ellenére belénk rúg egy címercsókkal?
Vajon ennek ellenére belénk rúg egy címercsókkal?pheco írta:Juve a legjobb olasz csapat, vilagszerte az egyik legjobb, szereti a kihivasokat, fiatalnak erzi magat, fizikailag is a toppon van. Sablon. Nem tunik annyira happynek, en ugy latom.rashidm írta:Mondott valami érdemlegeset? Ha nézi esetleg valaki.
- pheco
Juve a legjobb olasz csapat, vilagszerte az egyik legjobb, szereti a kihivasokat, fiatalnak erzi magat, fizikailag is a toppon van. Sablon. Nem tunik annyira happynek, en ugy latom.rashidm írta:Mondott valami érdemlegeset? Ha nézi esetleg valaki.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mondott valami érdemlegeset? Ha nézi esetleg valaki.
- CRonika
- Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
- Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!
https://www.youtube.com/watch?v=4oZIqV28bGU69erssam írta:Valamelyik "Juve fan" esetleg talált streamet ahol közvetítik a bemutatót?
Itt laggmentesen megy.
ui: Egy örök Madridista!
Köszönöm!flori írta:as.com fb oldalán élőben megy. Gondolom majd máshol
is.
- flori
as.com fb oldalán élőben megy. Gondolom majd máshol
is.
is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Valamelyik "Juve fan" esetleg talált streamet ahol közvetítik a bemutatót?