Szerintem kb minden mondatát úgy fogalmazta meg az as,hogy arra felkapják a fejüket az emberek.Pl az "easy decision" szerintem nem a realt ott hagyni hanem a juvét választani volt. De ugyan ez az előrelépés a karrierében közben egy új állomást mondott, vagy következő lépés.KAG írta:Realista24 írta:AS szerint ezt mondta:
"I'm very happy that the club showed so much faith in me and it's a real honour for me to be here. It’s a big challenge in my career, a lot of players my age choose to go elsewhere with all due respect. It's a step up. I'll do everything I can to take Juve to greater heights."
Plusz:
https://en.as.com/en/2018/07/16/footbal ... 00962.html
Pff . . .
Azért most hatalmasat zuhant a szememben.
En tenyleg legendakent tekintettem ra es meg mindig remelem h csak butthurt, de akkor se ertem miert "rajtunk"vezeti le.
Rossz lenne betudni hogy csak egy kikurt zsoldos volt es azert volt itt, mert az egyeni celokat itt tudta a legkönnyebben veghezvinni. Bar az elso par eve kifejezetten szar volt csapatszinten, szoval meg ezt se lehene mondani.
Ah, kemeny ez...
Én nem tudom minek kételkedtek benne, lenyomott itt 9 évet és évekig hangoztatta,hogy innen akar visszavonulni.Aztán egy ideje már csak olyanokat mondott,hogy innen akar visszavonulni ha lehetséges.Aztán meg már semmit Megromlott a viszonya a vezetőséggel azt ennyi,hogy ki a hibás azt meg mindenki döntse el maga.