OFF
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
de kaptunk, nem olvastad? évente 100k-t osztott ki 15-20 ember közt.
szerk: http://imagerz.com/QE5GX0tvAwMBBA1OEQVQ
that's all folks.
szerk: http://imagerz.com/QE5GX0tvAwMBBA1OEQVQ
that's all folks.
50k körül olyan szervert tudsz bérelni, amiről kb az összes aktív felhasználónak tudta volna video streamelni a meccset. Nem tudom, hogy mire lehet egy ilyen oldalnál milliós nagyságrendben költeni, ráadásul ha a személyzetet nem is kap fizetést.Galacticos írta:szerintem az a 7 számjegyű mínusz akkora ferdítés hogy sírsz.
kizártnak tartom hogy ne legyen pluszba.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Én is így vagyok vele. De ha belegondolunk, egy mezei felhasználót eléggé idegesíthet, hogy Barcás reklám van a legnagyobb magyar madridista oldalon.PEEtör írta:Amúgy ezt a Barcás meg reklámos dolog iránti felháborodást én annyira nem értem...én észre se vettem őket, Adblock plus és ennyi.
Amúgy ezt a Barcás meg reklámos dolog iránti felháborodást én annyira nem értem...én észre se vettem őket, Adblock plus és ennyi.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ha a próbálkozása arra irányul, hogy végleg taccsra tegye az oldalát, akkor remekül csinálja...pheco írta:Amit most a madridista fb oldalon kirakott Kínjában kirakott egy új magyar vetélkedőről videot, ahol szó szerint hülyék vesznek részt. Szegénykém, próbálkozik.
Bár végül is a negatív reklám is reklám...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Press írta:http://goo.gl/BFfjd Ennyit arról, hogy "igazi madridista" és nem csak egy profitorientált üzletember. Kell a nők lapja café reklám az év legfontosabb meccse előtt két órával, kell a kattintás, kell a pénz. Persze ettől még ő nem keresett a mi cikkeinkkel semmit, sőt milliós veszteségeket termeltünk neki. Tessék, akkor lehet likeolni a nlc -s posztokat! ....
És most már mindenki szépen lassan kezdi észrevenni a helyzetet és szépen lassan elfog avulni, elfog tűnni a süllyesztőben a sok- sok éve felépített és nagy színvonalnak örvendő oldal, hála egy igen sikeres üzletembernek...
A madridista.hu már a múlté, a madridom. hu pedig a jövőé, ezt jól jegyezze meg Teletipp úr is.
- Galacticos
szerintem az a 7 számjegyű mínusz akkora ferdítés hogy sírsz.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Jézusom,ez már tényleg nagyon gáz.Press írta:http://goo.gl/BFfjd Ennyit arról, hogy "igazi madridista"
Legalább jól leoltották.
http://goo.gl/BFfjd Ennyit arról, hogy "igazi madridista" és nem csak egy profitorientált üzletember. Kell a nők lapja café reklám az év legfontosabb meccse előtt két órával, kell a kattintás, kell a pénz. Persze ettől még ő nem keresett a mi cikkeinkkel semmit, sőt milliós veszteségeket termeltünk neki. Tessék, akkor lehet likeolni a nlc -s posztokat! ....
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Amit most a madridista fb oldalon kirakott Kínjában kirakott egy új magyar vetélkedőről videot, ahol szó szerint hülyék vesznek részt. Szegénykém, próbálkozik.
http://media1.sulia.com/static/user_ima ... 52c676b4c0
Már trollkodnak.
Már trollkodnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kérdések az új honlapról topikban megtalálod.
srácok lemaradtam picit. írt a teletipp egy cikket vagy ha őgy tetszik nyilatkozatot az ő nézőpontjából? merre találom. szívesen elolvasnám.
flori! az oké, hogy beleölte a pénzét, de ne úgy adja elő magát, hogy mindent neki köszönhetünk... Meg volt alapozva előtte is az oldal hírneve és még ő is bevallotta, hogy miatta jutottunk el idáig. Ha ekkora üzlet ember meg írnok(meg Szent Lélek), akkor egy ilyen nívós oldalnak miért nem tudott normális szponzort találni? Elvileg a statisztikái alapján erre sor kerülhetett volna... Főként az önfényezése undorító a számomra, mert üzemeltetni valamit és JÓL működtetni valamit az más kérdés. Az oldalért tényleg nagy kár. Úgy néz ki rendszerváltástól zárásig lehettem része.(2006ban reggeltem, ha jól emlékszem, de még a régi felületen)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
én sajnálom, h ez lett belőle nehezen is hagytam ott a madridistát, de viszont én már úgyvagyok, h inkább ez mint az.
én legtöbbször azért voltam fent madridistán, h egy-egy fórumtémát elolvassak. szóval szerintem, ha nincs fórum az emberek sokat nem maradnak és az elmúlt pár hónapban már a színvonal is csökkent, egyre kevesebb hsz érkezett, emlékszek még régebb egy bajnoki meccsen alatt is több oldalt írtak be az értékeld a legutobbi meccset topicban, ahoz képes idén már csodának számított, ha 2 oldal be lett írva...
jha és, ha jól emlékszek volt egy ilyen cikk talán új év környékén amiben írta, h már tavalyhoz képest romlott a nézettség.. lehet az én memóriám szelektív szóval ezek után szerintem még többet fog.
Hajrá madridom!
én legtöbbször azért voltam fent madridistán, h egy-egy fórumtémát elolvassak. szóval szerintem, ha nincs fórum az emberek sokat nem maradnak és az elmúlt pár hónapban már a színvonal is csökkent, egyre kevesebb hsz érkezett, emlékszek még régebb egy bajnoki meccsen alatt is több oldalt írtak be az értékeld a legutobbi meccset topicban, ahoz képes idén már csodának számított, ha 2 oldal be lett írva...
jha és, ha jól emlékszek volt egy ilyen cikk talán új év környékén amiben írta, h már tavalyhoz képest romlott a nézettség.. lehet az én memóriám szelektív szóval ezek után szerintem még többet fog.
Hajrá madridom!
carvajal.bale.vidal.jesé
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Nem nagyon örülök neki, hogy most elölről kezdődik a műsor, de annyi értelme van, hogy mindenki ismeri mostmár mindkét fél véleményét. Mindenki el tudja dönteni, hogy hol az igazság, nem kell mellé trollkodni sem, önmagáért beszél.
Ez meg kötelező, annak is aki már látta
Ez meg kötelező, annak is aki már látta
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ehhez egy gondolat.A mennyiség néha a minőség rovására megy.
Ő teljesen abban a hitben van, hogy mi ebből meg akarunk gazdagodni. és milyen jól gondolja.
Komolyra fordítva, magából indul ki, viszont mi nem szeretnénk mást, csak gyorsak és frissek lenni. Vele ellentétben mi nem haszonszerzés céljából csináljuk azt amit.
Ez a kedvencem:
Annyiszor lemondtunk róla, hogy el sem tudjátok képzelni, de csak küldözgette. Most már látom, hogy miért, hogy legyen mit felhozni, mint ahogy azt is, hogy a kiválásomkor kiszámolta, hogy mennyibe kerültem neki az ott eltöltött időm alatt neki.Ti 2.000 Ft-os bérírnkok voltatok nálunk, vagy rosszul emlékszem???
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A mennyiség néha a minőség rovására megy.