Sorozatok, TV műsorok
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: Sorozatok, TV műsorok
http://9gag.com/gag/aNezNbb?ref=noti
Ennyi a véleményem a Dexter évadzáróról. Spoileres, de nem lő le semmit, csak aki nem látta nem fogja érteni.
Ennyi a véleményem a Dexter évadzáróról. Spoileres, de nem lő le semmit, csak aki nem látta nem fogja érteni.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
a breaking badről nem tudok mást mondani, mint minden egyes hétfőn, zseniális, legjobb sorozat ever.
már félek előre, hogy olyan érzés lesz jövő héten, mintha egy jó barátom távozna örökre az életemből.
lehet megpróbálom az éjjel-nappal budapestennel betölteni az űrt.
már félek előre, hogy olyan érzés lesz jövő héten, mintha egy jó barátom távozna örökre az életemből.
lehet megpróbálom az éjjel-nappal budapestennel betölteni az űrt.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most olvasom sorozatjunkien, hogy ujra indul a valo vilag az RTL II-n
- Boky
dexter finálé
kicsit nehéz most erről írni, a lost és a 24 vége után, a breaking bad és a sons of anarchy mellett ez volt számomra az egyik legjobb, legjobban várt sorozat. még az elsők között volt nálam, amiket a legelső résztől kezdve követtem, lehet hogy ez volt az első, amit az amerikai premier utáni nap már néztem is. nagyon hosszú hullámvasút volt, voltak nagyon ütős évadok, voltak gyengébbek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sajnos ezt az évadot viszont kibaszottul elkúrták... azt hittem régebben, hogy az utolsó rész előtt izgulva fogok lefeküdni és már reggel 6kor ugrok, hogy letöltsem és megnézzem. de sikerült elérniük, hogy ne nagyon várjam a végét, és hogy ne hiányozzon a sorozat.
ez az utolsó 2 rész talán nem volt annyira szar, mint az egész évad szintje, de továbbra is szánalmas húzások, logikátlanságok voltak benne, néztem a részt és alig tudtam elhinni, hogy ez az egyik legjobb sorozat volt éveken át.a lezárás is óriási limonádé volt, nem is tudok nagyon értelmes dolgokat megfogalmazni, mert annyira összezavartak a sok hülyeséggel
összességében azért az utolsó 5-6 percen elmorzsoltam pár könnycseppet, belegondolva, hogy milyen utat járt végig dexter, honnan, hova jutott el, micsoda veszteségek érték, miket áldozott fel. viszont az utolsó másodperccel nem tudok mit kezdeni, hogy azzal mi volt a szándékuk
kicsit nehéz most erről írni, a lost és a 24 vége után, a breaking bad és a sons of anarchy mellett ez volt számomra az egyik legjobb, legjobban várt sorozat. még az elsők között volt nálam, amiket a legelső résztől kezdve követtem, lehet hogy ez volt az első, amit az amerikai premier utáni nap már néztem is. nagyon hosszú hullámvasút volt, voltak nagyon ütős évadok, voltak gyengébbek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sajnos ezt az évadot viszont kibaszottul elkúrták... azt hittem régebben, hogy az utolsó rész előtt izgulva fogok lefeküdni és már reggel 6kor ugrok, hogy letöltsem és megnézzem. de sikerült elérniük, hogy ne nagyon várjam a végét, és hogy ne hiányozzon a sorozat.
ez az utolsó 2 rész talán nem volt annyira szar, mint az egész évad szintje, de továbbra is szánalmas húzások, logikátlanságok voltak benne, néztem a részt és alig tudtam elhinni, hogy ez az egyik legjobb sorozat volt éveken át.a lezárás is óriási limonádé volt, nem is tudok nagyon értelmes dolgokat megfogalmazni, mert annyira összezavartak a sok hülyeséggel
összességében azért az utolsó 5-6 percen elmorzsoltam pár könnycseppet, belegondolva, hogy milyen utat járt végig dexter, honnan, hova jutott el, micsoda veszteségek érték, miket áldozott fel. viszont az utolsó másodperccel nem tudok mit kezdeni, hogy azzal mi volt a szándékuk
- h3x0r
akkor epp ideje, hogy en is elkezdjem a sorozatotCsabi írta:Ma...véget...ér...a...Dexter.
- ateeemadrid
Én is szomorú vagyok a Dexter miatt, nagyon imádom, de egyszerűen nem tud annyira meghatni, mert közben 2 rész van hátra a világ legepicebb sorozatából, a Breaking Badből. És amég az egyiknél az utolsó évad eléggé lightosra sikeredett, addig a másiknál minden rész zseniális. De tényleg fura lesz a 2 legjobb sorozat nélkül.
De legalább a Boardwalk Empire + a Walking Dead majd talán enyhíti a szomorúságom.
De legalább a Boardwalk Empire + a Walking Dead majd talán enyhíti a szomorúságom.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Tonight's the night. Dexter utolsó évadé Utolsó rész.
Gyengébb évad ide vagy oda, számomra akkor is lezárul egy korszak a sorozatok világában. A junkieságom a Prison Breakkel kezdődött, majd a Dexterrel folytatott. Emlékszem... mindig megkérdeztem magamtól, hogy vajon képes leszek-e a Dextert annyira szeretni, mint a Prison Breaket? Képes voltam. Zseniális sorozat, zseniális karakterekkel és színészekkel. Úgy egy ideig elvoltam a gondolattal, hogy véget fog érni a Dexter, gondoltam úgyis itt az egyetem, szakdolgozatot kell írni, mellette munkát nézni, jobb ez így. Aztán most hogy leültem ide a gép elé és elkezdtem az évadokat és a velük társuló élményeimet felidézni, rájöttem, hogy a Dexter a gyermekkorom egyik meghatározó sorozata volt és ez tudjátok olyan, amit az ember sosem felejt. És most hogy tudom, hogy ma mindennek vége, kicsit el kellett időznöm a gondolataimban, amik most már teljes mértékig a Dexter körül forognak. Nehéz lenne szavakat találni ezekre a dolgokra, maradjunk csak annyiban, hogy szeretem ezt a sorozatot és nagyon fog hiányozni az életemből Dexter Morgan kalandjai.
http://www.youtube.com/watch?v=gSsOnShqhw4
Gyengébb évad ide vagy oda, számomra akkor is lezárul egy korszak a sorozatok világában. A junkieságom a Prison Breakkel kezdődött, majd a Dexterrel folytatott. Emlékszem... mindig megkérdeztem magamtól, hogy vajon képes leszek-e a Dextert annyira szeretni, mint a Prison Breaket? Képes voltam. Zseniális sorozat, zseniális karakterekkel és színészekkel. Úgy egy ideig elvoltam a gondolattal, hogy véget fog érni a Dexter, gondoltam úgyis itt az egyetem, szakdolgozatot kell írni, mellette munkát nézni, jobb ez így. Aztán most hogy leültem ide a gép elé és elkezdtem az évadokat és a velük társuló élményeimet felidézni, rájöttem, hogy a Dexter a gyermekkorom egyik meghatározó sorozata volt és ez tudjátok olyan, amit az ember sosem felejt. És most hogy tudom, hogy ma mindennek vége, kicsit el kellett időznöm a gondolataimban, amik most már teljes mértékig a Dexter körül forognak. Nehéz lenne szavakat találni ezekre a dolgokra, maradjunk csak annyiban, hogy szeretem ezt a sorozatot és nagyon fog hiányozni az életemből Dexter Morgan kalandjai.
http://www.youtube.com/watch?v=gSsOnShqhw4
But he is a good boy...
fura lesz...Csabi írta:Ma...véget...ér...a...Dexter.
még mindig tisztán emlékszek az első részre, amikor Dex a medencében ott tanulmányozgatta azt a feldarabolt izét, én meg néztem, hogy mi a fasz.....
jaj....
Ez az utolsó évad tényleg nem lett annyira jó, mint az előzőek, de nem tudok rájuk mérges lenni, inkább örülök, hogy láthatom még a kedvenc vérnyomszakértőmet
Remélem méltón zárják le ezt a fantasztikus sorozatot
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Januárban jön a 0311.
Mint ahogyan alattad 2-vel írták is
Mint ahogyan alattad 2-vel írták is
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ma...véget...ér...a...Dexter.
A Suits megint szét lett szedve 2 részre, és majd folytatják tavasszal, vagy ennyi volt az évad?
A Suits megint szét lett szedve 2 részre, és majd folytatják tavasszal, vagy ennyi volt az évad?
- nmate
Kellett a végén Louis a dolog a Suitsnak Ezt vártam már.
Peaky Blinders Pilot: nem rossz sorozat ez Boardwalktól nagyon-nagyon messze van (persze még csak 1 rész ment le, de ki merem jelenteni bátran), de ha nincs jobb, szerintem ezt nézni fogom tovább.
Peaky Blinders Pilot: nem rossz sorozat ez Boardwalktól nagyon-nagyon messze van (persze még csak 1 rész ment le, de ki merem jelenteni bátran), de ha nincs jobb, szerintem ezt nézni fogom tovább.
- Boky
nincs vége a 3. évadnak, csak hosszabb szünetre vonultak. valszeg januárban jön a 3x11.h3x0r írta:Suits 3x10 - evadzaro
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A resz vegen mar majdnem azt hittem, hogy mostmar mindenki happy. Harvey, Mike es meg Louis is osszejott azzal, akivel akart. Mar vartam, hogy Louis mikor jon ra Mike titkara.
Mikor jon a negyedik evad? Az eddigi 3 evad mind juniusban kezdodtek, viszont a resz vegen irtak, hogy "Suits new episodes this winter"
- h3x0r
Suits 3x10 - evadzaro
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A resz vegen mar majdnem azt hittem, hogy mostmar mindenki happy. Harvey, Mike es meg Louis is osszejott azzal, akivel akart. Mar vartam, hogy Louis mikor jon ra Mike titkara.
Mikor jon a negyedik evad? Az eddigi 3 evad mind juniusban kezdodtek, viszont a resz vegen irtak, hogy "Suits new episodes this winter"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sok érthetetlen dolog van már benne igen, de ebben a részben legalább már volt egy kis feszültség... nem sok, de legalább volt. Jöhet az utolsó rész. Kár ezért az utolsó évadért, hogy ennyire levitte a sorozatot, na mindegy, nem rossz ez azért annyira.Pipita írta:Dexter
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az utolsó előtti rész volt minden idők legszarabb Dexter epizódja. Most tekintsünk el attól, hogy semmi meglepő nem volt abban, hogy kétsze is Saxon ment el hozzá ajánlatot tenni...
De az mégis mi, hogy országos körözést adnak ki a csávó ellen, az egész államban őt kutatják, de persze a szupernyomozót annyira leköti egy szökött lány felkutatása ,hogy fogalma sincs, azon kívül mi történik a kis városkájában és szabadon engedi a sorozatgyilkost. Aha. Seems legit.
Epic befejezést várok el...
Egy hét és nincs többé Dex.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Dexter
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az utolsó előtti rész volt minden idők legszarabb Dexter epizódja. Most tekintsünk el attól, hogy semmi meglepő nem volt abban, hogy kétsze is Saxon ment el hozzá ajánlatot tenni...
De az mégis mi, hogy országos körözést adnak ki a csávó ellen, az egész államban őt kutatják, de persze a szupernyomozót annyira leköti egy szökött lány felkutatása ,hogy fogalma sincs, azon kívül mi történik a kis városkájában és szabadon engedi a sorozatgyilkost. Aha. Seems legit.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
bocs, de egyik nap koncert, másikon meg Porto meccs. :ĐToti írta:valaki akinek rengeteg szabadideje lesz adhatna egy listát, h ezen sorozatok aktuális azaz következő évadja mikor kezdődik: (valószínűleg réjzön lesz az..)
amúgy ha a Vampire Diariest nézed, akkor érdemes szerintem a majd mellette futó The Originalst is, ami Klaus, Elijah és Rebekah trió életét mutatja be illetve betekintést ad a múltjukba. Az első része ennek az első VD után lesz , de utána már átváltanak más napra. 2.részben pl Elijah lesz a "főszereplő" (konkrétabbat nem akarok írni).
ezek milyenek? főleg utóbbi érdekelne aki nézi mert hallottam már róla jókat.da vinci's demons + bates motel
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
Jeffrey Wright zseniális Dr. Narcisse szerepében
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De akkor jó sok idő eltelik majd, mert már haja van meg nagy szakállaTádám írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, igen, Hank elkapta Waltot...
Azért arra kíváncsi leszek, hogy most ezután még mi történik a két részben, mert ugye a cold-openekből tudjuk, hogy kurvára felfegyverkezik a szakácsunk, most egyedül rátör majd a nácikra?
Breaking Bad refresher
zsenialis.
zsenialis.